رسپی سالاد کاهو با گوجه سبز؛ ساده و خوشمزه

“`html
سالاد کاهو با گوجه سبز یکی از سالادهای خوشمزه و ساده است که میتوانید با مواد اولیه در دسترس درست کنید. طعم ترش گوجه سبز در کنار کاهو ترکیبی جذاب ایجاد میکند.
شما میتوانید در تهیه این سالاد از سبزیجات دیگر که دوست دارید نیز استفاده کنید. اگر به طعم گوجه سبز علاقه دارید، حتماً این سالاد را امتحان کنید.
ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ یکی از آسانترین و خوشمزهترین روشهای تهیه سالاد کاهو با گوجه سبز را به شما معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
رسپی سالاد کاهو با گوجه سبز
مدت زمان آمادهسازی و تهیه این سالاد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و میتوانید با سادهای جمع و ضرب مقداری که نیاز دارید را افزایش دهید.
تهیه این سالاد بسیار آسان است.
گوجه سبز | ۱۰-۱۵ عدد |
کاهو | ۱ بوته |
خیار | ۲-۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن زیتون | به مقدار دلخواه |
مغز گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۳-۴ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: آمادهسازی کاهو
کاهو را بشویید و برگهای خراب یا ضخیم آن را جدا کنید.
کاهو را به تکههای مناسب برش بزنید و در یک ظرف قرار دهید.
بهتر است از کاهو پیج (کاهو کرجی) استفاده کنید، زیرا تردتر و لطیفتر است.
مرحله دوم: آمادهسازی خیار و گوجه سبز
خیارها و گوجه سبزها را خوب بشویید.
هستههای گوجه سبز را جدا کنید و آن را به تکههای کوچک برش بزنید و به کاهوها اضافه کنید.
در صورت تمایل، پوست خیارها را بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. سپس خیارهای خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
همه مواد را مختصر هم بزنید تا مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد توت فرنگی و کاهو
مرحله سوم: آمادهسازی سس سالاد
در یک ظرف کوچک روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را ترکیب کنید.
مرحله چهارم: ترکیب همه مواد سالاد
گردوی خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید و سس تهیهشده را روی سالاد بریزید. سپس همه مواد را به آرامی مخلوط کنید.
سالاد را به مقدار دلخواه در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی
“““html
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد کاهو و گوجه سبز
برای درست کردن سالاد کاهو و گوجه سبز به سه نکته زیر توجه کنید:
- برخی افراد در این سالاد از کمی اسفناج تازه استفاده میکنند.
- برای اینکه سالاد خوشبوتر شود، میتوانید کمی شوید یا نعناع تازه به آن اضافه کنید.
- با توجه به ذائقه خود، میتوانید از آب نارنج، آبغوره و سرکه برای دادن طعم ترش به سالاد استفاده کنید.
این سالاد طعم و بوی خیلی خوشایندی دارد. شما میتوانید چاشنی سالاد را با آبغوره، آب نارنج یا سرکه مطابق میل خود تنظیم کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس
امیدواریم این دستور تهیه برای شما که به آشپزی علاقه دارید، جذاب بوده باشد و بتوانید همانگونه که در این مقاله از مجله آشپزی رضیم توضیح داده شد، این سالاد خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
برای دیدن لیست انواع غذا، دسر، نوشیدنی و چاشنی با گوجه سبز، روی لینک با گوجه سبز چی میشه درست کرد؟ کلیک کنید.