رسپی سالاد ماکارونی مجلسی + نکات خوشمزهتر شدن

“`html
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای بسیار محبوب در ایران است. برای تهیه این سالاد از ماکارونی پخته شده و ترکیبهای مختلف به همراه سس مایونز استفاده میشود. بعضی از افراد به آن مرغ ریشریش شده اضافه میکنند، در حالی که دیگران آن را با کالباس، سوسیس یا انواع سبزیجات درست میکنند.
در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم شما میتوانید با ۸ روش تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با مواد مختلفی مثل مرغ، کالباس، تن ماهی، سوسیس، رژیمی، قالبی، همراه با کاهو و حتی سالاد ماکارونی وگان آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ، ابتدا سینه مرغ را بپزید. سپس ماکارونی را آبکش کنید. مرغ را به صورت ریشریش درآورده و با چاشنیهای مختلف، خیارشور خرد شده، ذرت و نخود فرنگی پخته ترکیب کنید. مقداری سس مایونز به سالاد اضافه کنید و بعد از خوب مخلوط کردن، آن را در یخچال قرار دهید.
اگر میخواهید سالاد ماکارونی را با ژامبون یا تن ماهی یا سوسیس درست کنید، میتوانید مرغ را حذف کرده و به جای آن از ژامبون خرد شده یا کمی تن ماهی و سوسیس استفاده کنید. برای تهیه سالاد ماکارونی رژیمی هم میتوانید به جای سس مایونز از ماست استفاده کنید. برای مطالعه ۸ روش مختلف تهیه سالاد ماکارونی، این مقاله را تا انتها بخوانید.
سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی با مرغ
- مدت زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۱ ساعت
- درجه سختی: متوسط
- تعداد نفرات: ۴ نفر
مواد لازم برای سالاد ماکارونی رستورانی با مرغ
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
ماکارونی فرمی | ۳۰۰ گرم |
خیارشور | ۶ عدد متوسط |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
شوید خشک خرد شده | ۱ قاشق مرباخوری |
ذرت | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
“““html
در ادامه این بخش به مراحل تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با مرغ اشاره شده است.
مرحله اول: ماکارونی را آبکش کنید
برای شروع، یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید. مقداری نمک به آن اضافه کنید و وقتی آب به جوش آمد، ماکارونیهای شکلی و یک قاشق چایخوری روغن را به آب اضافه کنید. اجازه دهید ماکارونیها به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشند تا نرم شوند، سپس آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید. در این مرحله، ماکارونیها نباید خیلی نرم شوند.
مرحله دوم: مرغ را بپزید
مرغ را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید. یک پیاز را بشویید و به چهار قسمت تقسیم کرده و در قابلمه بگذارید. بگذارید مرغ به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت بپزد تا نرم شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد گل کلم و لبو؛ رنگارنگ و پر از طعم
مرحله سوم: مرغ را ریش ریش کنید
پس از پختن مرغ، آن را از آب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس با یک چنگال یا با دست، آن را به صورت ریش ریش درآورید.
مرحله چهارم: خیارشور را خرد کنید
خیارشورها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و کنار بگذارید تا برای سالاد استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد انار یلدایی با طعمهای مختلف
مرحله پنجم: نخود فرنگی و ذرت را آب پز کنید
در این مرحله، نخود فرنگی و ذرت را به طور جداگانه در قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا پخته و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید. میتوانید از کنسرو نخود فرنگی یا ذرت هم استفاده کنید.
مرحله ششم: سالاد ماکارونی را آماده کنید
در آخرین مرحله، مرغ ریش ریش شده را در یک کاسه ریخته و ماکارونی، نخود فرنگی و ذرت پخته شده و خیارشور را به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر مقداری سس مایونز بریزید و با نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش تازه و شوید خشک ترکیب کنید. خوب هم زده و سپس به مواد سالاد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با سیب زمینی
مرحله هفتم: سالاد را سرو کنید
مواد سالاد را به خوبی هم بزنید و سپس در یک ظرف مناسب بریزید. میتوانید این سالاد را با هویج رنده شده، ذرت، خیارشور و هر سبزیجاتی که دوست دارید تزیین کنید. سپس آن را در یخچال قرار دهید و بعد از چند ساعت سرو کنید.
سالاد ماکارونی با کالباس
برای تهیه سالاد ماکارونی با کالباس، ماکارونی را با آب، یک قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک بپزید و پس از آبکش کردن، خیارشور، فلفل دلمهای و هویج را بشویید و همراه با کالباس به صورت نگینی خرد کنید. هویجها را رنده کنید. در یک ظرف، سس مایونز را با کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آب لیموترش و روغن زیتون ترکیب کنید.
