رسپی شکلات گرم وانیلی+ نکات و فوتوفن ها

“`html
شکلات گرم وانیلی که بعضیها آن را با نام شکلات داغ وانیلی یا هات چاکلت وانیلی میشناسند، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه با عطر دلپذیر شکلات و وانیل است که میتوانید برای پذیرایی از مهمانها در شب یلدا از آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه شکلات گرم وانیلی و تمام نکات لازم برای درست کردن این نوشیدنی آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این نوشیدنی، ابتدا باید شکلات را در غذاساز بریزید و پودر کنید. سپس آن را با پودر کاکائو مخلوط کنید. حالا شیر را گرم کنید و ترکیب شکلات و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید همراه با شکر و وانیل. نوشیدنی را خوب هم بزنید و در نهایت با خامه و مارشمالو تزیین کنید. برای خواندن جزئیات بیشتر طرز تهیه شکلات گرم وانیلی، میتوانید این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.
مواد لازم برای شکلات گرم وانیلی
شیر | ۱ لیتر |
پودر کاکائو | ۴۰ گرم |
شکلات تختهای | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته (اختیاری) | به مقدار لازم |
مارشمالو (اختیاری) | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه شکلات گرم وانیلی
- مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان انتظار: ۱۵ دقیقه
- درجه سختی: آسان
- تعداد نفرات: ۴ نفر
مرحله اول: شکلات را میکس کنید
برای شروع، شکلات را خرد کنید و در غذاساز یا مولینکس بریزید تا کاملا پودر شود. میتوانید از رنده هم برای خرد کردن شکلات استفاده کنید.
مرحله دوم: شکلات و پودر کاکائو را ترکیب کنید
در این مرحله، شکلات پودر شده را با پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپه موکا
مرحله سوم: شکلات گرم وانیلی را آماده کنید
در این مرحله، شیر را در مایکروویو یا روی حرارت داغ کنید. سپس ترکیب شکلات و پودر کاکائو، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم: نوشیدنی را سرو کنید
چند دقیقه بعد که نوشیدنی آماده شد، آن را در لیوان بریزید و سپس کمی خامه فرم گرفته و چند عدد مارشمالو روی آن قرار دهید. نوشیدنی خوشمزه شما آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه
“““html
نکات و فوتوفن های رسپی شکلات گرم وانیلی
در اینجا چند نکته مهم برای بهتر شدن شکلات گرم وانیلی را به شما معرفی میکنیم. با ما باشید.
- اضافه کردن خامه و مارشمالو به این نوشیدنی اختیاری است و میتوانید آنها را حذف کنید اگر دوست نداشته باشید.
- بهتر است برای تهیه این نوشیدنی از عصاره وانیل استفاده کنید، نه پودر آن.
- در بعضی رسپیها برای اینکه طعم این نوشیدنی بهتر شود، کمی نمک نیز اضافه میشود.
- شما میتوانید مقدار شکر را بر اساس سلیقهتان کم یا زیاد کنید.
- اگر میخواهید شکلات گرم شما غلیظتر و خوشمزهتر باشد، مقداری خامه اضافه کنید.
- اگر شکلات تختهای ندارید، میتوانید از شکلات صبحانه برای درست کردن این نوشیدنی استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم به جای شکر سفید از شکر قهوهای برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید.
در این مقاله ازمجله آشپزی رضیم به بهترین رسپی شکلات گرم وانیلی و نکات مهم تهیه این نوشیدنی اشاره کردیم. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی خوشمزه را دارید، نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.