رسپی

رسپی شربت گلابی؛ خوشمزه و نشاط آور

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شربت گلابی یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و دلچسب در فصل گرماست. چون میوه گلابی آب زیادی دارد و به رطوبت پوست کمک می‌کند، یک شربت خنک از آن می‌تواند گزینه‌ مناسبی در تابستان باشد تا هم تشنگی شما را برطرف کند و هم لحظات خوشی را برای شما به ارمغان بیاورد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه شربت گلابی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه شربت گلابی

برای درست کردن شربت گلابی، به مواد زیر نیاز دارید:

گلابی ۴ عدد
شکر سفید یا شکر قهوه‌ای ۲ پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده نصف قاشق مرباخوری
چوب دارچین ۲ تکه متوسط
لیمو ترش تازه ۱ عدد
زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری
آب ۲ پیمانه

مراحل تهیه شربت گلابی

مراحل تهیه شربت گلابی به شکل زیر است:

مرحله اول: انتخاب گلابی مناسب

اولین قدم در تهیه این شربت، انتخاب گلابی مناسب است. گلابی‌ها انواع مختلفی دارند، اما بهتر است از گلابی آسیایی یا آنجو استفاده کنید. بهتر است گلابی‌ها نه خیلی سفت باشند و نه خیلی نرم و له شده. اگر گلابی‌ها بیش از حد سفت باشند، شیرینی کمتری دارند و اگر بیش از حد رسیده باشند، در هنگام پخت له می‌شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گردو خانگی

مرحله دوم: آماده‌سازی گلابی

در این مرحله، گلابی‌ها را به خوبی بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. بدون پوست گرفتن، آن‌ها را خرد کنید و هسته‌هایشان را جدا کنید.

مرحله سوم: درست کردن شربت

در این مرحله یک قابلمه کوچک را روی حرارت متوسط قرار دهید.

آب و شکر را در قابلمه ریخته و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از مخلوط شدن کامل، تکه‌های گلابی را اضافه کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا یکدست پخته شوند.

بعد از ۱۵ دقیقه، چوب دارچین، زنجبیل و زعفران را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید همه مواد به مدت نیم ساعت روی حرارت بجوشند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت خرفه خانگی

رد کردن مواد از صافی برای تهیه شربت گلابی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی شاه‌توت و موز

مرحله چهارم: آماده شدن شربت گلابی

پس از آنکه مواد داخل قابلمه کاملا خنک شد، آن را از یک صافی رد کنید تا یک شربت صاف و یکدست به دست بیاید.

رسپی شربت گلابی؛ خوشمزه و نشاط آور

“““html

شربت صاف و یکدستی به شما می‌دهد. شربتی که از صافی عبور کردید را به یک بطری شیشه‌ای با در چوب‌پنبه‌ای منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.

گلابی‌هایی که باقی مانده‌اند را می‌توانید در مخلوط‌کن بریزید و وقتی به صورت پوره درآمد، آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

بیشتر بخوانید: بابل تی چیست و چگونه تهیه می‌شود؟

نکته‌های مهم در تهیه شربت گلابی

  • به جای شکر، می‌توانید از عسل به عنوان شیرین‌کننده استفاده کنید؛ ولی توجه داشته باشید که عسل قوامی مانند شکر ندارد.
  • شکر قهوه‌ای هم گزینه سالم‌تری به جای شکر سفید است، اما باعث تیره‌تر شدن شربت می‌شود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا