رسپی سس بالزامیک و عسل؛ به سبک رستورانی

سس بالزامیک و عسل یکی از خوشمزهترین و سالمترین سسهایی است که میتوانید برای مزهدار کردن سالاد و غذاهای مختلف از آن استفاده کنید. اگر به دنبال یک سس رژیمی برای سالاد سزار هستید یا میخواهید استیک خود را با سس عالی سرو کنید، بهتر است همین حالا این سس خوشمزه را آماده کنید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با روش تهیه سس بالزامیک و عسل آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک و عسل
برای تهیه سس بالزامیک و عسل به مواد زیر نیاز دارید:
سرکه بالزامیک | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن زیتون فرابکر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
سس خردل | ۲ قاشق چایخوری |
سیر | ۱ عدد |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه سس بالزامیک و عسل
تهیه این سس حدود ۱۵ دقیقه زمان میبرد و میتوانید آن را تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید. در ادامه به مراحل تهیه سس بالزامیک و عسل اشاره میشود.
مرحله اول: ترکیب سرکه، عسل و سس خردل
برای شروع، سرکه بالزامیک را در یک کاسه بریزید و سپس عسل و سس خردل را اضافه کنید. با یک چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد به هم ترکیب شوند. میتوانید از همزن دستی هم استفاده کنید.
مرحله دوم: آماده کردن سس
در این مرحله، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس سیر را بشویید و پوست بکنید. آن را به صورت ریز رنده کنید و به سس اضافه کنید.
بعد از هم زدن، سس آماده است و میتوانید از آن برای مزهدار کردن سالاد یا غذا استفاده کنید. برای بهترین طعم، این سس را تازه مصرف کنید، اما میتوانید آن را در ظرف دربسته تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سرکه بالزامیک خانگی؛ با انگور و خرما
نکات و فوت و فنهای تهیه سس بالزامیک و عسل
در ادامه به چند نکته برای تهیه این سس خوشمزه اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- این سس یکی از سالمترین گزینهها برای مزهدار کردن سالاد است و کالری کمتری نسبت به سسهای آماده دارد و مواد مغذی بیشتری نیز دارد.
- میتوانید در صورت تمایل مقدار بیشتری فلفل سیاه یا کمی فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
- اگر سیر ندارید، میتوانید از پودر سیر برای طعمدهی استفاده کنید.
- حتما از روغن زیتون فرابکر و با کیفیت برای تهیه این سس استفاده کنید.
- میتوانید مقداری آویشن برای خوش طعمتر شدن سس به آن اضافه کنید.
- برای تهیه سس رژیمی خانگی با سرکه بالزامیک، کاملاً پیشنهاد میشود.
“`html
- برای تهیه سس بالزامیک و عسل، میتوانید همه مواد را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس کاملاً یکدست شود.
- اگر دوست دارید، میتوانید مقدار کمی جعفری خشک شده به سس اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.
- در بعضی دستورها برای درست کردن این سس، از ترکیب عسل، سرکه بالزامیک، آب گرم، سس خردل و کره بادامزمینی استفاده میشود.
- شما میتوانید مقدار سرکه و روغن زیتون را در این سس به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
- در برخی دستورها به منظور طعمدهی بهتر، مقداری پودر گلپر به سس اضافه میشود.
- سس بالزامیک برای مزه دار کردن انواع سالاد و حتی غذاهای مرغ و گوشت کاربرد دارد و طعم بسیار خوبی به استیک گوشت میدهد.
- اگر دوست دارید سس شما عطر ریحان داشته باشد، میتوانید مقداری پودر ریحان خشک به آن اضافه کنید.
- در صورتی که میخواهید طعم سیر در سس بیشتر شود، میتوانید از سیر رندهشده بیشتری استفاده کنید.
- برای تهیه سس رژیمی برای سالاد، میتوانید از مقدار کمتری روغن زیتون استفاده کرده و به جای آن مقدار سرکه را بیشتر کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین روش تهیه سس بالزامیک و عسل و نکات مهم برای درست کردن این سس خوشمزه پرداخته شد. اگر تجربه درست کردن این سس را دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.