رسپی

رسپی شیر کاکائو خانگی غلیظ؛ به روش کارخانه‌ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

شیر کاکائو یکی از نوشیدنی‌های محبوب و خوشمزه در دنیا است که می‌توان آن را هم گرم و هم سرد سرو کرد. در این مطلب از رضیم بلاگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیر کاکائو و نکات لازم برای غلیظ‌تر کردن آن را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیر کاکائو

برای تهیه شیر کاکائو خانگی به روشی مشابه بازار، به مواد زیر نیاز دارید:

شیر ۴ پیمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق مرباخوری سر پر
شکر ۶ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شیر کاکائو خانگی

برای درست کردن شیر کاکائو خوشمزه و غلیظ به روش خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ترکیب مواد خشک

ابتدا شکر را در یک ظرف بریزید. سپس پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

برای داشتن طعم و رنگ خوب، از پودر کاکائوی با کیفیت استفاده کنید. اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد، می‌توانید میزان شکر را بیشتر کنید یا کمتر کنید.

نشاسته ذرت باعث غلیظ شدن شیر کاکائو می‌شود و نباید آن را با نشاسته گندم عوض کنید، چون نشاسته گندم باعث می‌شود شیر کاکائو بعد از سرد شدن سفت شود.

مرحله دوم: اضافه کردن شیر

حالا کم کم شیر را به مخلوط مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن، با همزن برقی هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

شیر را به آرامی اضافه کنید تا تمام شود و نباید همه را یکجا بریزید. می‌توانید از شیر کم چرب یا پرچرب یا حتی شیر محلی استفاده کنید.

بعد از اضافه کردن تمام شیر، یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید و سپس همزن را کنار بگذارید. اگر همزن برقی ندارید، همزن دستی هم جواب می‌دهد؛ فقط باید خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شیر تخمه خربزه با دارچین

مرحله سوم: جوشاندن شیر کاکائو

مخلوط را از صافی عبور دهید و در یک قابلمه بریزید.

بعد قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به طور مداوم با همزن دستی هم بزنید تا محتویات به جوش بیاید.

اجازه دهید که این ترکیب یک دقیقه بجوشد و سپس حرارت را خاموش کنید.

یادتان باشد که شیر سر نرود و همیشه مواد را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: ۶ روش‌ سنتی شگفت انگیز شیر درمانی

رسپی شیر کاکائو خانگی غلیظ؛ به روش کارخانه‌ای

مرحله چهارم: سرو کردن شیر کاکائو

اجازه دهید شیر کاکائو خنک شود. سپس آن را داخل یک ظرف بریزید و در یخچال بگذارید.

شیر کاکائو بعد از یک شب در یخچال، غلیظ و خوشمزه می‌شود و آماده سرو خواهد بود. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی شیر توت فرنگی

نکات طلایی در تهیه شیر کاکائو

نکات طلایی در تهیه شیر کاکائو

در این قسمت چند نکته مهم برای درست کردن شیرکاکائو را بررسی می‌کنیم. با ما باشید.

  • زمانی که شیر کاکائو را درست می‌کنید، می‌توانید مقدار مواد اولیه را نصف یا دو برابر کنید.
  • با توجه به سلیقه‌تان، می‌توانید کمی پودر قهوه به مواد خشک اضافه کنید که طعم نوشیدنی را بهتر می‌کند، اما ممکن است طعم اصلی شیر کاکائو را تغییر دهد.
  • اگر نمی‌خواهید از شکر استفاده کنید، می‌توانید از شیره انگور به جای آن استفاده کنید تا نوشیدنی سالم‌تری داشته باشید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه شیر کاکائو را برای شما توضیح دادیم. حتماً این نوشیدنی خوشمزه را طبق دستور تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا