رسپی

رسپی شامی بادمجان با گوشت چرخ‌ کرده؛ اصیل و لذیذ

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که بوی خوب بادمجان آن همگان را به خود جذب می‌کند. اگر به بادمجان علاقه دارید و می‌خواهید این غذای لذیذ را امتحان کنید، با ما همراه شوید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده را به دو روش مختلف ارائه می‌دهیم.

روش اول تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

روش اول تهیه این غذا به صورت زیر است:

مواد لازم برای شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

برای تهیه این غذا برای ۴ نفر، به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
سبزی خشک معطر ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
آویشن و پاپریکا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

برای درست کردن شامی بادمجان، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان

در ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس بادمجان‌ها را به قطعات کوچک برش بزنید و در یک کاسه قرار دهید. برای کم کردن تلخی بادمجان‌ها، مقداری آب و نمک به آن‌ها اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آب بمانند. بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را آبکش کنید و با فشار دست آب اضافی آن‌ها را بگیرید. در نهایت، بادمجان‌ها را به صورت ریز رنده کنید.

بیشتر بخوانید: اگر سیب‌زمینی و تخم‌مرغ در خانه دارید این غذای آسان را درست کنید

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در این مرحله، سیر و پیاز را بشویید، پوست کنده و ریز رنده کنید. سپس بادمجان رنده شده را به آن‌ها اضافه کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. در آخر، گوشت چرخ‌کرده را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را با هم بخوبی ترکیب کنید.

مرحله سوم: …

“““html

سوم: اضافه کردن سبزی خشک و ادویه‌جات

سبزی خشک معطر را به همراه مقداری آویشن، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و زردچوبه به مخلوط بادمجان و گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده و هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی

مرحله چهارم: اضافه کردن تخم مرغ و آرد نخودچی

در این مرحله، تخم مرغ را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و ورز دهید تا تخم مرغ به طور کامل با سایر مواد ترکیب شود. سپس، آرد نخودچی را به تدریج به مخلوط اضافه کنید تا زمانی که مایه شامی حالت آبکی نداشته باشد.

نکته: آرد نخودچی را حتما به صورت تدریجی اضافه کنید تا مایه شامی بیش از حد سفت نشود.

مرحله پنجم: سرخ کردن شامی بادمجان و گوشت چرخ‌کرده

برای سرخ کردن شامی، در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. در این فاصله، مقداری از مایه شامی را برداشته و به صورت گرد یا بیضی درآورید. پس از اینکه روغن داغ شد، شامی‌ها را در روغن داغ قرار دهید. وقتی یک طرف شامی‌ها سرخ و طلایی شد، شامی‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

رسپی شامی بادمجان با گوشت چرخ‌ کرده؛ اصیل و لذیذ

بیشتر بخوانید: اسم غذا را ببینید، ادویه آن را یاد بگیرید

رسپی یک غذای خوشمزه با بادمجان

مرحله ششم: سرو کردن شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

پس از اینکه هر دو طرف شامی‌ها سرخ شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی یا پد جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. حالا شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده شما آماده سرو کردن است. آن‌ها را در ظرف مد نظر خود چیده و با نان تازه و مخلفات دلخواه میل کنید. نوش جانتان!

بیشتر بخوانید: رسپی بورک بادمجان

روش دوم تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

دومین رسپی شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده به صورت زیر است:

مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

برای درست‌کردن شامی بادمجان و گوشت چرخ‌کرده به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
برنج پخته شده ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

رسپی شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده‌ کردن بادمجان‌ها

برای تهیه این شامی خوشمزه، ابتدا پوست بادمجان‌ها را بگیرید و خرد کنید. سپس، یک محلول آب نمک درست کنید و بادمجان‌های خرد شده را در آن بگذارید تا کمی تلخی‌شان گرفته شود. بعد از این کار، بادمجان‌ها را آبکشی کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند.

“““html

بادمجان‌ها را نیم ساعت در آب نمک بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود. بعد از نیم ساعت، بادمجان‌ها را آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شامی دال عدس

مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان‌ها

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه بادمجان‌ها سرخ شدند، آن‌ها را با غذاساز یا گوشت‌کوب له کنید تا پوره شوند.

نکات و فوت و فن‌های تهیه شامی بادمجان

مرحله سوم: مخلوط کردن سیر، بادمجان، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، جعفری و برنج پخته

ابتدا سیر را پوست بکنید و رنده یا له کنید. پیاز را هم پوست کرده و رنده کنید. سپس بادمجان پوره‌شده، گوشت چرخ‌کرده، برنج پخته و جعفری خرد شده را به همراه سیر و پیاز رنده شده در یک ظرف بریزید و با هم خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بال مرغ با سس مخصوص

مرحله چهارم: اضافه کردن تخم مرغ و ادویه‌جات

در این مرحله، تخم‌مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد شامی اضافه کرده و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت به دست بیاید.

مرحله پنجم: سرخ کردن شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

بعد از اینکه مایه شامی آماده شد، آن را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی هر دو طرف شامی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و تا زمان داغ بودن سرو کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای ایرانی یعنی شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده را به شما آموزش دادیم. این غذا خوشمزه و مغذی، گزینه عالی برای ناهار یا شام است. پس درنگ نکنید و این غذای خوش‌عطر و طعم را درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا