رسپی سوپ ماکارونی؛ مقوی و خوشمزه

“`html
سوپ جز یکی از پیشغذاهای محبوب ایرانی است و انواع مختلفی از لحاظ طعم و ظاهر دارد. این سوپها به راحتی و سریع آماده میشوند و با توجه به مواد اولیهای که استفاده میکنید، میتوانند خیلی مغذی باشند. یکی از سوپهای خوشمزه و متفاوت، سوپ ماکارونی است که ممکن است قبلاً نام آن را نشنیده باشید. در این سوپ میتوانید از انواع ماکارونیهای ساده و شکلدار استفاده کنید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین رسپی سوپ ماکارونی را به صورت مرحله به مرحله همراه با تمام نکات لازم برای تهیهاش به شما آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ ماکارونی
مرغ | ۱ تکه |
هویج | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
ماکارونی | ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیر | ۱-۲ حبه |
جعفری تازه | ۱۰۰ گرم |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
کره | ۳۰ گرم |
آب جوش | ۳-۴ پیمانه |
لیموترش | ۱ عدد |
“““html
رسپی سوپ ماکارونی
مدت زمانی که برای آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این سوپ نیاز دارید ۳۰-۳۵ دقیقه است.
مقدار مواد مورد نیاز در این رسپی مناسب برای ۲-۳ نفر است. شما میتوانید به راحتی با استفاده از جمع و ضرب مقدار مواد را افزایش دهید تا سوپ بیشتری درست کنید.
طرز تهیه این سوپ خیلی آسان است.
مرحله اول: آمادهسازی سبزیجات
سیبزمینی، پیاز، سیر، گوجهفرنگی و هویج را بشویید و پوست بگیرید.
سبزیجات را به قطعات کوچک برش بزنید و در یک کاسه بریزید.
مرحله دوم: آمادهسازی کره، آرد برنج و ادویهها
در قابلمهای که میخواهید سوپ را تهیه کنید، کمی کره بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود.
سپس آرد برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. این کار باعث میشود که بوی خامی آرد از بین برود و عطر ادویهها آزاد شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ سیر اسپانیایی
مرحله سوم: افزودن مرغ و سبزیجات خرد شده
مرغ که شستهاید و سبزیجات خرد شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید تا طعمدار شوند.
مرحله چهارم: افزودن آب و پخت اولیه سوپ
۳-۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید ۲۰-۲۵ دقیقه مواد بپزد.
مرحله پنجم: پوره کردن سوپ
اگر مرغی که استفاده کردهاید استخوان دارد، بعد از پخت آن را از سوپ خارج کرده و استخوانها را جدا کنید.
تکههای گوشت مرغ را به قابلمه برگردانده و با کمک گوشتکوب برقی یا دستی، کل محتویات سوپ را پوره کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ مرغ و رشته فرنگی
مرحله ششم: افزودن ماکارونی و جعفری تازه
قابلمه سوپ را دوباره روی حرارت بگذارید و ماکارونی را به آن اضافه کنید.
جعفری تازه را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.
توجه داشته باشید که بعد از افزودن سبزی تازه، درب قابلمه را نگذارید؛ زیرا باعث میشود سبزی سوپ تیره شود.
اجازه دهید ۷-۹ دقیقه بگذرد تا ماکارونی پخته و نرم شود.
مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو سوپ
در چند دقیقه پایانی پخت، آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کنید.
با مقداری نمک سوپ را طعمدار کنید.
سوپ ماکارونی خوشرنگ و جذاب شما آماده است تا سرو کنید و نوش جان کنید.
آن را در ظرف سرو گذاشته و در کنار عزیزانتان میل کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ گل محمدی برای درمان یبوست!
نکات کلیدی تهیه سوپ ماکارونی
برای قرمزتر شدن رنگ سوپ میتوانید از ۱-۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
اگر تمایل به پوره کردن سوپ ندارید، سبزیجات را به صورت نگینی خرد کرده و طبق مراحل پیش بروید.
میتوانید به جای مرغ از عصاره مرغ یا استاک گوشت استفاده کنید.
آرد سفید را میتوان با آرد برنج جایگزین کرد، اما آرد برنج طعم بهتری به سوپ میدهد.
برخیها در این سوپ از بلغور گندم، جو پرک، قارچ بلانچ شده، ذرت و نخودفرنگی نیز استفاده میکنند.
امیدواریم که این رسپی برای شما علاقهمندان به آشپزی جذاب باشد و بتوانید این سوپ خوشمزه را طبق روش ساده گفته شده تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.