رسپی سوپ مرغ و رشته فرنگی؛ مقوی و لذیذ

“`html
سوپ مرغ یکی از سوپهای خوشمزه و معروف است که به روشهای مختلفی درست میشود. این سوپ در دسته سوپهای بینالمللی قرار میگیرد. با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، میتوانید آن را در مدت زمان کوتاهی آماده کنید. رشتهفرنگی یا ورمیشل رشتههای نازکی از ماکارونی است که به سوپ شما جلوه زیبایی میدهد.
امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه سوپ مرغ با رشتهفرنگی را به شما آموزش میدهیم. این آموزش مرحله به مرحله است و تمامی نکات لازم برای خوشمزهتر شدن سوپ را ذکر خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رشته فرنگی | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | ۱ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
لیموترش | ۱ عدد |
طرز تهیه سوپ مرغ با رشتهفرنگی
مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این سوپ ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.
مقدار مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر کافی است
شما به راحتی با انجام چند محاسبه میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و سوپ را برای تعداد بیشتری درست کنید.
این سوپ بهعنوان یک غذای آسان محسوب میشود.
مرحله
“““html
اول: آماده سازی مرغ
یک قابلمه مناسب بردارید و مقداری آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
وقتی آب به جوش آمد، مرغی که قبلاً شستهاید را به آب اضافه کنید و بگذارید ۷-۹ دقیقه بپزد.
این کار باعث میشود تا هورمونهای مرغ کاهش یابند و بوی زهم آن از بین برود.
پس از این مدت، مرغ را از آب جوش درآورید و با آب تازه بشویید.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوستش را بکنید.
آن را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در ته قابلمهای که میخواهید سوپ را در آن آماده کنید بریزید و روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا روغن کمی گرم شود، سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ ماکارونی؛ مقوی و خوشمزه
مرحله سوم: آماده سازی گوجه فرنگی
گوجه فرنگیها را بشویید و درون میکسر یا خردکن بریزید.
چند پالس بزنید تا گوجهفرنگیها به پوره تبدیل شوند.
پوره گوجه را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ خیار به صورت خامهای
مرحله چهارم: افزودن ادویهها
زردچوبه و فلفل را به محتویات قابلمه اضافه کنید.
کمی تفت دهید تا عطر ادویهها بیرون بیاید.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آن باز شود.
در همین مرحله، پوره گوجهفرنگی را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم: افزودن و پخت مرغ
مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
۲-۳ پیمانه آب جوش نیز به قابلمه بریزید.
حرارت را بالا ببرید تا سوپ به جوش بیاید.
سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.
۱۵-۲۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ بپزد و نرم شود.
پس از آن، مرغ را از سوپ درآورده و با چنگال ریشریش کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ پنیر کانادایی
مرحله ششم: افزودن هویج، مرغ ریشریش و رشته فرنگی
هویج را بشویید و پوست بکنید.
“““html
هویجها را با استفاده از رنده، رنده کنید و به سوپ اضافه کنید.
مرغ ریشریش شده را هم در این مرحله به سوپ بیفزایید.
سپس رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
درپوش قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.
به سوپ حدود ۸-۱۰ دقیقه زمان بدهید تا هویجها پخته و نرم شوند.
مرحله هفتم: افزودن جعفری و آبلیمو
جعفری تازه را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
همچنین آب لیمو و کمی نمک هم به سوپ بیفزایید.
این مرحله درپوش قابلمه را نگذارید تا جعفری تیره نشود.
کمی صبر کنید تا سوپ به غلظت مناسبی برسد.
سوپ مرغ و رشته فرنگی خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان است.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ جعفری به روش رستورانی
امیدواریم که این رسپی مورد علاقه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم به آسانی این سوپ خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.