رسپی

رسپی فته لبنانی؛ پیش غذای خوشمزه و ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فته معمولاً در منوهای غذاهای عربی پیدا می‌شود. فته لبنانی ترکیبی از نخود، نان، ماست و یک سس خاص است. شما می‌توانید فته لبنانی را به عنوان یک میان‌وعده یا صبحانه نوش جان کنید. این پیش‌غذا ریشه‌اش به مصر برمی‌گردد و در لبنان، سوریه و مصر یکی از پیش‌غذاهای پرطرفدار و خوشمزه به شمار می‌آید. در شهرهای مختلف این غذا را به روش‌های گوناگونی درست می‌کنند و در دمشق به آن شامیات می‌گویند.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین رسپی فته را به طور مرحله به مرحله همراه با تمام نکاتی که در تهیه این پیش‌غذا نیاز دارید، برای شما ارائه می‌دهیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

رسپی فته لبنانی

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد و تهیه این غذا ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد معرفی‌شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با یک حساب ساده مقدار آن را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این پیش‌غذا را درست کنید.
  • سطح سختی تهیه فته لبنانی در حد متوسط است.

مواد لازم جهت تهیه فته لبنانی

نخود ۱ پیمانه
ماست پرچرب ۵۰۰ گرم
ارده ۲ قاشق غذاخوری
بادام درختی پوست کنده ۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
روغن زیتون ۲-۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲-۳ حبه
نان لواش ۲ عدد

مرحله اول: آماده‌سازی نخود

نخود را تمیز کرده و بشویید.

چند ساعت قبل از شروع پخت، نخودها را با مقداری آب بخیسانید.

خیساندن نخودها قبل از پخت باعث می‌شود که نفخ آن‌ها گرفته شود و راحت‌تر بپزند.

در این مدت می‌توانید چند بار آب نخودها را عوض کنید.

نخودهای خیسانده را با مقداری آب در یک قابلمه مناسب بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا نخودها به خوبی بپزند و آب قابلمه تبخیر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی حمص لبنانی

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر

سیرها را بشویید و پوست بگیرید.

سپس آن‌ها را با سیر له‌کن پوره کنید.

“““html

مرحله چهارم: ترکیب ماست و ادویه‌ها

ماست را در یک ظرف مناسب بریزید و پوره سیر را به آن اضافه کنید.

سپس ارده، فلفل قرمز و کمی نمک به آن بیفزایید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.

رسپی فته لبنانی؛ پیش غذای خوشمزه و ساده

مرحله پنجم: آماده‌سازی بادام‌ها

بادام‌ها را در یک تابه مناسب ریخته و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن‌ها از بین برود.

بادام‌های تفت داده شده را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.

مرحله ششم: آماده‌سازی نان

در همان تابه مقداری روغن بریزید.

نان‌ها را با چاقو به اندازه‌های دلخواه و مساوی برش بزنید.

تکه‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند.

در این مرحله، می‌توانید کمی روغن روی نان‌ها اسپری کنید و آن‌ها را در سینی فر بچینید و چند دقیقه گریل کنید.

مرحله هفتم: ترکیب همه مواد

در یک ظرف مناسب، نخودهای پخته شده را بریزید و سطح آن‌ها را صاف کنید.

سپس مخلوط خوشمزه ماست را روی نخودها بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی فتوش لبنانی

بادام‌های تفت داده شده را روی ماست بپاشید و تکه‌های نان برشته شده را دور ظرف بچینید.

در پایان، چند قاشق روغن زیتون را روی سطح پیش‌غذایتان بریزید.

ترکیب همه مواد در فته لبنانی
فته لبنانی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. امیدواریم که این رسپی برای شما که به غذاهای ساده و خوشمزه علاقه دارید، جالب آمده باشد و شما نیز این پیش‌غذای جذاب را طبق روش ساده بالا درست کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا