رسپی سوپ برنج؛ خوشمزه و مقوی با سبزیجات

شما میتوانید با استفاده از انواع سبزیجات، گوشتها و حبوبات، یک سوپ خوشمزه و دلپذیر درست کنید. سوپ برنج یکی از سوپهای محبوب ایرانی است که به خاطر وجود برنج، غلیظ و لعابدار است.
امروز در رضیم بلاگ دستور تهیه سوپ برنج را به صورت مرحله به مرحله و با ویدئو به شما ارائه خواهیم داد. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ برنج
برای تهیه سوپ برنج به مواد زیر نیاز دارید:
برنج | ۱ پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
آب جوش | ۲-۳ پیمانه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
مرغ | ۱ تکه |
مراحل تهیه سوپ برنج
- زمان آمادهسازی این سوپ ۴۰-۶۰ دقیقه است.
- مواد موجود در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و با ضرب و تقسیم ساده میتوانید مقدار را برای تعداد بیشتر زیاد کنید.
- تهیه این سوپ کار نسبتاً آسانی است.
مرحله اول: آمادهسازی برنج
در ابتدا برنج را تمیز کرده و بشویید و سپس آن را با مقداری آب بخیسانید.
بهتر است چند ساعت قبل از شروع، برنج را بخیسانید.
اگر برنج نیمدانه دارید، از آن استفاده کنید تا کار سریعتر پیش برود.
مرحله دوم: آمادهسازی گوجهفرنگی
پس از آن، گوجهفرنگیها را بشویید و با رنده، آنها را رنده کنید.
همچنین میتوانید گوجهها را در میکسر بریزید و پوره کنید.
مرحله سوم: تفت دادن پوره گوجهفرنگی
در این مرحله، در یک قابلمه کمی روغن بریزید.
پوره گوجهفرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
به مدت ۴-۶ دقیقه زمان بدهید تا آب اضافی گوجهفرنگیها بخار شود و رنگش تغییر کند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه سوپ مرغ خوشمزه به روش رستورانی
مرحله چهارم: افزودن برنج
حال برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه کنید.
آب برنج را بگیرید و آن را به همراه ۲-۳ پیمانه آب جوش به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.
به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج با پوره گوجهفرنگی به خوبی بپزد و نرم شود.
“`html
شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ بهشت به روش ترکیهای
مرحله پنجم: آمادهسازی مرغ
در این مرحله، بیایید مرغ را برای سریعتر پختن آماده کنیم.
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل آن قرار دهید.
پیاز را پوست کنده و بشویید و به دو نیم تقسیم کنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ بزنید.
تکههای پیاز را روی مرغ بگذارید و مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته شود.
مرحله ششم: آمادهسازی مرغ
بعد از اینکه مرغ پخت، پیازها را از قابلمه خارج کنید.
کمی صبر کنید تا مرغ خنک شود، سپس با کمک دو چنگال، گوشتش را ریشریش کنید.
در این مرحله، گوشت ریشریش شده را به برنج در حال پخت اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ ازوگلین ترکیهای
مرحله هفتم: افزودن هویج و جعفری
در این مرحله، هویج را خوب بشویید و پوست بکنید.
سپس با استفاده از رنده، آن را رنده کنید، یا میتوانید با میکسر آن را پوره کنید.
هویج رنده شده و جعفری خرد شده را به مخلوط سوپ اضافه کنید.
تمام مواد را به هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید و با حرارت کم، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا همه مواد بپزند.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ بلغور گندم با عدس و شیر
مرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو سوپ
در آخرین مرحله، وقتی همه مواد سوپ پخته شدند، با مقداری نمک و آبلیمو طعم سوپ را تنظیم کنید.
سوپ را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خرد شده یا برشهای لیمو تزیین کنید.
به یاد داشته باشید که به خاطر وجود برنج در این سوپ، بعد از سرد شدن، بافت آن کمی سفتتر میشود.
امیدواریم شما هم این سوپ برنج خوشمزه و معطر را با روش معرفیشده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.