ماکارونی پخته شده را با خیارشور، کالباس، فلفل دلمهای، هویج رنده شده، ذرت و نخود فرنگی آب پز ترکیب کنید. سس را اضافه کرده و ترکیب کنید. سپس سالاد را در ظرف مناسب ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
سالاد ماکارونی رژیمی
برای تهیه سالاد ماکارونی رژیمی، بهتر است از ترکیب سبزیجات مختلف و مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. در این رسپی، سس مایونز حذف شده و به جای آن میتوانید از ماست، روغن زیتون و آب لیموترش تازه برای مزهدار کردن سالاد استفاده کنید.
سالاد ماکارونی با سوسیس
برای تهیه سالاد ماکارونی با سوسیس، مرغ یا کالباس را حذف کرده و از سوسیس استفاده کنید. در این روش، ۳۰۰ گرم سوسیس را خرد کرده و میتوانید آن را به صورت خام، سرخ کرده یا کبابی در سالاد بریزید.
“““html
سالاد ماکارونی با کاهو
برای تهیه سالاد ماکارونی با کاهو میتوانید طبق سلیقه خود آن را با مرغ، کالباس یا سوسیس آماده کنید. سپس مقداری کاهو خرد شده به سالاد اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
سالاد ماکارونی با تن ماهی
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، میتوانید سالاد ماکارونی با تن ماهی را درست کنید. در این روش، مرغ و کالباس را کنار بگذارید و از تن ماهی استفاده کنید. حتماً قبل از اضافه کردن تن ماهی آن را در آب بجوشانید، خرد کنید و سپس به سالاد اضافه کنید.
سالاد ماکارونی وگان
اگر گیاهخوار هستید، میتوانید سالاد ماکارونی وگان را بدون گوشت یا هر نوع فرآورده گوشتی تهیه کنید. میتوانید از سبزیجات مختلف به سلیقه خود استفاده کنید و به جای سس مایونز معمولی، از سس مایونز وگان که بدون تخممرغ است، بهره بگیرید.
سالاد ماکارونی قالبی
اگر میخواهید سالاد ماکارونی شما به شکل قالبی باشد، از مقدار بیشتری سس در سالاد استفاده کنید. ابتدا یک کیسه پلاستیکی در قالب مورد نظر قرار دهید و سالاد ماکارونی را در آن بریزید. با پشت قاشق سالاد را فشرده کنید.
سپس آن را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا سالاد شکل بگیرد. در انتها میتوانید با کمک کیسه، سالاد را از قالب درآورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
علت خشک شدن سالاد ماکارونی
اگر میپرسید چرا سالاد ماکارونی خشک میشود، باید بگوییم که سرد شدن ماکارونی در یخچال باعث جذب سس و رطوبت موجود در سالاد میشود و از این رو، سالاد ممکن است بافت خشکی پیدا کند. برای حل این مشکل میتوانید کمی روغن زیتون یا سس به سالاد اضافه کنید تا نرمتر شود.
نکات و فوتوفنهای رسپی سالاد ماکارونی رستورانی
- برای تهیه سالاد ماکارونی بهتر است از ماکارونیهایی با شکلهای کوتاه و زاویهدار مثل فوسیلی، روتینی، پنه و فارفاله استفاده کنید.
- در تهیه سالاد ماکارونی میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده کنید.
- اضافه کردن زیتون و پیازچه خرد شده طعم خوب و خاصی به این سالاد میبخشد.
- برای سالاد ماکارونی با سیبزمینی میتوانید از یک عدد سیبزمینی آبپز شده استفاده کنید.
- بعد از تهیه سالاد حتماً مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
- اضافه کردن پودر آویشن و پودر سیر باعث خوشمزهتر شدن سالاد میشود.
- راز خوشمزه بودن سالاد ماکارونی در نگهداری آن در یخچال است. هر چه بیشتر در یخچال بماند، طعم بهتری پیدا میکند.
- در سالاد ماکارونی با مرغ و قارچ میتوانید از قارچ خرد شده و کمی سرخ شده استفاده کنید.
در این مقاله به ۸ روش برای تهیه سالاد ماکارونی اشاره شده است. به نظرتان کدام روش طعم بهتری به سالاد میدهد؟ اگر تجربهای از تهیه سالاد ماکارونی دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.