رسپی

رسپی شربت ریواس خانگی؛ ساده و خوشرنگ

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از میوه‌های بسیار مفید که فقط در فصل بهار قابل دسترسی است، ریواس است. این گیاه با ساقه‌های قرمز یا سبز در بهار رشد می‌کند و طعم لذیذی دارد. از ریواس برای تهیه انواع غذاها، سالاد، مربا و ترشی بهره می‌برند.

یکی دیگر از روش‌های استفاده از ریواس، درست کردن شربت آن است. این شربت، در روزهای بهاری و گرم، طراوت و طعم خوبی به شما می‌دهد. در این بخش از رضیم بلاگ با ما باشید تا طرز تهیه شربت ریواس را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شربت ریواس:
ریواس قرمز یا سبز ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شربت ریواس

حالا که مواد لازم را آماده کردیم، به مراحل تهیه این شربت می‌پردازیم.

مرحله اول: آماده کردن ریواس

در ابتدا، ریواس‌ها را به‌طور کامل بشویید و تمیز کنید. سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و خرد کنید.

مرحله دوم: پختن ریواس

در این مرحله، ریواس‌های خرد‌شده را در قابلمه بریزید، آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و عصاره آن خارج شود. اگر روی آب کف جمع شد، با قاشق آن را بردارید تا شربت شفاف‌تری داشته باشید.

بیشتر بخوانید: نحوه‌ی صحیح فریز کردن ریواس

مرحله سوم: صافی کردن ریواس

پس از اینکه ریواس‌ها نرم شدند، شربت را از صافی عبور دهید و دوباره بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سیب خانگی

مرحله چهارم: افزودن شکر

در این مرحله شکر را به شربت اضافه کنید. مقدار شکر بستگی به میزان ترشی یا شیرینی ریواس دارد؛ اگر خیلی ترش باشد، ۱ کیلوگرم شکر و اگر ملس‌تر بود، ۸۰۰ گرم شکر کافی است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار برای رفع عطش!

مرحله پنجم: تهیه شربت ریواس

بعد از اضافه کردن شکر، شربت را به‌طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آب لیموترش تازه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت بردارید. بگذارید تا خنک شود و سپس در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!

نکات مهم در تهیه شربت ریواس

نکات مهم در تهیه شربت ریواس

در ادامه، به چند نکته مهم برای تهیه شربت ریواس اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید.

رسپی شربت ریواس خانگی؛ ساده و خوشرنگ
  • رنگ شربت شما بستگی به رنگ ریواس دارد. اگر ریواس‌تان قرمز باشد، شربت قرمز خواهد شد و اگر سبز باشد، شربت رنگ سبز خواهد داشت.
  • برای تست غلظت شربت، کمی از آن را روی نعلبکی بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن، باید غلظت آن مناسب باشد.
  • در صورت تمایل، می‌توانید چند برگ نعناع هم به شربت اضافه کنید.
  • برای سرو کردن، می‌توانید از عرق نعنا یا بهار نارنج استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گریپ‌فروت، زنجبیل و عسل

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، با طرز تهیه شربت ریواس آشنا شدید. حتماً این شربت خوشمزه بهاری را امتحان کنید و تجربه‌ی خود را با ما در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا