رسپی سوپ نخود مرحله به مرحله؛ خوشمزه و مقوی

“`html
سوپ نخود یکی از سوپهای ساده و خوشمزه است که خیلی سریع آماده میشود. این سوپ دارای خواص زیادی است و میتواند به عنوان پیشغذا یا شام مورد استفاده قرار گیرد.
در این بخش از رضیم بلاگ، طرز تهیه سوپ نخود را با شما به اشتراک میگذاریم.
نخود | ۳۰۰ گرم |
آب سبزیجات | ۱/۵ لیتر |
برگ بو | ۲ عدد |
هویج | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تره فرنگی | ۱ عدد |
رزماری | ۱ شاخه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
مراحل تهیه سوپ نخود
برای تهیه سوپ نخود، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: خیساندن نخود
ابتدا، باید نخود را به مدت چهار ساعت در آب گرم بخیسانید. برای راحتی، این کار را میتوانید از شب قبل انجام دهید. اگر زمان کافی ندارید، میتوانید نخود کنسروی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ گوجه ایتالیایی با خامه
مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
تره فرنگی، هویج و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و هویج، تره فرنگی و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن نخود و آب سبزیجات
سپس، نخود را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید تا گرم شوند. بعد کمی آب سبزیجات به قابلمه اضافه کنید تا به جوش بیاید.
نکته: آب سبزیجات را به تدریج اضافه کنید تا به اندازه دلخواه برسد و بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی
مرحله چهارم: افزودن رب، برگ بو و رزماری
سپس، رب گوجه فرنگی را با مقداری از آب سبزیجات مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید. بعد، برگ بو و رزماری را به آن بیفزایید.
مرحله پنجم: تست چاشنیها
در آخر، فلفل و نمک را به سوپ اضافه کنید. اگر هنوز نخود یا سبزیجات پخته نیستند، میتوانید آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید
“`
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ لیمو با گشنیز
نکات و فوت و فنهای تهیه سوپ نخود
در اینجا چند نکته مهم برای تهیه سوپ نخود را بررسی میکنیم. با ما همراه باشید.
- برای اینکه سوپ لطیفتر و خوشطعمتری داشته باشید، از یک بلندر استفاده کنید تا همه مواد را با هم مخلوط کنید. این کار باعث میشود مایع سوپ بافت خامهای و یکنواختی پیدا کند.
- بهتر است نخود را از قبل خیس کنید و بعد در سوپ استفاده کنید. اگر از نخود کنسروی استفاده میکنید، حواستان باشد که زمان پختن آن در سوپ حدود نیم ساعت است.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ بلغور گندم با عدس و شیر
در این بخش از مجله آشپزی رضیم با دستور تهیه سوپ نخود در خدمت شما بودیم. اگر این پیش غذا را با این روش تهیه کردید، نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.