رسپی سالاد کاب آمریکایی خوشمزه؛ با مرغ گریل شده

“`html
مواد لازم برای سبزیجات سالاد
برای تهیه سبزیجات سالاد به مواد زیر نیاز دارید:
کاهو | چند برگ |
گوجه گیلاسی | چند عدد |
آووکادو (اختیاری) | نصف عدد |
تخم مرغ آبپز | ۱ عدد |
زیتون | به مقدار لازم |
ذرت با بیبی کورن | به مقدار لازم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پیاز کوچک | نصف یک عدد |
بیکن یا کالباس گوشت | به مقدار لازم |
پنیر پارمزان یا بلوچیز (دلخواه) | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
برای تهیه سس سالاد به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ هشتم پیمانه |
سرکه سفید یا قرمز | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ چهارم قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
اورگانو خشک | نصف قاشق چایخوری |
مراحل تهیه سالاد کاب
در ادامه رسپی سالاد کاب را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ با کیوی
مرحله دوم: اضافه کردن پیاز به مواد
بعد از مخلوط کردن مواد، پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به مواد اضافه کنید. اگر نمیخواهید پیاز را جدا کنید، میتوانید به جای آن از نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز استفاده کنید.
سپس تکههای مرغ را داخل مواد قرار داده و با دست به آنها فشار دهید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. بعد روی ظرف سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. حداقل ۴ ساعت زمان دهید تا مرغ استراحت کند.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد پاستای لاتین
مرحله سوم: گریل کردن فیله مرغ
بعد از اینکه مرغ استراحت کرد، تکههای آن را از مواد خارج کنید و پیازها را جدا کنید. در یک تابه مخصوص گریل یا تابه دو طرفه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود.
سپس تکههای مرغ را در تابه قرار دهید و اجازه دهید یک طرف کاملاً بپزد و سرخ شود. بعد طرف دیگر را سرخ کنید. تا زمانی که طرف اول کاملاً برشته نشده، مرغ را حرکت ندهید، چون ممکن است مرغ آب بیندازد و بافت مناسب را از دست بدهد.
بعد از پختن مرغ، آن را روی تخته قرار داده و به ضخامت نیم تا یک سانت برش بزنید. اگر میخواهید سالاد کاملاً رژیمی باشد، میتوانید به جای مرغ گریل شده، از مرغ آبپز خرد شده استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد اندونزی با کالباس
مرحله چهارم: آمادهسازی سبزیجات و تخممرغ و سس
برای آماده کردن سبزیجات، کاهوهای شسته را کمی درشت خرد کنید. اگر از گوجهفرنگی گیلاسی استفاده میکنید، آنها را نصف کنید و اگر از گوجهفرنگی معمولی استفاده میکنید، آنها را به سایز کوچکتری خرد کنید.
تخممرغ آبپز را حلقهای خرد کرده یا به چهار قاچ کنید. اگر از بیکن استفاده میکنید، آن را خرد کنید و اگر از کالباس گوشت استفاده میکنید، نگینی خرد کنید. سپس همه سبزیجات را همراه با تخممرغ آبپز در یک بشقاب بچینید و مرغ گریل شده را هم داخل بشقاب قرار دهید.
برای تهیه سس سالاد، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل میتوانید از عسل و سس خردل نیز در سس استفاده کنید. برای یکدستتر شدن سس، میتوانید از میکسر کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی
مرحله پنجم: سرو سالاد
سالاد را مطابق با سلیقه خود تزئین کرده و همراه با سس سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید روی سالاد روغن زیتون هم بریزید و سپس نوش جان کنید.
پیشنهاد میکنیم حتماً این سالاد خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان شرح دادیم، تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.