رسپی سوپ چغندر + فوتوفن های خوشمزه تر شدن

“`html
سوپ چغندر یکی از خوردنیهای خوشمزه و مغذی است که با ترکیب سبزیجات مختلف و مرغ درست میشود. در این نوشته از بخش آشپزی مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه سوپ چغندر و نکات مفید برای درست کردن آن آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن سوپ چغندر اول چغندر را بشویید و رنده کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و چغندر را کمی تفت دهید. کمی سرکه به چغندر اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. پیاز و هویج را خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد از آن مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. همچنین نخود فرنگی و ذرت را هم به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا سبزیجات خوب بپزند. در این مدت مرغ را در مقداری روغن سرخ کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا بپزد. وقتی مرغ پخت، آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید. بگذارید سوپ بپزد و در نیم ساعت آخر، ورمیشل و اسفناج خشک را به آن اضافه کنید. به سوپ کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. وقتی سوپ آماده شد، حرارت گاز را خاموش کنید و آن را در ظرف سرو کنید. برای دیدن جزئیات بیشتر در مورد طرز تهیه سوپ چغندر و مرغ، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای سوپ چغندر خانگی
سینه مرغ بدون استخوان | ۱ تکه |
چغندر رنده شده | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
پیاز | ۱ عدد |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
هویج بزرگ | ۱ عدد |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
اسفناج خشک | ۴ قاشق غذاخوری |
ورمیشل | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سوپ چغندر
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲ ساعت
درجه سختی
“““html
: متوسط
تعداد نفرات: ۴ نفر
مرحله اول: چغندر را تفت دهید
اول از همه باید چغندر را رنده کنید. یک قاشق روغن در ماهیتابه بریزید و سپس چغندر رنده شده را چند دقیقه در روغن تفت دهید. بعد از آن شعله را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی هویج پلو با ته دیگ هویج
مرحله دوم: سرکه اضافه کنید
چون چغندر طعم شیرینی دارد، بهتر است کمی سرکه به آن اضافه کنید تا طعمش متعادلتر شود.
مرحله سوم: پیاز و هویج را خرد کنید
پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. هویج را نیز بشویید و پوستش را جدا کنید و آن را به صورت نگینی یا رنده کنید.
مرحله چهارم: پیاز و هویج را تفت دهید
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و حرارت را روشن کنید. پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شود. سپس هویج رنده شده را اضافه کنید.
مرحله پنجم: سبزیجات را بپزید
مقداری زنجبیل به مواد اضافه کنید. سپس ترکیب پیاز، هویج و چغندر تفت داده شده را در قابلمه بریزید. چهار لیوان آب به آن اضافه کنید. نخود فرنگی و ذرت را نیز اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا سبزیجات خوب بپزند.
مرحله ششم: سینه مرغ را بپزید
در این مرحله مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و سینه مرغ بدون استخوان را در آن قرار دهید. کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه روی مرغ بپاشید. شعله را روشن کرده و درب را بگذارید. وقتی یک طرف مرغ پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. برای راحتتر پختن میتوانید مرغ را به تکههای کوچک تقسیم کنید یا در آب بپزید.
مرحله هفتم: همه مواد را به سوپ اضافه کنید
وقتی مرغ خوب پخت، آن را با یک چنگال ریش ریش کرده و در سوپ بریزید.
مرحله هشتم: سوپ را آماده کنید
اجازه دهید سوپ نیم ساعت دیگر بجوشد. در نیم ساعت پایانی، وقتی همه مواد خوب پخته شدند، میتوانید ورمیشل و اسفناج خشک را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. صبر کنید تا رشتهها کاملاً نرم شوند و بعد شعله را خاموش کنید. سوپ خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را در ظرف مناسب بریزید و با مقداری سبزی خشک یا تازه تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک جگر با رب انار
نکات و فوت و فنهای رسپی سوپ چغندر
در این بخش به چند نکته مهم در مورد سوپ چغندر اشاره میشود، با ما همراه باشید.
- میتوانید از هر نوع سبزی که دوست دارید برای تهیه این سوپ استفاده کنید.
- بعد از آماده شدن سوپ، میتوانید کمی آب لیمو تازه به آن اضافه کنید تا طعمش بهتر شود.
- مقدار سبزیجات و مواد اولیه را میتوانید طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید به جای اسفناج خشک از مقداری جعفری یا گشنیز تازه یا خشک استفاده کنید.
- در بعضی رسپیها برای تهیه این سوپ از مرغ تکهای استفاده میشود.
- افزودن مقداری پیازچه خرد شده طعم خوبی به سوپ میدهد.
- اگر میخواهید سوپ قرمزتر شود، میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
- برای اینکه طعم سوپ خوب شود، میتوانید از استاک مرغ یا آب مرغ استفاده کنید.
- برای خوشمزهتر شدن سوپ، میتوانید کمی کره به آن اضافه کنید.
- اگر دوست دارید طعم سوپ تند باشد، میتوانید فلفل قرمز یا فلفل سبز تند اضافه کنید.
- اضافه کردن سیر رنده شده به سوپ طعم خوبی میدهد.
- اگر به آب سبزیجات دسترسی دارید، میتوانید به جای آب از آن استفاده کنید.
- از گذاشتن مقدار زیاد چغندر در سوپ بپرهیزید، چون باعث میشود سوپ شیرین شود.
- برای تزیین سوپ چغندر، میتوانید کمی خامه روی آن بریزید.
در این مقاله به رسپی سوپ چغندر و نکات خوب آن اشاره کردیم. اگر تجربهای در تهیه این سوپ دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.