رسپی

رسپی سالاد ماکارونی مجلسی + نکات خوشمزه‌تر شدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای محبوب در ایران است که با ماکارونی پخته و ترکیبات مختلف درست می‌شود. برخی از افراد در این سالاد از مرغ ریش ریش شده استفاده می‌کنند و برخی دیگر از کالباس و سوسیس یا سبزیجات مختلف.

در این مقاله از قسمت آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با ۸ روش تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با مرغ، کالباس، تن ماهی، سوسیس، رژیمی، قالبی، با کاهو و سالاد ماکارونی وگان آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه سالاد ماکارونی با مرغ، ابتدا سینه مرغ را بپزید. سپس ماکارونی را آبکش کنید. مرغ را ریش ریش کنید و با خیارشور خرد شده، ذرت و نخود فرنگی آب پز مخلوط کنید و مقداری سس مایونز به آن اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، سالاد را در یخچال بگذارید.

اگر تمایل دارید می‌توانید به جای مرغ از ژامبون، تن ماهی یا سوسیس استفاده کنید. برای تهیه سالاد ماکارونی رژیمی، می‌توانید سس مایونز را کنار بگذارید و از ماست به جای آن استفاده کنید. برای مطالعه ۸ روش تهیه سالاد ماکارونی تا انتها این مقاله را بخوانید.

سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی با مرغ

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱ ساعت
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم برای سالاد ماکارونی رستورانی با مرغ

سینه مرغ  ۳۰۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
ماکارونی فرمی  ۳۰۰ گرم
خیارشور  ۶ عدد متوسط
روغن  ۱ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی  ۱۰۰ گرم
شوید خشک خرد شده  ۱ قاشق مرباخوری
ذرت  ۱۰۰ گرم
سس مایونز  به مقدار لازم
لیمو ترش  ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ“`html

در ادامه این بخش به مراحل تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با مرغ اشاره شده است.

مرحله اول: ماکارونی را آبکش کنید

برای شروع، یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید. مقداری نمک اضافه کنید و وقتی آب جوشید، ماکارونی‌های شکلی را همراه با ۱ قاشق چای‌خوری روغن به آب اضافه کنید. بگذارید ماکارونی‌ها برای ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزند و بعد آن‌ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید. در این مرحله ماکارونی‌ها نباید خیلی نرم شوند.

مرحله دوم: مرغ را بپزید

مرغ را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید. یک عدد پیاز را بشویید و آن را به ۴ قاچ تقسیم کرده و در قابلمه بیندازید. بگذارید مرغ به مدت ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد گل کلم و لبو؛ رنگارنگ و پر از طعم

مرحله سوم: مرغ را ریش ریش کنید

بعد از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس با چنگال یا دست، مرغ را به صورت ریش ریش آماده کنید.

مرحله چهارم: خیارشور را خرد کنید

خیارشورها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و برای تهیه سالاد ماکارونی کنار بگذارید.

مرحله پنجم: نخود فرنگی و ذرت را آبپز کنید

در این مرحله، نخود فرنگی و ذرت را به صورت جداگانه در آب بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکش کنید. برای تهیه این سالاد می‌توانید از کنسرو نخود فرنگی یا ذرت نیز استفاده کنید.

مرحله ششم: سالاد ماکارونی را آماده کنید

در مرحله آخر، مرغ ریش ریش شده را در یک کاسه بریزید. ماکارونی، نخود فرنگی و ذرت پخته شده و خیارشور را اضافه کنید. در یک کاسه مقداری سس مایونز بریزید و آن را با نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش تازه و شوید خشک ترکیب کنید. سس را خوب هم بزنید و سپس به مواد سالاد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با سیب زمینی

مرحله هفتم: سالاد را سرو کنید

مواد سالاد را به خوبی هم بزنید و سپس در یک ظرف مناسب بریزید. می‌توانید این سالاد را با هویج رنده شده، ذرت، خیارشور و هر سبزیجاتی که دوست دارید تزیین کنید. سپس آن را در یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.

رسپی سالاد ماکارونی مجلسی + نکات خوشمزه‌تر شدن

سالاد ماکارونی با کالباس

برای درست کردن سالاد ماکارونی با کالباس باید ماکارونی را با آب، ۱ قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک بپزید و بعد آبکش کنید. خیارشور، فلفل دلمه‌ای و هویج را بشویید و همراه با کالباس به صورت نگینی خرد کنید. هویج‌ها را رنده کنید. در یک ظرف سس مایونز را با مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آب لیمو ترش و روغن زیتون ترکیب کنید.

ماکارونی پخته شده را با خیارشور، کالباس، فلفل دلمه‌ای، هویج رنده شده، ذرت و نخود فرنگی آب پز ترکیب کنید. سس را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. سپس سالاد را در ظرف مناسب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

سالاد ماکارونی رژیمی

برای درست کردن سالاد ماکارونی رژیمی بهتر است از ترکیبی از سبزیجات مختلف و مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. در این دستور، سس مایونز را حذف کرده و به جای آن برای طعم‌دار کردن سالاد از ماست، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سالاد ماکارونی با سوسیس

برای ساخت سالاد ماکارونی با سوسیس، باید مرغ یا کالباس را حذف کنید و به جای آن از سوسیس استفاده کنید. در این روش، ۳۰۰ گرم سوسیس را خرد کرده و آن را به صورت خام، سرخ شده یا کبابی در سالاد بریزید.

“““html
سالاد ماکارونی با کاهو

برای تهیه سالاد ماکارونی با کاهو، می‌توانید آن را با هر ماده‌ای که دوست دارید مثل مرغ، کالباس یا سوسیس درست کنید. سپس مقداری کاهو خردشده به سالاد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

سالاد ماکارونی با تن ماهی

اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، می‌توانید سالاد ماکارونی با تن ماهی درست کنید. در این حالت باید مرغ و کالباس را کنار بگذارید و به جای آن کمی تن ماهی اضافه کنید. حتماً قبل از اضافه کردن تن ماهی، آن را در آب بجوشانید و سپس خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.

سالاد ماکارونی وگان

اگر گیاهخوار هستید، می‌توانید سالاد ماکارونی وگان را بدون هیچ نوع گوشت یا مواد گوشتی تهیه کنید. می‌توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید و به جای سس مایونز معمولی، از سس مایونز مخصوص گیاهخواران که بدون تخم‌مرغ است، بهره ببرید.

سالاد ماکارونی قالبی

اگر می‌خواهید سالاد ماکارونی شما شکل قالبی بگیرد، باید مقدار بیشتری سس به سالاد اضافه کنید. سپس یک کیسه پلاستیکی در قالب مورد نظر بگذارید و سالاد ماکارونی را در آن بریزید. با پشت قاشق، سالاد را به خوبی در قالب فشار دهید.

سپس برای چند ساعت آن را در یخچال بگذارید تا شکل بگیرد. در نهایت می‌توانید سالاد را با کمک کیسه پلاستیکی از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید.

علت خشک شدن سالاد ماکارونی

اگر نگران هستید که چرا سالاد ماکارونی خشک می‌شود، باید بدانید که قرار دادن ماکارونی در یخچال باعث جذب سس و آب سالاد می‌شود و نتیجه‌اش این است که ممکن است بعد از مدتی سالاد خشک شود. برای جلوگیری از این مشکل می‌توانید کمی روغن زیتون یا سس به سالاد اضافه کنید تا نرم و تازه بماند.

رسپی سالاد ماکارونی با مرغ

نکات و فوت‌وفن‌های رسپی سالاد ماکارونی رستورانی

  • برای تهیه سالاد ماکارونی، بهتر است از ماکارونی‌هایی که فرم کوتاه و گوشه‌دار دارند مثل فوسیلی، روتینی، پنه یا فارفاله استفاده کنید.
  • می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید برای آماده کردن سالاد ماکارونی استفاده کنید.
  • اضافه کردن زیتون و پیازچه خردشده به سالاد طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد.
  • برای سالاد ماکارونی با سیب‌زمینی، می‌توانید از یک عدد سیب‌زمینی آب‌پز شده استفاده کنید.
  • بعد از آماده شدن سالاد، حتماً کمی آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
  • پودر آویشن و پودر سیر به سالاد طعم بهتری می‌بخشند.
  • راز خوشمزگی سالاد ماکارونی این است که آن را در یخچال بگذارید. هر چه بیشتر در یخچال بماند، خوشمزه‌تر می‌شود.
  • اگر می‌خواهید سالاد ماکارونی با مرغ و قارچ داشته باشید، می‌توانید از قارچ خردشده و تفت‌داده شده استفاده کنید.

 

در این مقاله به ۸ روش تهیه سالاد ماکارونی رستورانی اشاره شد. به نظر شما کدام روش باعث می‌شود سالاد ماکارونی خوشمزه‌تر شود؟ اگر تجربه‌ای در درست کردن سالاد ماکارونی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا