رسپی

رسپی شیرینی ناپلئونی خانگی؛ لذتی بهشتی در هر لایه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا تا به حال طعم لطیف لایه‌های نازک خمیر و خامه شیرینی ناپلئونی را احساس کرده‌اید؟ این شیرینی با ظاهر زیبا و طعم فوق‌العاده، یکی از بهترین‌ها در شیرینی‌پزی است که حتماً باید امتحان کنید. در ادامه با مجله رضیم همراه شوید تا طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

خمیر هزار لای خانگی یا آماده ۱ بسته
خامه شیرین شده قنادی ۳۰۰ گرم تا نیم کیلو
پودر قند به میزان لازم
پودر پسته جهت تزیین

مراحل تهیه شیرینی ناپلئونی 

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه خمیر هزارلا

برای درست کردن این شیرینی، به خمیر هزارلا احتیاج دارید.

شما می‌توانید خمیر هزارلا را خودتان درست کنید یا از فروشگاه‌ها خریداری کنید.

سپس اجازه دهید خمیر یخ‌زدایی شود و به دماي اتاق برسد.

فر را روشن کنید و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا خوب داغ شود.

من از خمیر خانگی استفاده کردم.بعد از آماده‌سازی خمیر، آن را با وردنه به ضخامت نیم یا یک سانتی‌متر پهن کنید.

حواستان باشد که لبه‌های خمیر را قطع کنید تا به درستی پف کند.

سپس با کاتر پیتزا یا چاقوی تیز، خمیر را به شکل مستطیل‌های کوچک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی زبان به روش قنادی

مرحله دوم: پخت خمیر در فر

برای پخت، یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و تمام تکه‌های خمیر را روی آن بچینید.

نگران تکه‌های اضافی خمیر نباشید؛ آنها هم باید روی سینی فر قرار بگیرند تا بپزند. (بعداً آنها را پودر می‌کنیم)

حالا سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

رسپی شیرینی ناپلئونی خانگی؛ لذتی بهشتی در هر لایه

تقریباً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا خمیر پف کند و لایه لایه شود.

سپس دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

زمانی که زیر شیرینی‌ها طلایی شد و خوب پف کرد، می‌توانید آنها را از فر خارج کنید.

برای طلایی‌تر شدن روی شیرینی‌ها، ۱ تا ۲ دقیقه گریل را روشن کنید.

نان‌ها برای تهیه شیرینی ناپلئونی آماده‌اند!

اطمینان حاصل کنید که تکه‌های کوچکتر زودتر می‌پزند و می‌توانید آنها را زودتر از فر خارج کنید.

بیشتر بخوانید: این تیرامیسو رژیمی را هر شب می‌توانید میل کنید!

مرحله سوم: فرم دادن خامه قنادی

پس از پخت شیرینی‌ها، نوبت به فرم دادن خامه قنادی می‌رسد تا وقتی که شیرینی‌ها سرد می‌شوند، خامه هم آماده باشد.

خامه قنادی را که یک ساعت قبل از فریزر خارج کرده‌اید و حالا کمی نرم شده، در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید.

در ابتدا با درجه کم همزن خامه را هم بزنید.

“““html

تا زمانی که خامه کمی فرم بگیرد، همزن را با درجه کم روشن کنید و به تدریج درجه آن را افزایش دهید تا خامه به خوبی فرم بگیرد و آماده شود.

ناپلئونی خانگی؛ دسری که هرگز فراموش نمی‌کنید

مرحله چهارم: برش خمیرهای پخته شده

حال باید هر خمیر پخته شده را به لایه‌های نازک‌تر تبدیل کنید. برای این کار، هر نان پخته را با چاقو یا کارد تیز به سه لایه برش دهید.

چون نان‌ها لایه‌لایه هستند، این کار بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید آنها را نازک کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بامیه به شیوه قنادی‌ها

مرحله پنجم: پایپ کردن خامه روی نان

اکنون خامه‌ فرم گرفته را در قیف بدون ماسوره بریزید.

هر لایه نان یا شیرینی را روی ظرف مناسب قرار دهید.

با قیف، خامه فرم گرفته را روی لایه اول نان بریزید و سپس لایه دوم را روی این خامه بگذارید.

لایه دوم را هم با خامه بپوشانید و در نهایت لایه سوم شیرینی را روی آن قرار دهید.

برای مرحله آخر، دوباره خامه را بر روی لایه سوم بریزید تا تمام سطح آن پوشانده شود!

شیرینی ناپلئونی خانگی؛ آسان‌تر از آن چیزی که فکر می‌کنید

مرحله ششم: تزیین و سرو

اینک خمیرهای اضافی که در فر پخته‌اید را می‌توانید با دست پودر کنید یا قسمت پف کرده را با چاقو از هم باز کنید تا پودر شود.

سپس این پودر خمیر را روی خامه بریزید تا تمام سطح آن پوشانده شود.

در مرحله پایانی، پودر قند را روی تمام شیرینی‌ها الک کنید تا خوب پوشانده شوند.

در آخر با پودر پسته روی شیرینی‌ها را تزیین کنید.

شیرینی‌های ناپلئونی را بعد از آماده شدن حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

پس از این زمان، این شیرینی‌های خوشمزه و زیبا را با یک فنجان چای داغ یا قهوه نوش جان کنید!

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی را برای شما شرح دادیم. حتماً این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا