رسپی

رسپی سرکه سیب خانگی؛ پر خاصیت و مقرون به صرفه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

با درست کردن سرکه سیب خانگی، می‌توانید گام بزرگی به سوی سلامت خود بردارید. تهیه سرکه سیب خانگی بسیار اقتصادی است و این نوشیدنی طبیعی و مفید نه تنها به کنترل وزن کمک می‌کند، بلکه می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را هم تقویت کند. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، دستور تهیه سرکه سیب را به شما مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب خانگی

سیب ۱ کیلوگرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: دستور تهیه سرکه بالزامیک خانگی

دستور تهیه سرکه سیب خانگی

زمانی که برای آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این سرکه نیاز دارید ۴-۶ هفته است.

شما می‌توانید با هر مقدار سیبی که دارید، سرکه سیب درست کنید.

درجه سختی تهیه این سرکه در سطح متوسط قرار دارد.

بیشتر بخوانید: ۶ نکته برای نگهداری سرکه سیب

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌ها

سیب‌ها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود.

سپس با چاقو، شاخه و هسته‌های سیب را جدا کنید.

سیب‌ها را به قطعات کوچکی برش بزنید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه سرکه سیب به روش سنتی و بدون شکر

دستور تهیه سرکه سیب خانگی

بیشتر بخوانید: راز جلوگیری از کپک زدن گل کلم شور

مرحله دوم: ریختن در ظرف نگهدارنده

سیب‌های خرد شده را در یک شیشه کاملاً تمیز و خشک بریزید.

  • دقت کنید که تمیزی و استریل بودن شیشه یکی از مهم‌ترین نکات در تهیه سرکه است.

بعد از ریختن سیب‌ها در شیشه، ۴-۵ سانتی‌متر از بالای شیشه را خالی بگذارید تا برای فرایند تخمیر جا باشد.

رسپی سرکه سیب خانگی؛ پر خاصیت و مقرون به صرفه

بیشتر بخوانید: چطور از سرکه سیب برای مو استفاده کنیم

مرحله سوم: اضافه کردن شکر و آب

بهتر است برای تهیه سرکه سیب از آب جوشیده و خنک استفاده کنید.

اول شکر را در یک ظرف بریزید و سپس آب را به آن اضافه کنید.

آب و شکر را خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

سپس این ترکیب را به سیب‌های خرد شده در شیشه اضافه کنید.

  • یادتان باشد که باید ۱-۲ سانتی‌متر آب روی سیب‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه خیارشور فوری یک ساعته

مرحله چهارم: پوشاندن شیشه

روی شیشه را با یک پارچه نازک بپوشانید و با کش یا نخ دور پارچه را ببندید تا از ورود حشرات و گرد و غبار به داخل شیشه جلوگیری کنید.

این کار باعث می‌شود که هوا به درون شیشه بیاید و فرایند تهیه سرکه به درستی انجام شود.

شیشه را در جای تاریک و نسبتاً گرم قرار دهید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه سرکه‌شیره

مرحله پنجم: هم زدن سرکه سیب

برای تهیه سرکه سیب به سیب‌ها ۴-۶ هفته زمان بدهید تا خوب عمل بیاید.

“““html

در این مدت باید هر چند روز یک بار به سراغ سرکه بروید و با یک قاشق چوبی تمیز محتوای شیشه را هم بزنید تا از کپک زدن سرکه جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه روغن کنجد خانگی به روش چینی

مرحله ششم: صاف کردن سرکه

پس از گذشت زمان مشخص، سرکه سیب را از صافی رد کنید تا قطعات سیب و ناخالصی ها جدا شوند.

مایع سرکه را با کمک قیف در یک شیشه مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید.

شیشه سرکه را در جایی خنک و تاریک نگه دارید.

  • سرکه سیب کاربردهای زیادی در آشپزی ایرانی دارد. شما می‌توانید از انواع سیب‌های ترش، شیرین یا ترکیبی از هر دو برای تهیه این سرکه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: چطور خیارشور نرم نشود؟ + دلایل و راه حل‌ها

صاف کردن سرکه از مراحل تهیه سرکه سیب خانگی

سرکه سیب خانگی به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برخی افراد این سرکه را با مخمر یا فقط با نمک و آب تهیه می‌کنند. امیدواریم این روش برای شما مفید باشد. اگر شما نکات خاصی در تهیه سرکه دارید، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر علاقه‌مندان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا