رسپی ساندویچ ماکارونی خوشمزه؛ به سبک ساندویچیهای قدیمی

“`html
ساندویچ ماکارونی یکی از ساندویچهای محبوب است که در دهه ۵۰ به شدت مورد توجه قرار گرفت. این ساندویچ خوشمزه ترکیبی از ماکارونی و نان باگت است.
امروزه با تنوع زیاد نانها، این ساندویچ را به روشهای مختلفی درست میکنند که ظاهری زیباتر دارد. امروز در رضیم بلاگ ما طرز تهیه ساندویچ ماکارونی را به روش قدیمی و نوستالژی به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ ماکارونی
برای تهیه ساندویچ ماکارونی به مواد زیر نیاز دارید:
نان باگت | ۲ عدد |
ماکارونی رشتهای | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳-۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
خیارشور | ۴ عدد |
کاهو | چند برگ |
سس کچاپ | به مقدار دلخواه |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ساندویچ ماکارونی
- زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این ساندویچ ۶۰ الی ۹۰ دقیقه است.
- مواد ذکر شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما میتوانید با کمی محاسبه، مواد را بیشتر کرده و حجم بیشتری از این ساندویچ خوشمزه را درست کنید.
- این ساندویچ از نظر سطح سختی در دسته متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
“““html
خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله دوم: افزودن ادویهها
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را در این مرحله به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله سوم: افزودن گوشت چرخکرده
گوشت چرخکرده را به محتوای درون تابه بیفزایید و همه مواد را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و خوب پخته شود.
مرحله چهارم: آمادهسازی قارچ و فلفل دلمه
قارچها را با مقداری آب بشویید و آنها را خرد کنید. فلفل دلمه را هم بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. ترکیب فلفل دلمه و قارچ را به محتوای تابه اضافه کنید.
مواد را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا آب اضافی قارچ و فلفل دلمه گرفته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو ماکارونی به روش خانگی
مرحله پنجم: آمادهسازی رب گوجهفرنگی
درون تابه دیگری کمی روغن بریزید. رب گوجهفرنگی را به روغن اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامیاش گرفته شود. این کار روی رنگ نهایی و طعم ماکارونی شما تاثیر زیادی دارد.
حالا رب گوجهفرنگی سرخ شده را به مایه گوشتی درون تابه اضافه کنید. همه مواد را به هم بزنید تا مخلوط شوند و درب تابه را ببندید.
حرارت را کم کنید و ۵ تا ۸ دقیقه بگذارید تا همه مواد با هم بپزند و طعمها خوب ترکیب شوند.
مرحله ششم: آمادهسازی ماکارونی
درون یک قابلمه مقداری آب، روغن و نمک بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد.
ماکارونیها را به چند قسمت بشکنید و درون آب جوش بیندازید. ۳ تا ۵ دقیقه بگذارید تا نرم شوند.
بعد از نرم شدن، ماکارونیها را درون آبکش بریزید و با کمی آب سرد بشویید تا دشمنی بین رشتهها برطرف شود.
مرحله هفتم: پخت ماکارونی
ماکارونیهای آبکش شده و مایه گوشتی را با هم ترکیب کنید.
ترکیب مواد را درون یک قابلمه بریزید و درب آن را ببندید.
قابلمه را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا به خوبی بپزد و دم بکشد.
مرحله هشتم: آمادهسازی مواد ساندویچ
گوجهفرنگی و کاهو را بشویید و آنها را برش بزنید. خیارشور را هم برش بزنید و کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای خوشمزه و خوشرنگ شدن مایه ماکارونی
مرحله نهم: پیچیدن ساندویچ
بعد از پخت ماکارونی، آن را کمی به هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
نان باگت را از وسط باز کنید و خمیر درون نان را خارج کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی سس کچاپ به نان بزنید.
حالا به مقدار دلخواه ماکارونی پخته شده درون ساندویچ قرار دهید. گوجهفرنگی، کاهو و خیارشور را در ساندویچ بچینید.
ساندویچ خوشمزه شما آماده سرو است.
نکات و فوت و فنهای تهیه ساندویچ ماکارونی
در ادامه به چند نکته کاربردی برای تهیه ساندویچ ماکارونی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- در تهیه این ساندویچ میتوانید از ماکارونی شکلی که به آن علاقه دارید استفاده کنید.
- محتوای مایه گوشتی ماکارونی را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید. برای نمونه، میتوانید از…
“““html- میتوانید از سویا، گوشت مرغ، ذرت، نخود فرنگی یا جعفری تازه استفاده کنید.
- اگر میخواهید پنیر اضافه کنید، در آخرین مرحله کمی پنیر پیتزای رنده شده یا پنیر ورقهای موزارلا روی مواد ساندویچ بگذارید و ساندویچ را ببندید. بعد چند دقیقه آن را در تابه، فر، مایکروویو یا ساندویچساز قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
- مقدار مناسب ماکارونی برای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم است.
- به جای رب گوجهفرنگی میتوانید از پوره گوجهفرنگی استفاده کنید.
- آویشن و رزماری میتوانند طعم خوب و خوشایندی به ساندویچ شما اضافه کنند، میتوانید به میزان دلخواه از آنها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: ادویههای مخصوص ماکارونی
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما جالب باشد و بتوانید این ساندویچ بسیار نوستالژیک و قدیمی را طبق روش ذکر شده تهیه کنید و آن را کنار عزیزانتان میل نمایید.