رسپی

رسپی فرنی به ۲ روش متفاوت + نکات خوشمزه‌تر شدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فرنی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولاً در ماه رمضان به عنوان دسر تهیه می‌شود و غذایی کامل برای نوزادان هم محسوب می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با دستور تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته و نکات مهم درست کردن آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به دستور

برای درست کردن فرنی با آرد برنج، ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. ثم گلاب و آرد برنج را به آرامی اضافه کنید. مواد را به‌طور مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشود. به هم زدن فرنی ادامه دهید تا به قوام مناسب برسد، سپس شعله را خاموش کنید.

برای تهیه فرنی با نشاسته، نشاسته و شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد را هم بزنید و بعد از چند دقیقه وانیل و شکر به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. زمانی که به غلظت مناسب رسید، شعله را خاموش کنید. برای خواندن جزئیات دو روش تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته، می‌توانید این مقاله را تا انتها بخوانید.

مواد لازم برای فرنی با آرد برنج

شیر ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ (اختیاری) به مقدار لازم

دستور تهیه فرنی با آرد برنج

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۲ تا ۳ نفر

مرحله اول: شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید

شیر را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملاً در شیر حل شود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه فرنی خرمالو

مرحله دوم: گلاب و آرد برنج را اضافه کنید

زمانی که شکر در شیر حل شد، گلاب را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. آرد برنج را در مقداری شیر سرد حل کنید و به آرامی به قابلمه اضافه کنید. بعد از افزودن آرد، مداوم فرنی را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

مرحله سوم: فرنی را آماده کنید

برای چند دقیقه فرنی را روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. باید توجه کنید که فرنی بعد از سرد شدن، غلیظ‌تر می‌شود، بنابراین از جوشاندن بیش از حد آن خودداری کنید. خوشحالانه وقتی فرنی به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و بعد از آن هم چند دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله چهارم: فرنی را سرو کنید

اگر می‌خواهید فرنی زعفرانی یا دو رنگ درست کنید، می‌توانید بخشی از فرنی را در ظرف جداگانه بریزید و به آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. سپس آن را خوب هم بزنید.

اجازه دهید فرنی کمی از حرارت بیفتد، سپس می‌توانید ابتدا فرنی سفید و بعد فرنی زعفرانی را در ظرف بریزید. صبر کنید تا فرنی کاملاً خنک شود و بعد آن را در یخچال قرار دهید. برای تزئین این فرنی…

“““html

شما می‌توانید از خلال بادام، خلال پسته، دارچین، گل محمدی خشک و پودر نارگیل در تهیه این دسر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی حلوا کدویی

فرنی با نشاسته

  • مدت زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۱ تا ۲ نفر

مواد لازم فرنی با نشاسته

شیر ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
گلاب ۱/۴ قاشق چای‌خوری

رسپی فرنی با نشاسته

برای تهیه فرنی با نشاسته، ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و سپس نشاسته را اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و به طور مداوم هم بزنید.

چند دقیقه صبر کنید تا فرنی شما غلیظ شود. سپس شکر، وانیل و گلاب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. وقتی فرنی به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید. در نهایت فرنی را در ظرف مناسب بریزید، تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

رسپی فرنی به ۲ روش متفاوت + نکات خوشمزه‌تر شدن

نکات و فوت‌وفن های رسپی فرنی

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی کاکائویی

نکات و فوت‌وفن های رسپی فرنی

در ادامه تعدادی نکته مهم برای خوشمزه‌تر کردن فرنی آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

  • بعد از ریختن فرنی در ظرف‌های سرو، منتظر بمانید تا کاملاً خنک شوند و سپس آن‌ها را در یخچال بگذارید. این کار از آبکی شدن فرنی جلوگیری می‌کند.
  • اگر می‌خواهید از آرد گندم استفاده کنید، باید آرد برنج را حذف کنید و به همان اندازه از آرد گندم استفاده کنید. فراموش نکنید که آرد را ۲ بار الک کنید.
  • برای تهیه فرنی نارگیلی، می‌توانید کمی پودر نارگیل به آن اضافه کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن فرنی، حتماً از شیر تازه و پرچرب استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای یا شکر نیشکر استفاده کنید.
  • اضافه کردن وانیل و زعفران اختیاری است، این مواد را می‌توانید در صورت تمایل حذف کنید.
  • برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، حتماً فرنی را مدام هم بزنید.
  • حرارت باید ملایم باشد، بنابراین شعله را کم کنید و اجازه دهید فرنی به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
  • اگر دوست دارید می‌توانید از مغز بادام، مغز پسته، کشمش و خرمای خرد شده نیز در فرنی استفاده کنید.
  • برای خوشبو شدن فرنی، می‌توانید کمی پودر هل به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید فرنی را بدون شکر درست کنید، می‌توانید بعد از این که از روی حرارت افتاد، کمی عسل به آن اضافه کنید.
  • آرد برنج را حتماً با شیر سرد مخلوط کنید و سپس به فرنی اضافه کنید، در غیر این صورت آرد گلوله گلوله می‌شود.
  • برای
  • “““html

  • برای تهیه فرنی شکلاتی، می‌توانید بعد از اینکه فرنی آماده شد، کمی پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده به آن اضافه کنید.
  • اگر در حین درست کردن فرنی متوجه شدید که ته گرفته، می‌توانید آن را به قابلمه دیگری انتقال دهید.
  • برای خوشمزه‌تر کردن فرنی، می‌توانید مقداری خامه به آن اضافه کنید. این کار را بعد از آماده شدن فرنی و خاموش کردن حرارت انجام دهید.
  • برای تهیه فرنی با آرد برنج به میزان ۴ نفر، باید مقدار مواد اولیه را دو برابر کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم دو رسپی فرنی با نشاسته و آرد برنج معرفی شد. اگر تجربه‌ای در درست کردن فرنی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه‌مندند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا