رسپی

رسپی سرکه خرمالو؛ سرکه‌ای خوش‌طعم و طبیعی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سرکه یکی از چاشنی‌های خوشمزه است که از میوه‌های مختلف تهیه می‌شود. یکی از انواع آن از میوه خرمالو به دست می‌آید. خرمالو خواص زیادی دارد و با درست کردن سرکه از آن می‌توانید این خواص را حفظ کنید. تهیه سرکه خرمالو کار راحتی است و با کمترین مواد و زمان کمتر صورت می‌گیرد. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این سرکه خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سرکه خرمالو

برای تهیه این سرکه پاییزی به مواد زیر نیاز دارید:

خرمالو یک کیلوگرم
سرکه یک فنجان
نمک یک قاشق سوپ‌خوری
آب ۳ لیتر

طرز تهیه سرکه خرمالو

برای آماده کردن سرکه خرمالو مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی خرمالوها

نخست، خرمالوها را به خوبی بشویید و آن‌هایی که خراب یا لکه‌دار هستند را جدا کنید. سپس آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود. برگ‌های خرمالو را جدا کرده و هر خرمالو را به ۴ قسمت تقسیم کنید. این کار باعث می‌شود تخمیر سریع‌تر انجام شود.

مرحله دوم: تهیه محلول سرکه

در یک کاسه، سرکه، نمک و آب را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید تا طعم سرکه خوشمزه‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گل کلم زردچوبه‌ای؛ رنگین و خوش‌عطر

مرحله سوم: انتخاب ظرف مناسب

یک ظرف شیشه‌ای مناسب انتخاب کنید. توجه داشته باشید که ظرف باید پلاستیکی نباشد. همچنین ظرف باید خشک و تمیز باشد تا از کپک زدن سرکه جلوگیری کنید.

مرحله چهارم: ترکیب مواد

در این مرحله، در ظرف شیشه‌ای ابتدا تکه‌های خرمالو را بچینید و سپس محلولی که تهیه کرده‌اید را روی آن‌ها بریزید. درب ظرف را با یک پارچه بپوشانید و دور آن را با یک کش محکم کنید. سپس ظرف را به مدت ۱۵ روز در یک مکان خنک و تاریک قرار دهید تا خرمالوها تخمیر شوند.

طرز تهیه سرکه خرمالو

مرحله پنجم: تکان دادن سرکه

پس از ۱۵ روز، ظرف را تکان دهید تا تکه‌های خرمالو جابه‌جا شوند. سپس پارچه را برداشته و با یک قاشق مواد داخل ظرف را هم بزنید تا تخمیر به طور یکنواخت انجام شود. در نهایت، پارچه را دوباره روی ظرف بپوشانید و محکم ببندید و ظرف را به مدت ۴۵ روز در جای خنک و تاریک قرار دهید.

مرحله ششم: صاف کردن سرکه

بعد از گذشت ۴۵ روز، یک صافی روی یک کاسه قرار دهید و سرکه خرمالو را از آن عبور دهید. می‌توانید از پارچه تنظیف نیز استفاده کنید. تفاله‌های خرمالو را جدا کنید تا سرکه صاف و یکنواخت شود. سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. سرکه خرمالو را در یخچال نگهداری کنید و در غذاهای خود از آن استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور مخلوط خانگی

نکات ضروری برای تهیه سرکه خرمالو:

  • بهتر است برای تهیه سرکه، از میوه‌های رسیده استفاده کنید تا فرآیند تخمیر سریع‌تر انجام شود.
  • هرگز از ظروف پلاستیکی برای تهیه سرکه استفاده نکنید.

“““html

  • از ظروف پلاستیکی و فلزی استفاده نکنید.
  • بهترین دما برای تخمیر سرکه بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد است. اگر دما خیلی بالا یا پایین باشد، ممکن است سرکه کیفیت خوبی نداشته باشد.
  • برای تهیه این سرکه، می‌توانید از هر نوع سرکه‌ای استفاده کنید.
  • بهتر است برای تهیه این سرکه از آب معدنی استفاده کنید.
  • بهتر است از ظرفی با دهانه گشاد برای تهیه این سرکه استفاده شود.
  • ظرف سرکه باید حجم بیشتری نسبت به مواد داخلش داشته باشد، زیرا اگر این ظرف کوچک باشد، ممکن است مواد از آن سرریز شود.
  • توجه داشته باشید که در دماهای خیلی پایین، واکنش‌های سرکه انجام نمی‌شوند.

 

رسپی سرکه خرمالو؛ سرکه‌ای خوش‌طعم و طبیعی

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه سرکه خرمالو را به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید با این روش یک سرکه خوشمزه و خوش‌طعم در خانه درست کنید و از آن به‌عنوان چاشنی در غذا و سالاد استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا