رسپی

رسپی شلغم کبابی؛ مغزپخت و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شلغم یکی از سبزیجات ریشه‌ای مفید است که در روزهای سرد استفاده از آن توصیه می‌شود. اگر احساس سرماخوردگی دارید، شلغم می‌تواند به شما کمک کند تا زودتر بهبود یابید. یکی از روش‌های خوشمزه برای تهیه شلغم، کبابی کردن آن است. در این مقاله از مجله رضیم ما به شما طرز تهیه شلغم کبابی را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه شلغم کبابی

برای تهیه شلغم کبابی، ابتدا شلغم‌ها را بشویید و خشک کنید. سپس آن‌ها را روی تابه‌ای که از نمک پوشیده شده است قرار دهید و به مدت ۳ ساعت بپزید.

مرحله اول: آماده‌سازی شلغم

شلغم‌ها را به دقت بشویید و اجازه دهید کاملاً خشک شوند. می‌توانید آن‌ها را در یک دستمال خشک بپیچید. سپس مقداری از سر شلغم‌ها را به‌طوری که ۳ تا ۴ سانتی‌متر باقی بماند، با چاقو برش بزنید. این کار باعث می‌شود که شیرینی شلغم بهتر حفظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی باقلوای پاییزی با کدو حلوایی

مرحله دوم: تهیه تابه نمکی

در یک تابه، مقدار زیادی نمک درشت بریزید تا یک لایه ضخیم ایجاد کنید. سپس شلغم‌ها را روی نمک بچینید.

مرحله سوم: پخت شلغم

بعد از اینکه شلغم‌ها روی نمک قرار گرفتند، درب تابه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۳ ساعت بپزد و هر نیم ساعت یک بار شلغم‌ها را زیر و رو کنید تا به‌طور یکنواخت بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی املت پیاز

نکات مهم برای تهیه شلغم کبابی:

  • برای تهیه شلغم کبابی، از شلغم‌های سفت و بدون لکه‌های قهوه‌ای استفاده کنید.
  • شلغم‌ها باید کاملاً خشک باشند زیرا رطوبت، نمک را به خود جذب می‌کند.
  • حتماً از نمک طبیعی و درشت بهره‌برید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک کدو حلوایی با گوشت چرخ‌ کرده

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه شلغم کبابی را آموزش دادیم. شما می‌توانید شلغم را به روش‌های مختلفی مانند بخارپز، آب‌پز یا کبابی درست کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این روش را یک بار امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا