رسپی

رسپی شکلات گرم وانیلی+ نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شکلات گرم وانیلی که بعضی‌ها آن را با نام شکلات داغ وانیلی یا هات چاکلت وانیلی می‌شناسند، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه با عطر دلپذیر شکلات و وانیل است که می‌توانید برای پذیرایی از مهمان‌ها در شب یلدا از آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه شکلات گرم وانیلی و تمام نکات لازم برای درست کردن این نوشیدنی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی، ابتدا باید شکلات را در غذاساز بریزید و پودر کنید. سپس آن را با پودر کاکائو مخلوط کنید. حالا شیر را گرم کنید و ترکیب شکلات و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید همراه با شکر و وانیل. نوشیدنی را خوب هم بزنید و در نهایت با خامه و مارشمالو تزیین کنید. برای خواندن جزئیات بیشتر طرز تهیه شکلات گرم وانیلی، می‌توانید این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.

مواد لازم برای شکلات گرم وانیلی

شیر ۱ لیتر
پودر کاکائو ۴۰ گرم
شکلات تخته‌ای ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
خامه فرم گرفته (اختیاری) به مقدار لازم
مارشمالو (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه شکلات گرم وانیلی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • مدت زمان انتظار: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

مرحله اول: شکلات را میکس کنید

برای شروع، شکلات را خرد کنید و در غذاساز یا مولینکس بریزید تا کاملا پودر شود. می‌توانید از رنده هم برای خرد کردن شکلات استفاده کنید.

مرحله دوم: شکلات و پودر کاکائو را ترکیب کنید

در این مرحله، شکلات پودر شده را با پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپه موکا

مرحله سوم: شکلات گرم وانیلی را آماده کنید

در این مرحله، شیر را در مایکروویو یا روی حرارت داغ کنید. سپس ترکیب شکلات و پودر کاکائو، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله چهارم: نوشیدنی را سرو کنید

چند دقیقه بعد که نوشیدنی آماده شد، آن را در لیوان بریزید و سپس کمی خامه فرم گرفته و چند عدد مارشمالو روی آن قرار دهید. نوشیدنی خوشمزه شما آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

“““html

نکات و فوت‌وفن های رسپی شکلات گرم وانیلی

در اینجا چند نکته مهم برای بهتر شدن شکلات گرم وانیلی را به شما معرفی می‌کنیم. با ما باشید.

  • اضافه کردن خامه و مارشمالو به این نوشیدنی اختیاری است و می‌توانید آن‌ها را حذف کنید اگر دوست نداشته باشید.
  • بهتر است برای تهیه این نوشیدنی از عصاره وانیل استفاده کنید، نه پودر آن.
  • در بعضی رسپی‌ها برای اینکه طعم این نوشیدنی بهتر شود، کمی نمک نیز اضافه می‌شود.
  • شما می‌توانید مقدار شکر را بر اساس سلیقه‌تان کم یا زیاد کنید.
  • اگر می‌خواهید شکلات گرم شما غلیظ‌تر و خوشمزه‌تر باشد، مقداری خامه اضافه کنید.
  • اگر شکلات تخته‌ای ندارید، می‌توانید از شکلات صبحانه برای درست کردن این نوشیدنی استفاده کنید.
  • پیشنهاد می‌کنیم به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید.

در این مقاله ازمجله آشپزی رضیم به بهترین رسپی شکلات گرم وانیلی و نکات مهم تهیه این نوشیدنی اشاره کردیم. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی خوشمزه را دارید، نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی شکلات گرم وانیلی+ نکات و فوت‌وفن ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا