رسپی

رسپی فلافل مرغ پیتزایی خوشمزه؛ به روش رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فلافل یکی از غذاهایی است که با نخود درست می‌شود. اما اگر می‌خواهید کمی متفاوت عمل کنید، فلافل مرغ پیتزایی یکی از بهترین گزینه‌ها خواهد بود. در این مقاله از رضیم بلاگ، مراحل تهیه این فلافل را مرحله به مرحله بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه فلافل مرغ پیتزایی

برای تهیه فلافل مرغ پیتزایی به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ نصف سینه کامل مرغ
سوسیس ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری پر
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری پر
فلفل دلمه‌ای نصف فلفل دلمه‌ای
پیاز ۱ عدد کوچک
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه فلافل مرغ پیتزایی

مراحل تهیه فلافل مرغ پیتزایی به صورت زیر است:

مرحله اول: مرغ را آبپز کنید.

برای شروع، سینه مرغ را آماده و آبپز کنید. یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و سینه مرغ را در آن قرار دهید.

سپس نمک، زردچوبه و پیاز کوچک را به آن اضافه کنید. حالا ۱ پیمانه آب به قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

بعد از مدتی، آب به جوش می‌آید و کف روی مرغ جمع می‌شود. این کف‌ها را با قاشق جمع کنید و دور بریزید تا از طعم بد مرغ جلوگیری شود. وقتی کف را گرفتید، اجازه دهید آب مرغ به طور کامل جذب شود.

مرحله دوم: مرغ و سوسیس را در غذاساز بریزید.

بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را در غذاساز بریزید و خوب خرد کنید تا یکدست شود. سپس سوسیس را هم به آن اضافه کنید و دوباره خرد کنید تا هر دو به خوبی با هم مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: انواع ادویه فلافل | ترکیبات + مواد تشکیل‌دهنده

مرحله سوم: بقیه مواد را با هم ترکیب کنید.

در مرحله بعدی، سفیده تخم مرغ، آرد، سس کچاپ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.

بعد از اینکه این مواد یکدست شدند، مخلوط مرغ و سوسیس را هم به کاسه اضافه کنید. حالا فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده در کاسه بریزید.

برای زیبایی فلافل می‌توانید از ترکیب ۳ رنگ فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.

“““html

در نهایت زمانی که مایه فلافل به شکل خمیر درآمد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید: نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

رسپی فلافل مرغ پیتزایی خوشمزه؛ به روش رستورانی

مرحله چهارم: فلافل‌ها را سرخ کنید.

پس از یک ساعت، یک تابه عمیق انتخاب کنید، در آن روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. روغن را به اندازه‌ای بریزید که فلافل‌ها در آن شناور شوند.

برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب مخصوص فلافل استفاده کنید. با این قالب، مواد فلافل را بردارید و در روغن داغ بیندازید.

پس از اینکه فلافل‌ها کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی‌شان کامل گرفته شود. و تمام!

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم یک روش ساده و خوشمزه برای درست‌کردن فلافل را یاد گرفتید. همان‌طور که اشاره کردیم، می‌توانید این غذا را برای تنوع در سبد غذایی خود امتحان کنید. فلافل را می‌توانید با سس دلخواه و به صورت ساندویچی یا بدون نان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا