رسپی سورمه کباب به روش ترکیه ای!

“`html
سورمه کباب یکی از غذاهای خیلی محبوب در استان گیلان است که اسمهای متفاوتی دارد. این غذای سنتی از ترکیب گوشت چرخ شده و سبزیجات کبابی درست میشود. اگر شما هم به کباب علاقه دارید، حتماً طعم این غذا را امتحان کنید.
در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ به شما یکی از سادهترین و کاملترین روشهای تهیه سورمه کباب را مرحله به مرحله آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید تا نکات لازم برای تهیه این کباب را بگوییم.
مواد لازم برای تهیه سورمه کباب
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
گوجه گیلاسی | ۳-۴ عدد |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳-۴ حبه |
پیاز کباب شده | ۱ عدد |
بادمجان کباب شده | ۲ عدد |
فلفل تند کباب شده | ۱ عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه سورمه کباب
- مدت زمان آمادهسازی و درست کردن این کباب ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
- این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با کمی حساب، مواد را بیشتر کنید و حجم بیشتری درست کنید.
- سختی تهیه این کباب متوسط است.
بیشتر بخوانید: رسپی کباب گوشت با ریواس
مرحله اول: کباب کردن سبزیجات
بادمجان، پیاز، سیر و فلفل تند را خوب بشویید و روی سینی الفر قرار دهید.
کمی کره ذوب شده روی سبزیجات بریزید.
فر را روی دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه تنظیم کنید و سینی را داخل فر بگذارید.
۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات کباب شوند.
بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید سبزیجات کمی خنک شوند.
شما همچنین میتوانید سبزیجات را با روشهای دیگری مثل کباب کردن روی زغال یا باربیکیو درست کنید.
“““html
نیز میتوانید استفاده کنید.
مرحله دوم: له کردن سبزیجات کبابی
پس از خنک شدن سبزیجات کباب شده، پوست آنها را بگیرید.
سپس همه سبزیجات را با چاقو به تکههای کوچک خرد کنید.
تمامی سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی جوجه چینی پفکی خوشمزه
مرحله سوم: آمادهسازی مواد کباب
پیاز رنده شده را در صافی بریزید و خوب آب آن را بگیرید.
پیاز آبگرفته را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه بریزید و همه مواد را خوب ورز دهید.
ورز دادن باعث میشود که مواد گوشتی به هم بچسبند.
از مواد به اندازه یک گردو درشت بردارید و در دستان خود گرد کنید. این کار را برای تمام مواد انجام دهید.
اگر وقت دارید، میتوانید کبابها را با سلفون بپوشانید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار باعث میشود که سرخ کردن آنها راحتتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پلوی علی پاشا
مرحله چهارم: سرخ کردن کباب
یک تابه تفلون را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید.
منتظر باشید تا روغن خوب گرم شود.
کبابها را داخل روغن بگذارید و هر طرف آنها را چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
پس از سرخ کردن، کبابها را از تابه خارج کنید و در ظرفی قرار دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی آدانا کباب به روش اصیل ترکیهای
مرحله پنجم: تفت دادن سبزیجات کباب شده
در همان تابهای که کبابها را سرخ کردید، مقداری کره بریزید.
اجازه دهید کره ذوب شود.
ترکیب سبزیجات کباب شده را به تابه اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
سپس کبابها را روی سبزیجات بگذارید و حرارت را کم کنید.
در تابه را ببندید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند و طعمها خوب به هم مخلوط شوند.
اکنون سورمه کباب خوشمزه شما آماده است! آن را در ظرف سرو بگذارید و با گوجه گیلاسی تزیین کنید.
این کباب را میتوانید همراه با نان یا کته میل کنید.
نکات کلیدی تهیه سورمه کباب
- میتوانید سیر و پیاز را کباب نکنید، بلکه پس از خرد کردن آنها را در تابه تفت دهید.
- استفاده از چند برگ رزماری، عطر خوبی به کباب میدهد.
- کره طعم بینظیری به این غذا میبخشد؛ اگر دوست دارید میتوانید از کره حیوانی استفاده کنید.
- امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما قرار گرفته و بتوانید این کباب خوشمزه را به راحتی درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اگر شما هم ترفندهایی برای خوشمزهتر کردن سورمه کباب دارید، خوشحال میشویم که آنها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.