رسپی

رسپی فالوده یزدی با نشاسته؛ پیشنهادی عالی برای روزهای گرم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

در روزهای گرم تابستان، هیچ چیز به اندازه یک دسر خنک و خوشمزه دلپذیر نیست. فالوده یزدی، این دسر سنتی با طعمی خاص، می‌تواند عطش را برطرف کند و شادابی به ارمغان آورد. در این بخش از رضیم بلاگ، طرز تهیه فالوده یزدی را با شما در میان می‌گذاریم. پس تا انتها با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه شربت فالوده یزدی

برای تهیه شربت فالوده یزدی نیاز به مواد زیر دارید:

شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه رشته‌های فالوده یزدی

برای تهیه رشته‌های فالوده یزدی به مواد زیر نیاز دارید:

نشاسته گل ۱ پیمانه
آب سرد ۴ پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
تخم شربتی ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم ¼ پیمانه

مراحل تهیه فالوده یزدی

مراحل تهیه فالوده یزدی به صورت زیر است:

مرحله اول: مخلوط کردن شکر و آب

برای تهیه شربت، باید شکر و آب را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر کاملاً در آب حل شده و شربت به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید: ۳ طرز تهیه فالوده هندوانه به روش خانگی

مرحله دوم: غلیظ کردن شربت

حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود. این مرحله برای تهیه یک شربت خوشمزه و مناسب بسیار مهم است.

مرحله سوم: اضافه کردن گلاب

گلاب را به شربت اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. گلاب عطر و طعم دلپذیری به شربت می‌افزاید.

مرحله چهارم: خیساندن تخم شربتی

تخم شربتی را خوب بشویید و در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده طالبی خانگی

مرحله پنجم: حل کردن نشاسته

نشاسته، آب سرد و گلاب را در یک قابلمه مخلوط کنید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا نشاسته کاملاً حل شود و گلوله نشود.

مرحله ششم: پختن نشاسته

قابلمه را روی حرارت بگذارید و…

“““html

مایه نشاسته را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود. دقت کنید که ته نگیرد. غلظت نهایی مایه نشاسته باید کمی بیشتر از فرنی باشد.

رسپی فالوده یزدی با نشاسته؛ پیشنهادی عالی برای روزهای گرم

بیشتر بخوانید: رسپی لیمو شکری خوشمزه و خانگی

رسپی فالوده یزدی

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی اکبر مشتی

مرحله هفتم: سرد کردن و برش دادن نشاسته

مایه نشاسته پخته شده را داخل یک سینی بزرگ بریزید و سطح آن را صاف کنید. سینی را در یخچال بگذارید تا نشاسته کاملا سفت شود. این کار حدود ۲۴ ساعت زمان می‌برد.

مرحله هشتم: برش دادن نشاسته

پس از سفت شدن، نشاسته را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز به صورت نازک برش دهید. این رشته‌ها، رشته‌های فالوده هستند.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی گیلاس با ماست

مرحله نهم: سرو کردن فالوده یزدی

یک ظرف مناسب برای سرو فالوده انتخاب کنید و رشته‌های فالوده را در آن بریزید. شربت خنک و تخم شربتی که خیس شده را به آن اضافه کنید. می‌توانید فالوده را با یخ خرد شده و مواد دلخواهتان تزیین کرده و سپس سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه فالوده یزدی را به شما آموزش دادیم. یادتان باشد که تهیه رشته‌های فالوده زمان‌بر است و بهتر است یک روز قبل از سرو، مراحل تهیه را شروع کنید تا رشته‌ها به خوبی سفت شوند و بتوانید یک فالوده خوشمزه و حرفه‌ای درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا