رسپی شیرین عسل با مغزی مارشمالو؛ به روش بازاری

“`html
شیرین عسل یک نوع بیسکویت خوشمزه و محبوب ایرانی است که از دو عدد بیسکویت با یک لایه مارشمالو در وسط و روکش شکلات درست میشود. درست کردن این خوراکی در خانه بسیار ساده است و بچهها معمولاً به این میان وعده خیلی علاقه دارند. بنابراین، با مطلبی از مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه شیرین عسل خانگی را برایتان توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرین عسل
برای تهیه شیرین عسل به مواد زیر نیاز دارید:
بیسکویت ساده گرد (مانند ساقه طلایی یا هر نوع بیسکویت گردی که دوست دارید) | به تعداد لازم |
ژله آلوورا | ۱ بسته |
آب جوش برای تهیه ژله | ۱ پیمانه |
شکر | ۳ پیمانه |
آب جوش برای شکر | ۱ و نیم پیمانه |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
آب سرد برای ژلاتین | نصف پیمانه |
مواد لازم برای روکش شکلاتی
برای روکش شکلاتی به این مواد نیاز دارید:
شکلات | ۳۰۰ گرم |
روغن مایع | ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه شیرین عسل خانگی
برای تهیه شیرین عسل خوشمزه خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: تهیه مارشمالوی شیرین عسل
در این مرحله باید مارشمالوی شیرین عسل را آماده کنید. برای این کار، یک پیمانه آب جوش را به ژله آلوورا اضافه کنید و آن را روی بخار غیر مستقیم بر روی حرارت ملایم به روش بن ماری حل کنید.
پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید. وقتی ژله کاملاً حل شد، مخلوط ژلاتین و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بن ماری مخلوط شود، تا زمانی که کاملاً شفاف شده و دانههای ژلاتین حل شوند.
مرحله دوم: ترکیب شکر با ژله و ژلاتین
در این فاصله، شکر را در یک قابلمه بریزید و یک و نیم پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. نیازی به هم زدن نیست. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا به جوش بیاید و آرام بجوشد تا شکر کاملاً حل شود.
وقتی شکر حل شد، مخلوط ژله و ژلاتین را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه بجوشد.
سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد کمی خنک شوند و بعد ادامه دهید.
“““html
سردی رود.
بیشتر بخوانید: رسپی چیز کیک تک نفره آفتابگردان
مرحله سوم: همزدن مواد مارشمالو
الان مایه مارشمالو را در ظرفی مناسب که دو تا سه برابر حجم مواد جا داشته باشد، بریزید و با همزن شروع به هم زدن کنید.
حدود ۲۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود و حجمش دو تا سه برابر شود.
در حین همزدن، هر پنج دقیقه یک بار همزن را خاموش کرده و دو تا سه دقیقه به آن استراحت بدهید و بعد دوباره شروع به همزدن کنید.
بسته به قدرت همزنها، ممکن است بعد از بیست دقیقه همزدن، مواد به غلظت مناسب برسد یا شاید هنوز کمی شل باشد؛ چون بیشتر هم زدن باعث میشود مارشمالو خیلی سفت شود.
بعد از بیست دقیقه، مواد را چک کنید. اگر غلظتش به حدی بود که شکل بگیرد و خیلی شل نباشد که خودش از قیف بریزد، خوب است. اما اگر هنوز شل بود، کمی بیشتر هم بزنید و هر سه دقیقه یک بار یک دقیقه هم بزنید. (چون گذشت زمان هم باعث سفت شدن مارشمالو میشود)
مرحله چهارم: ریختن مارشمالو در قیف
وقتی مواد به غلظت مطلوب رسید، آن را داخل قیف با سر ماسوره ساده یا بدون ماسوره بریزید.
در این مرحله باید سریع عمل کنید؛ چون گذشت زمان باعث میشود مارشمالو سفت شود و اگر خیلی سفت شود، شکل نمیگیرد.
مرحله پنجم: پایپ کردن مارشمالو روی بیسکویت
بیسکویتها را روی سطح کار بچینید و با کمک قیف از مارشمالو روی بیسکویتها بریزید.
سپس یک بیسکویت دیگر را روی مارشمالو بگذارید و کمی فشار دهید تا مارشمالو صاف شود و کمی هم از بیسکویت بیرون بزند.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر مگنولیا قالبی؛ با بیسکویت لیدی فینگر
مرحله ششم: قرار دادن بیسکویتها در یخچال
بیسکویتهای آماده شده را داخل یخچال بگذارید و حداقل شش ساعت و حداکثر یک شب بگذارید تا خوب شوند و بعد کاور شکلاتی را آماده کنید.
مرحله هفتم: تهیه کاور شکلاتی
برای تهیه کاور شکلاتی، شکلات دلخواهتان را خرد کنید و در ظرفی بریزید.
از شکلاتی استفاده کنید که طعمش را دوست دارید تا از طعم شیرین عسل بیشتر لذت ببرید.
حالا به شکلات کمی روغن مایع اضافه کنید و روی حرارت بن ماری مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب شود و با روغن مخلوط شود.
استفاده از روغن مایع باعث میشود که شکلات کمی رقیقتر شود و کاور شکلاتی خیلی سفت نشود.
وقتی شکلات کاملا ذوب شد، از روی حرارت بردارید و بیسکویتها را یکی یکی داخل شکلات بیندازید.
با چنگال بیسکویت را داخل شکلات فرو ببرید و سپس خارج کنید.
بیسکویتها را روی سیم فلزی بچینید تا شکلاتهای اضافه بریزد و شکلات خودش را بگیرد.
اگر نمیخواهید طرح سیم روی طرف دیگر شیرینی بیفتد، کمی بیشتر با چنگال نگهدارید تا شکلاتهای اضافی بریزد.
بیشتر بخوانید: رسپی مارشمالو خانگی
مرحله هشتم: سرو کردن
بعد از پوشاندن شیرینی عسل با شکلات، آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.
شیرینیها را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات کاملا سفت شود و آماده سرو شود. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی دسر بیسکویتی دو رنگ
نکات طلایی در تهیه شیرین عسل
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این خوشمزه خانگی اشاره
“““html
خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- اگر مایه مارشمالو شما به دلیل هم زدن بیش از حد یا صرف زمان طولانی، سفت و خشک شد، میتوانید آن را دوباره روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تا ذوب شود. سپس دوباره با همزن بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
- اگر مارشمالو اضافی دارید، میتوانید پودر نارگیل را داخل ظرفی بریزید. سپس آرد یا نشاسته را الک کنید و با قیف داخل ظرف بگذارید. مجدد روی مارشمالوها پودر نارگیل بپاشید و با دست کمی فرم دهید. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
- مارشمالو را میتوانید با رنگ و طعمهای مختلف درست کنید. برای این کار کافیست مایه مارشمالو را به چند قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ و اسانس دلخواه بیفزایید و بعد آن را داخل قالب بریزید.
- به جای ژله آلوورا، میتوانید از ژله موز هم استفاده کنید که رنگ سفیدی مشابه را به شما میدهد.
- شما میتوانید از هر دستور دیگری برای تهیه مارشمالو استفاده کنید. حتی میتوانید مارشمالوهای آماده را خریداری کرده و آنها را به روش بن ماری ذوب کنید و در موارد دلخواه استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه شیرین عسل خانگی را برای شما توضیح دادیم. حتما این بیسکویت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.