رسپی سوپ سیر اسپانیایی به همراه ۶ نکته طلایی

“`html
سوپ سیر اسپانیایی یک سوپ بسیار مغذی است که نه تنها طعم لذیذی دارد بلکه برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است. سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و در درمان سرماخوردگی کارآمد است. اگر شما هم عاشق طعم سیر هستید، این سوپ حتماً مورد پسند شما خواهد بود.
ما در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه سوپ سیر اسپانیایی را به صورت گام به گام همراه با تمام نکاتی که برای تهیه این سوپ باید بدانید، معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
رسپی سوپ سیر اسپانیایی
- زمان لازم برای آمادهسازی مواد و پخت این سوپ حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما میتوانید به راحتی با ضرب و تقسیم، مواد را بیشتر کنید تا برای تعداد بیشتری بپزید.
- تهیه این سوپ از نظر سختی در سطح متوسط قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه سوپ سیر اسپانیایی
آب مرغ | ۱ پیمانه |
سیر | ۲-۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
آرد سفید | ½ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ½ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
نان تست | ۱-۲ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
مرحله اول: آمادهسازی پیاز
پیاز را شسته و پوست بگیرید. سپس آن را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید.
داخل قابلمهای که میخواهید سوپ را بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا روغن گرم شود.
پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ مرغ و رشته فرنگی
مرحله دوم: آمادهسازی و افزودن سیر
سیرها را بشورید و پوست بگیرید. با استفاده از لهکن سیر، سیر را به شکل پوره درآورید.
شما میتوانید سیر را با رنده یا چاقو نیز خرد کنید. سپس سیر را به مخلوط پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر آزاد شود.
در این مرحله حرارت باید کم باشد و سیر برای مدت طولانی روی حرارت نماند؛ زیرا ممکن است طعم و خواصش را از دست بدهد.
مرحله سوم: افزودن آرد
“““html
آرد سفید را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.
کمی آن را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ لیمو با گشنیز
مرحله چهارم: افزودن ادویهها و آب مرغ
نمک و فلفل سیاه را همراه با آب مرغ به مخلوط سوپ اضافه کنید.
حرارت را بالا ببرید و منتظر بمانید تا سوپ به جوش بیاید.
مرحله پنجم: افزودن سرکه و پخت سوپ
زمانی که سوپ به جوش آمد، سرکه سیب را به آن بیفزایید.
مخلوط را هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب شود و سپس حرارت را کم کنید.
در قابلمه را بپوشانید و بگذارید ۳۰-۴۰ دقیقه بپزد تا به غلظت مطلوب برسد.
سرکه سیب ترشی ملایمی دارد و در آشپزی کاربرد دارد؛ اما اگر در دسترس ندارید، میتوانید از سرکههای دیگر استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ جعفری به روش رستورانی
مرحله ششم: اضافه کردن زرده تخممرغ
وقتی سوپ به غلظت دلخواه رسید، زرده تخممرغ را در یک کاسه کوچک بریزید و کمی با چنگال هم بزنید تا آرام شود.
سپس زرده را به آرامی به مخلوط سوپ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زرده در سوپ حل شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ ماکارونی؛ مقوی و خوشمزه
مرحله هفتم: افزودن جعفری و نان تست
جعفری تازه را به مخلوط سوپ اضافه کنید.
در این مرحله در قابلمه را نبندید؛ زیرا ممکن است رنگ سبزی تیره شود.
۲-۳ دقیقه زمان دهید تا همه مواد بپزند و سپس حرارت را خاموش کنید.
نان تست را به شکل مکعبی برش بزنید و به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در ظرف مناسب سرو کرده و با کمی فلفل سیاه تزئین کنید.
سوپ سیر اسپانیایی خوشمزه و جذاب شما آماده است تا سرو کنید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ پنیر کانادایی
۶ نکته مهم که در تهیه سوپ سیر باید بدانید
- اگر سیر تازه ندارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
- استفاده از نان بیات بهتر است، زیرا زمان بیشتری طول میکشد تا نرم شود.
- برخی ابتدا نان را با کمی کره تفت میدهند و سپس به سوپ اضافه میکنند.
- میتوانید به جای آب مرغ، از آب گوشت یا استاک گوشت استفاده کنید.
- برخی از مرغ پخته ریش ریش شده در سوپ استفاده میکنند.
- به جای روغن، کمی کره استفاده کنید تا طعم لذیذتری به سوپ بدهد.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ گوجه ایتالیایی با خامه
امیدواریم که این رسپی برای شما دوستداران آشپزی جالب باشد و بتوانید با این روش آسان، سوپ خوشمزهای تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.