رسپی

رسپی سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی؛ خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر دنبال یک میان‌وعده سبک هستید، سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی گزینه خوبی است. این سالاد طعم فوق‌العاده‌ای دارد و تهیه‌اش خیلی ساده و سریع است. در ادامه با رضیم بلاگ باشید تا با طرز تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی آشنا شوید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی

برای تهیه این سالاد خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

نخود فرنگی ۱ پیمانه
کلم قرمز نصف ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
تن ماهی ۱/۳ یک قوطی
زیتون بدون هسته ۵ عدد
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی

مراحل تهیه این سالاد به صورت زیر است:

مرحله اول: آماده کردن کلم قرمز

در ابتدا، کلم قرمز را خوب با آب بشویید. بعد از اینکه برگ‌های کلم خشک شد، آن‌ها را به دلخواه رنده کنید یا با چاقو به صورت ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد انبه و ذرت

مرحله دوم: پختن نخود فرنگی

نخود فرنگی‌ها را بشویید و به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود فرنگی‌ها خوب پخته شوند. وقتی که آماده شدند، آن‌ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس زیتون، کلم خرد شده و نخود فرنگی پخته شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: آبپز کردن تخم‌ مرغ‌ها

برای آبپز کردن تخم‌مرغ‌ها، یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

“““html

به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد، به آرامی تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه بیندازید.

توجه: اگر می‌خواهید تخم‌مرغ‌ها عسلی شوند، کافی است ۵ تا ۸ دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سیب و کلم

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی

رسپی سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی؛ خوشمزه و مجلسی

مرحله پنجم: تهیه سس سالاد

در زمانی که تخم‌مرغ‌ها در حال پختن هستند، به سراغ تهیه سس سالاد بروید. آب لیمو، رب انار، روغن زیتون، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید. همه مواد را خوب هم بزنید تا سس یکنواخت و غلیظی به دست آید.

پس از آن، کنسرو تن ماهی را باز کرده و روغن اضافی‌اش را بگیرید. سپس ⅓ از تن ماهی را با چنگال خوب له کنید تا تکه‌های بزرگ آن از بین برود. تن ماهی له شده را به کاسه سالاد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید

مرحله ششم: سرو کردن سالاد

سس آماده شده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را پوست کنید و به دو نیم یا چهار بخش تقسیم کنید. تخم‌مرغ‌ها را به دلخواه روی سالاد بگذارید. سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی آماده است. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم با طرز تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی آشنا شدید. این سالاد خوشمزه و مجلسی را به سادگی در خانه درست کنید و از طعم عالی آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا