رسپی شربت به لیمو + نکات و فوتوفن ها

“`html
شربت به لیمو، یکی از نوشیدنیهای سنتی و معروف ایرانی است که به خاطر خواص مفید و طعم خوشمزهاش، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه شربت به لیمو به دو روش متفاوت، با مجله رضیم همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
در روش اول، میوههای به را آبگیری کرده و با شکر و آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا شربتی غلیظ و شیرین بوجود بیاید. سپس برگهای به لیمو و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در روش دوم که آسانتر است، برگهای به لیمو را در شربت شکر و آب دم کنید تا عطر و طعم آن به شربت منتقل شود. برای مطالعه طرز تهیه شربت به لیمو به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم برای شربت به لیمو با به و آبلیمو
برگ به لیمو | ۱ عدد |
به | ۲ عدد |
آب لیموترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
مراحل طرز تهیه شربت به لیمو با به و آبلیمو
- زمان آمادهسازی: ۴۰ دقیقه
- با استفاده از این مواد، میتوانید مقداری شربت برای ۳-۴ نفر تهیه کنید.
مرحله اول: آمادهسازی به
بهها را خوب بشویید و پوست آنها را بکنید. هستههای آنها را جدا کنید و بهها را به دو نیم برش دهید. سپس، آنها را در آبمیوهگیری بریزید و آبشان را بگیرید.
نکته: اگر دوست دارید شربت صاف و شفاف باشد، آب به را صاف کنید.
مرحله دوم: آماده کردن شربت
آب و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. مراقب باشید که زیاد هم نزنید تا شربت شکرک نزند.
مرحله سوم: اضافه کردن آب به
پس از حل شدن شکر، آب به را به شربت اضافه کنید و حرارت را کم کنید. بگذارید شربت به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. برای تست غلظت، یک قطره از شربت را در آب سرد بریزید. اگر آن حل نشد، یعنی به غلظت دلخواه رسیدهاید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموناد زرشک
مرحله چهارم: اضافه کردن طعمدهندهها
در این مرحله، برگهای به لیمو و آب لیمو ترش را به شربت اضافه کنید. بگذارید شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.
مرحله پنجم: خنک کردن و نگهداری شربت
قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، شربت را در ظرف شیشهای دربدار بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای سرو، مقداری از شربت را با آب مخلوط کرده و نوش جان کنید!
طرز تهیه شربت به لیمو بدون به
برای درست کردن شربت به لیمو بدون استفاده از به، ابتدا آب و شکر را در قابلمه مخلوط کنید و بگذارید بجوشد. سپس برگهای به لیمو را به آن اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه دم کشیدن، شربت را صاف کنید و…
“““html
کرده و در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری کنید. این شربت را میتوانید به تنهایی یا برای شیرین کردن چای و دمنوشها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی شربت زعفران
بیشتر بخوانید: رسپی شربت زنجبیل خانگی
نکات و فوتوفن های رسپی شربت به لیمو
برای درست کردن یک شربت به لیمو خوشمزه، به نکات زیر توجه کنید:
- اگر آبمیوهگیری در دسترس ندارید، میتوانید بهها را رنده کنید و سپس آبشان را با پارچه یا صافی بگیرید.
- شربت به لیمو را هم میتوان سرد و هم گرم سرو کرد. در تابستان، نوشیدن آن سرد خیلی خوشمزه است و در فصل سرد میتواند بدن را گرم کند.
- اگر به تازه در دسترس ندارید، میتوانید از به خشک استفاده کنید. به خشک را چند ساعت در آب بخیسانید تا نرم شود و بعد از آن برای تهیه شربت استفاده کنید.
- برای عطر و طعم بیشتر، میتوانید مقداری زعفران، عرق بهار نارنج یا گلبرگهای تازه بهار نارنج به شربت اضافه کنید. این مواد، عطر و طعم شربت را تقویت میکنند.
- اگر برگهای تازه به لیمو ندارید، از برگهای خشک آن استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم به رسپی شربت به لیمو پرداختیم. با استفاده از این روشها میتوانید به راحتی و در زمان کم، شربتی خوشمزه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.