رسپی شربت ریواس خانگی؛ ساده و خوشرنگ

“`html
یکی از میوههای بسیار مفید که فقط در فصل بهار قابل دسترسی است، ریواس است. این گیاه با ساقههای قرمز یا سبز در بهار رشد میکند و طعم لذیذی دارد. از ریواس برای تهیه انواع غذاها، سالاد، مربا و ترشی بهره میبرند.
یکی دیگر از روشهای استفاده از ریواس، درست کردن شربت آن است. این شربت، در روزهای بهاری و گرم، طراوت و طعم خوبی به شما میدهد. در این بخش از رضیم بلاگ با ما باشید تا طرز تهیه شربت ریواس را به شما آموزش دهیم.
ریواس قرمز یا سبز | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم |
آب لیموترش | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه شربت ریواس
حالا که مواد لازم را آماده کردیم، به مراحل تهیه این شربت میپردازیم.
مرحله اول: آماده کردن ریواس
در ابتدا، ریواسها را بهطور کامل بشویید و تمیز کنید. سپس پوست آنها را جدا کرده و خرد کنید.
مرحله دوم: پختن ریواس
در این مرحله، ریواسهای خردشده را در قابلمه بریزید، آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و عصاره آن خارج شود. اگر روی آب کف جمع شد، با قاشق آن را بردارید تا شربت شفافتری داشته باشید.
بیشتر بخوانید: نحوهی صحیح فریز کردن ریواس
مرحله سوم: صافی کردن ریواس
پس از اینکه ریواسها نرم شدند، شربت را از صافی عبور دهید و دوباره بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سیب خانگی
مرحله چهارم: افزودن شکر
در این مرحله شکر را به شربت اضافه کنید. مقدار شکر بستگی به میزان ترشی یا شیرینی ریواس دارد؛ اگر خیلی ترش باشد، ۱ کیلوگرم شکر و اگر ملستر بود، ۸۰۰ گرم شکر کافی است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار برای رفع عطش!
مرحله پنجم: تهیه شربت ریواس
بعد از اضافه کردن شکر، شربت را بهطور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آب لیموترش تازه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت بردارید. بگذارید تا خنک شود و سپس در شیشههای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!
نکات مهم در تهیه شربت ریواس
در ادامه، به چند نکته مهم برای تهیه شربت ریواس اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید.
- رنگ شربت شما بستگی به رنگ ریواس دارد. اگر ریواستان قرمز باشد، شربت قرمز خواهد شد و اگر سبز باشد، شربت رنگ سبز خواهد داشت.
- برای تست غلظت شربت، کمی از آن را روی نعلبکی بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن، باید غلظت آن مناسب باشد.
- در صورت تمایل، میتوانید چند برگ نعناع هم به شربت اضافه کنید.
- برای سرو کردن، میتوانید از عرق نعنا یا بهار نارنج استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گریپفروت، زنجبیل و عسل
در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، با طرز تهیه شربت ریواس آشنا شدید. حتماً این شربت خوشمزه بهاری را امتحان کنید و تجربهی خود را با ما در میان بگذارید.