رسپی ساندویچ مرغ بندری خوشمزه؛ به روش جنوبی

“`html
ساندویچ مرغ بندری یکی از ساندویچهای خوشمزه و محبوب است که مخصوصاً در شهرهای جنوبی ایران درست میشود. در این مقاله از رضیم بلاگ به شما آموزش میدهیم که چگونه این ساندویچ را به آسانی تهیه کنید، پس تا انتها با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ بندری
برای تهیه ساندویچ مرغ بندری برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پنیر گودا | ۲ ورق |
سس تند | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیموترش | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و فلفل قرمز | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مراحل تهیه ساندویچ مرغ بندری
در این بخش روش تهیه ساندویچ مرغ بندری را به شما آموزش میدهیم:
مرحله اول: برش دادن گوشت مرغ
ابتدا، گوشت مرغ را به صورت باریک برش زده و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس مقداری آب لیمو، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: مزهدار کردن مواد
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا طعم بگیرند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ با سس مخصوص
مرحله سوم: تفت دادن گوشت مرغ
یک تابه را روی حرارت قرار دهید و گوشت مرغ را در آن تفت دهید تا مزهدار شود.
مرحله چهارم: تفت دادن پیاز
پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس پیاز را به همراه سس تند، فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه به گوشت مرغ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ و بادمجان
مرحله پنجم: افزودن گوجهفرنگی
سپس، پوست گوجهفرنگی را بکنید و ریز خرد کنید. گوجهها را به همراه فلفل دلمهای و قارچ خرد شده به بقیه مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا نرم شوند. در نهایت درب تابه را بزنید و به مدت ده دقیقه بپزید،
“““html
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ششم: مواد ساندویچ را داخل نان باگت بریزید
در این مرحله، بعد از پختن مواد، مقداری از مواد ساندویچ مرغ بندری را داخل نان باگت بریزید. سپس پنیر گودا را خرد کرده و به اندازه کافی داخل ساندویچ قرار دهید. میتوانید کمی سیبزمینی سرخ شده یا دیگر موادی که دوست دارید به ساندویچ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ ماکارونی
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه مرغ با پنیر
فوت و فنهای تهیه ساندویچ مرغ بندری
حالا چند نکته مفید برای درست کردن ساندویچ مرغ بندری را با شما در میان میگذاریم. با ما همراه باشید.
- برای مزهدار کردن گوشت مرغ میتوانید از سس خردل استفاده کنید.
- گوشت مرغ را میتوانید با روغن زیتون یا روغن کنجد تفت دهید.
- بر اساس سلیقه خود، میتوانید مزه مرغ را تندتر کنید.
- در کنار ساندویچ مرغ بندری، میتوانید از پیاز، جعفری یا ترشیهای دیگر استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری توضیح داده شد. این ساندویچ یک غذای سریع و خوشمزه است که میتوانید حتی برای تولد، جشن یا دورهمیها آماده کنید. همچنین ساندویچ مرغ بندری غذایی محبوب برای کودکان است و میتوان آن را با مواد دلخواه تهیه کرد تا بچهها را به خوردن آن ترغیب کند.