رسپی ساندویچ مونت کریستو فرانسوی خوشمزه!

“`html
ساندویچ مونت کریستو یا مونته کریستو یکی از ساندویچهای معروف و خوشمزه فرانسوی است که با انواع ژامبون تهیه میشود. این ساندویچ شباهت زیادی به فرنچ تستها دارد، اما در اینجا از ژامبون و پنیر استفاده میشود. ساندویچ مونت کریستو به سرعت آماده میشود و اگر روز شلوغی دارید و میخواهید غذایی خوشمزه و سریع میل کنید، این ساندویچ گزینه خوبی است.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین رسپی ساندویچ مونت کریستو را مرحله به مرحله و با بیان تمام نکات لازم برای خوشمزهتر شدن این ساندویچ به شما خواهیم گفت، بنابراین در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
ژامبون | ۲۰۰ گرم |
نان تست | ۶-۸ عدد |
پنیر گودا | ۲۰۰ گرم |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا | به مقدار دلخواه |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
شیر | ۴ قاشق غذاخوری |
رسپی ساندویچ مونت کریستو
مدت زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این ساندویچ ۱۵-۲۰ دقیقه است.
این مقدار مواد برای ۲-۳ نفر کافی است و شما میتوانید به راحتی برای تعداد بیشتری از مهمانها، مقدار مواد را افزایش دهید.
درجه سختی تهیه این ساندویچ آسان است.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ تخم مرغ با سس خردل؛ ساده و خوشمزه
مرحله اول: آمادهسازی ساندویچ
برای تهیه هر ساندویچ ابتدا یک برش از نان تست را در ظرف بگذارید.
مقداری پنیر گودا رنده شده یا یک ورقه پنیر گودا روی نان قرار دهید.
مقداری سس مایونز یا سس خردل روی ژامبون بمالید و سس را به خوبی روی همه قسمتهای ژامبون پخش کنید
“““html
ورقه ژامبون دیگری روی سس بگذارید.
حالا کمی پنیر گودا روی ژامبون بریزید.
در نهایت یک نان تست روی پنیر گودا قرار دهید. (این کار را تکرار کنید تا ساندویچی با سه تا چهار لایه نان داشته باشید.)
برای بهتر شدن ساندویچ، روی نان آخر کمی پنیر بزنید.
یک ورق ژامبون روی پنیر قرار دهید.
مقداری سس روی ژامبون بریزید.
دوباره یک ورق ژامبون روی سسها بگذارید و کمی پنیر و نان سوم را روی ساندویچ قرار دهید.
هر دو ساندویچ را به همین صورت بپیچید و آماده کنید.
مرحله دوم: پرس کردن ساندویچ
یک ظرف سنگین روی ساندویچ قرار دهید تا با وزنش، لایههای ساندویچ به هم فشار بیاورد و فشرده شوند.
کمی صبر کنید تا این وزن باعث چسبیدن لایههای ساندویچ به هم شود.
در این زمان میتوانید به مرحله بعد بروید تا کارتان سریعتر پیش برود.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ و بادمجان به صورت مرحله به مرحله!
مرحله سوم: آمادهسازی مایه تخممرغی
تخممرغها را در ظرفی بشکنید.
مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا تخممرغها کاملا مخلوط شوند.
حالا به آرامی شیر را به مخلوط تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.
مرحله چهارم: سرخکردن ساندویچ
یک تابه را روی حرارت بگذارید.
کره را داخل تابه بریزید و بگذارید ذوب شود.
ساندویچهای آماده را در مایه تخممرغی بگذارید و کمی بچرخانید تا همه قسمتهای نان خیس بخورند.
سپس ساندویچها را درون تابه قرار دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی انواع ساندویچ رژیمی برای ورزشکاران
صبر کنید تا یک طرف ساندویچ طلایی و برشته شود.
سپس ساندویچ را بچرخانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
به همین سادگی، با انجام چهار مرحله آسان، ساندویچ مونت کریستو شما آماده سرو است.
امیدواریم که این رسپی ساده و خوشمزه مورد توجه شما قرار بگیرد و شما بتوانید این ساندویچ لذیذ را تهیه کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.