رسپی

رسپی سالاد چیمیچوری گل کلم؛ طعمی لذیذ و متمایز

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد چیمیچوری یک سالاد خوشمزه و متفاوت است که با گل کلم و چاشنی‌های مختلف تهیه می‌شود. تهیه این سالاد بسیار آسان است و مواد کمی را نیاز دارد. در این مقاله از مجله رضیم شما را با دستور تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم آشنا می‌کنیم.

نگاهی سریع به دستور تهیه

برای تهیه سالاد چیمیچوری ابتدا گل کلم را بشویید و خرد کنید. سپس آن را در فر قرار داده و بپزید. بعد از آن، ۲ حبه سیر را رنده کرده و همراه با روغن تفت دهید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به آرامی پونه، سرکه، فلفل سیاه و آب را در یک ماهیتابه جداگانه گرم کنید و سپس به سیر اضافه کنید. در نهایت این سس را روی گل کلم گریل شده بریزید و خوب مخلوط کنید. کمی جعفری تازه خرد شده روی سالاد اضافه کرده و آن را سرو کنید. برای آشنایی با تمام جزئیات دستور تهیه، ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم

مواد لازم برای تهیه سالاد چیمیچوری به شرح زیر است:

گل کلم ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پونه تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۳/۴ قاشق چای‌خوری
روغن کانولا ۵ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه سالاد چیمیچوری

  • مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • تعداد نفرات: ۶ نفر

در ادامه این بخش مراحل تهیه سالاد چیمیچوری را معرفی خواهیم کرد.

مرحله اول: پخت گل کلم

برای شروع، گل کلم را بشویید و چند بار آبکشی کنید. سپس آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و گل کلم‌ها را در سینی بچینید.

فر را روی دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید کلم‌ها برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. می‌توانید گل کلم‌ها را در آب بپزید و سپس برای چند دقیقه روی حرارت کبابی کنید.

بیشتر بخوانید:رسپی سالاد گل کلم و لبو؛ رنگارنگ و پر از طعم

مرحله دوم:

“““html

سیر را با نمک و فلفل سرخ کنید

برای درست کردن سس، ابتدا سیرها را رنده کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سپس سیرها را در روغن سرخ کنید. وقتی عطر سیر بلند شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید. مراقب باشید سیرها رنگ خود را عوض نکنند و تیره نشوند.

مرحله سوم: سس سالاد چیمیچوری را آماده کنید

در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و پونه تازه خرد شده را برای چند دقیقه در روغن تفت دهید. سپس سرکه، فلفل و مقداری آب را به مخلوط اضافه کنید. سیر معطر شده را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا سس شما آماده شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد انار و اسفناج

مرحله چهارم: سرو سالاد چیمیچوری

گل کلم‌های گریل شده یا کبابی را در ظرف دلخواه خود بریزید و سس آماده شده را به آن اضافه کنید. سپس جعفری تازه خرد شده را روی سالاد بریزید و از طعم این سالاد خوشمزه لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سزار با سس مخصوص

رسپی سالاد چیمیچوری گل کلم؛ طعمی لذیذ و متمایز

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم

در این بخش نکات مهمی برای تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم آورده شده است، با ما همراه باشید:

  • برای تهیه این سالاد می‌توانید به جای روغن کانولا از روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که دارید، استفاده کنید.
  • سیر را نباید بیش از حد سرخ کنید. بهتر است وقتی سیرها رنگشان تغییر نکرد، شعله را خاموش کنید.
  • طعم سس باید کمی تند باشد، اما می‌توانید مقدار فلفل را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • اگر به پونه تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از برگ نعنای تازه استفاده کنید.
  • این سالاد را می‌توانید گرم سرو کنید یا بگذارید در یخچال تا سرد شود، سپس میل کنید.
  • سالاد چیمیچوری را می‌توانید کنار غذاهای گوشتی و مرغی سرو کنید یا به عنوان یک میان‌وعده سالم میل کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به خوشمزه‌ترین روش تهیه سالاد چیمیچوری و تمامی نکات آن اشاره شد. اگر تجربه‌ای در تهیه این سالاد دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا