رسپی

رسپی سالاد مرغ و گردو؛ یک شام کامل و مغذی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا دوست دارید یک سالاد زیبا و شیک برای مهمانی‌های خود درست کنید؟ سالاد مرغ و گردو با تزئینات زیبا، می‌تواند گزینه مناسبی باشد. در این مقاله از مجله رضیم، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک سالاد مرغ و گردو خوشمزه و کامل در خانه تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد مرغ و گردو

برای تهیه سالاد مرغ و گردو به مواد زیر احتیاج دارید:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
کاهو ۵-۶ برگ
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
خیار ۱ عدد
هویج ۱ عدد
کرفس ۱-۲ ساقه
سس مایونز ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیازچه به مقدار دلخواه
کشمش پلویی ۱/۴ پیمانه (اختیاری)

مراحل تهیه سالاد مرغ و گردو

  • آماده‌سازی مواد و تهیه نهایی این سالاد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.
  • این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و می‌توانید با تغییر مقادیر، سالاد را برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
  • طرز تهیه این سالاد نسبتا آسان است و در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ را به هر روشی که دوست دارید بپزید.

بعد از پخت و خنک شدن، آن را به قطعات کوچک خرد کنید یا با دست ریش‌ریش کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ گریل شده یا کبابی استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سبزیجات

هویج و خیار را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

کاهو، کرفس و پیازچه را در آب بشویید.

بعد از شستشو، آنها را در آبکش بگذارید تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد به اندازه‌های یکسان برش دهید.

شما می‌توانید از سبزیجات دلخواه دیگر برای این سالاد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ گرم با سس انجیر

مرحله سوم: آماده‌سازی سس

سس مایونز، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا به یک سس یکنواخت برسید.

اگر می‌خواهید سالاد سالم‌تری داشته باشید، می‌توانید سس مایونز را به طور کامل حذف کرده و به جای آن از ماست چکیده بیشتری استفاده کنید.

برای طعم‌دهی بهتر، می‌توانید کمی خردل یا عسل هم به سس اضافه کنید.

رسپی سالاد مرغ و گردو؛ یک شام کامل و مغذی

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد

تمام سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و…

“““html
بزرگ با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کلم و کشمش

رسپی یک شام سبک با مرغ و گردو

بیشتر بخوانید: روش تشخیص گردو با کیفیت از روی پوست سبز

مرحله پنجم: تزیین و سرو سالاد

سس آماده شده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی همه مواد را هم بزنید تا سس به تمام قسمت‌های سالاد برسد.

سالاد مرغ و گردو که خیلی خوشمزه و جذاب است، حالا آماده سرو کردن و لذت بردن است. آن را در یک ظرف زیبا بریزید و با گردوی خرد شده و کشمش پلویی تزیین کنید.

اگر دوست ندارید کشمش بگذارید، می‌توانید از میوه‌های خشک دیگری مثل آلبالو خشک یا زردآلو خشک استفاده کنید. این سالاد را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا همراه با نان تست سرو کنید.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما که به آشپزی علاقه دارید، مفید باشد. این سالاد با طعم‌های مختلف و مواد مغذی، یکی از انتخاب‌های محبوب است. با رعایت این نکات، می‌توانید در خانه یک سالاد مرغ و گردو خوشمزه و کامل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا