رسپی شربت زعفران+ نکات و فوتوفن ها

“`html
شربت زعفران یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و خنک است که خیلی محبوب است و خاصیتهای زیادی دارد، مثل آرام کردن اعصاب. بوی خوب و طعم خاص شربت زعفران آن را به یکی از نوشیدنیهای مورد علاقه تبدیل کرده است. شما میتوانید با شربت زعفران مهمانهایتان را در مهمانیهای رسمی خوشحال کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه شربت زعفران را به شما آموزش بدهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای تهیه شربت زعفران، ابتدا زعفران را با کمی شکر در هاون آسیاب کنید تا پودر شود. سپس این پودر را با چند تکه یخ مخلوط کنید تا رنگش بیرون بیاید. بعد شکر و آب را به همراه هل روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، شربت گلاب را اضافه کنید و بعد از غلیظ شدن شربت، زعفران و جوهر لیمو را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس آن را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید. در ادامه مطلب کاملتر طرز تهیه این شربت خوشعطر و خوشطعم را بخوانید.
مواد لازم برای شربت زعفران
پرک زعفران | ۱ قاشق مرباخوری سرپر |
شکر | ۵ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
هل | ۵ دانه |
گلاب | نصف لیوان |
جوهر لیمو | نصف قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شربت زعفران
مدت زمان آمادهسازی: ۲۰-۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۸-۱۰ نفر
درجه سختی: آسان
مرحله اول: زعفران را پودر کنید
اول زعفران را در هاون بریزید و کمی شکر به آن اضافه کنید تا بهتر پودر شود. زعفران را تا جایی که بیرون نریزد، پودر کنید.
مرحله دوم: یخ را اضافه کنید
بعد از پودر کردن زعفران، ۴ قالب یخ را در یک کاسه کوچک بریزید و زعفران پودر شده را به آن اضافه کنید. بگذارید یخها ذوب شوند تا رنگ زعفران را بیشتر آزاد کنند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت رب انار + نکات و فوتوفنها
مرحله سوم: شهد را درست کنید
در یک قابلمه شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هیچوقت شکر و آب را هم نزنید تا به جوش بیاید.
در این زمان دانههای هل را شکسته و در قابلمه بریزید تا عطرشان آزاد شود.
مرحله چهارم: گلاب را اضافه کنید
بعد از حدود ۱۰ دقیقه که شهد جوش آمد، گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله پنجم: دم کردن زعفران
بعد از ذوب شدن یخها، کاسه را روی حرارت غیرمستقیم مثل سماور قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه دم بگذارید.
بیشتر بخوانید: بهترین روش دم کردن زعفران
مرحله ششم: اضافه کردن زعفران
زمانی که غلظت شربت به اندازه دلخواه رسید، جوهر لیمو و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله هفتم: شربت را در ظرف بریزید
بعد از آماده شدن شربت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی آن یک دمکنی بگذارید تا ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق بماند و خنک شود. سپس شربت را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب زرشک خانگی
“““html
نکات تکمیلی برای تهیه شربت زعفران
برای تهیه شربت زعفران، چند نکته مهم وجود دارد که با رعایت آنها میتوانید شربت خوشمزهتری درست کنید. در ادامه به این نکات اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- تلاش کنید از زعفران تازه و با کیفیت استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
- برای دم کردن زعفران هرگز از حرارت بالا استفاده نکنید، زیرا ممکن است عطر و طعم آن را از دست بدهد.
- شربت زعفران را روی حرارت ملایم بپزید تا شکر کاملاً حل شود. اگر حرارت زیاد باشد ممکن است شربت شکرک بزند.
- به جای جوهرلیمو، میتوانید از ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.
- زیاد هم زدن شربت در حین آماده شدن میتواند باعث شکرک زدن آن شود.
- زعفران را حتماً در دقایق آخر اضافه کنید تا عطر و بوی آن حفظ شود.
- برای زیبایی بیشتر، میتوانید چند پرک زعفران به شربت اضافه کنید.
- غلظت شربت باید به گونهای باشد که به راحتی روان نشود.
- شربت زعفران را میتوانید هم در یخچال و هم در بیرون یخچال نگهداری کنید.
- میتوانید شربت زعفران را با تخم شربتی یا خاک شیر ترکیب کنید.
- شربت زعفران را میتوان به مدت ۳ ماه نگهداری و استفاده کرد.
- برای سرو، مقداری از شربت را با آب سرد و چند تکه یخ مخلوط کنید.
- طبع شربت زعفران گرم و خشک است.
- شربت زعفران میتواند از پیری زودرس جلوگیری کند.
- این شربت برای زنان باردار مناسب نیست و ممکن است برای جنین خطرناک باشد.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی شربت زعفران را به همراه نکات تکمیلی برای شما ارائه کردیم. پیشنهاد میکنیم این شربت مفید و خوشمزه را تهیه کنید و در زمانهایی که به انرژی و حال خوب نیاز دارید، از آن بهره ببرید.