رسپی

رسپی فرنی زعفرانی؛ دسر مناسب افطاری

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فرنی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهاست که با چند ماده ساده قابل تهیه است. فرنی زعفرانی با عطر و طعم خاصی که دارد، یکی از بهترین دسرهاست و برای ماه رمضان بسیار مناسب است.

امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه فرنی زعفرانی را با جزئیات کامل در اختیار شما قرار می‌دهیم، پس با ما همراه باشید.

رسپی فرنی زعفرانی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این فرنی بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و با کمی محاسبه می‌توانید برای تعداد بیشتری هم تهیه کنید.
  • نحوه تهیه این فرنی بسیار آسان است.
مواد لازم جهت تهیه فرنی زعفرانی:
شیر  ۲ پیمانه
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه

مرحله اول: ترکیب آرد برنج و شکر

آرد برنج و شکر را با هم مخلوط کرده و به یک قابلمه مناسب منتقل کنید.

مرحله دوم: افزودن شیر

شیر سرد را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد برنج و شکر در شیر حل شوند.

بیشتر بخوانید: ۳ رسپی شیر برنج شکلاتی

مرحله سوم: حرارت دادن فرنی

قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.

مدام هم بزنید و بگذارید فرنی به آرامی غلیظ شود.

توجه کنید که باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی ساده

مرحله چهارم: افزودن محلول زعفران و گلاب

بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که فرنی غلیظ شد، محلول زعفران و گلاب را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

به یاد داشته باشید که حرارت زیاد می‌تواند عطر گلاب را کم کند، پس در این مرحله خیلی آرام هم بزنید.

مرحله پنجم: تزیین و سرو فرنی

فرنی را وقتی هنوز گرم است در ظرف سرو بریزید.

بعد از خنک شدن، فرنی غلیظ‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر مهلبیه بهار نارنج عربی

رسپی فرنی زعفرانی؛ دسر مناسب افطاری

فرنی زعفرانی خوشمزه برای سفره افطاری

می‌توانید با خلال بادام و پسته فرنی را تزئین کنید. فرنی زعفرانی خوشمزه شما آماده سرو و لذت بردن است.

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی

“““html

با آرد برنج و نشاسته

در تهیه فرنی زعفرانی به ۵ نکته زیر توجه کنید

  • شما می‌توانید در تهیه فرنی از کمی کره استفاده کنید.
  • بهتر است از شیر محلی یا شیر پرچرب برای تهیه فرنی استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای آرد برنج از نشاسته گل یا نشاسته گندم استفاده کنید.
  • برخی برای بهتر شدن طعم فرنی، مقداری وانیل به آن اضافه می‌کنند.
  • اگر می‌خواهید فرنی ساده درست کنید، کافیست روش بالا را دنبال کنید و فقط محلول زعفران را از دستور حذف کنید.

امیدواریم که این رسپی، مورد پسند شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز این فرنی خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا