رسپی شور مخلوط فوری با آب گوجه؛ یک چاشنی خوشمزه و سریع

“`html
شور یکی از چاشنیهای معروف است که در اکثر سفرههای ایرانی وجود دارد. همچنین آب گوجه یک نوشیدنی سالم است که در تهیه غذا، نوشیدنی، ترشی و شور به کار میرود. ترکیب آب گوجه و شور طعمی عالی و خوشمزه دارد و با خواص زیادی همراه است. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه یک شور مخلوط فوری با آب گوجه را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شور مخلوط فوری با آب گوجه
برای تهیه این شور خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
گل کلم | ۳ کیلوگرم |
کلم پیچ | یک کیلوگرم |
فلفل دلمهای | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۵ کیلوگرم |
سیر | ۲۰ حبه |
فلفل سبز تند | ۱۰ عدد |
نمک | ۵ قاشق غذاخوری |
هویج | نیم کیلوگرم |
خیار | نیم کیلوگرم |
لوبیا سبز | نیم کیلوگرم |
سرکه | یک لیوان |
ادویه ترشی | یک قاشق غذاخوری |
آب جوشیده سرد شده | به میزان لازم |
طرز تهیه شور مخلوط فوری با آب گوجه
برای درست کردن این شور خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی سبزیجات
در ابتدای کار گل کلم، کلم پیچ، فلفل دلمهای، هویج، لوبیا سبز، خیار و سیر را خوب بشویید و بگذارید تا آب آنها خارج شود و خشک شوند. سپس تمام مواد را به اندازه دلخواه خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گل کلم زردچوبهای
مرحله دوم: پوست کندن گوجه
برای تهیه پوره گوجه، ابتدا گوجهها را بشویید. در یک قابلمه آب را بجوشانید و بعد از جوش آمدن، قابلمه را کنار بگذارید و گوجهها را داخل آن بریزید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوجهها نیم ساعت در این حالت بمانند تا پوستشان راحت برداشته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور کلم و خیارشور
مرحله سوم: ادامه مراحل
“““html
سوم: گوجه را پوره کنید
در این مرحله، گوجهها را داخل مخلوطکن یا میکسر بریزید تا به شکل پوره دربیاید. بعد از آن، آب جوشیده و سرد، نمک و سرکه را به پوره اضافه کنید.
مخلوط به دست آمده را روی حرارت قرار دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد، سپس شعله را خاموش کنید و بگذارید پوره گوجه فرنگی خنک شود. بعد از خنک شدن، ادویه ترشی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
بیشتر بخوانید: فوت و فنهای خوشمزهتر شدن ترشی کلم قرمز
بیشتر بخوانید: با این روش تندترین ترشی فلفل دنیا را به خوشمزهترین ترشی تبدیل کنید
مرحله چهارم: سبزیجات را ترکیب کنید
در یک ظرف مناسب، سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید و سپس پوره گوجه فرنگی را روی آنها بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا همه سبزیجات به پوره گوجه فرنگی آغشته شوند.
مرحله پنجم: شور را در ظرف بریزید
یک ظرف شیشهای مناسب و خشک انتخاب کنید. سپس مخلوط را در آن بریزید، درب آن را محکم ببندید و برای دو هفته در یک مکان خنک و تاریک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی زیتون پرورده با سس مایونز
نکات تکمیلی برای تهیه شور مخلوط فوری با آب گوجه:
- انتخاب سبزیجات شور بستگی به سلیقه شما دارد و میتوانید آنها را تغییر دهید، اما نباید گل کلم را حذف کنید.
- میتوانید از کرفس به عنوان جایگزین فلفل دلمهای استفاده کنید.
- برای ترکیب آب با پوره گوجه، حتماً از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید؛ در غیر اینصورت شور زود کپک میزند.
- میتوانید از پیازهای ریز هم در این شور استفاده کنید.
- برای تهیه این سرکه میتوانید از سرکه سفید و سیب استفاده کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی مخلوط فوری با آب گوجه را آموزش دادیم. شما میتوانید با این روش جدید، شور را در خانه درست کنید و از خوردن آن همراه غذا لذت ببرید.