رسپی

رسپی فوم کیک توت فرنگی؛ با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فوم کیک توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هاست که با بافت نرم و پفکی خود شناخته می‌شود. برای تهیه آن معمولاً از تخم‌مرغ یا سفیده تخم‌مرغ بیشتری استفاده می‌شود.

در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با دستور تهیه فوم کیک توت فرنگی و نکات ضروری برای درست کردن این کیک خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی توت فرنگی:
آرد ۱۷۰ گرم
شکر ۱۴۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
پودر کرم تارتار ۱/۲ قاشق چای‌خوری
وانیل به مقدار خیلی کم
شیر ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس توت فرنگی:
توت فرنگی خرد شده ۲/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شکر ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه فوم کیک توت فرنگی

آماده‌سازی مواد برای این کیک حدود ۱ ساعت و پخت آن حدود ۴۰ دقیقه زمان می‌برد. این مواد برای ۸ نفر کافی است. در ادامه با مراحل تهیه فوم کیک توت فرنگی آشنا می‌شوید.

مرحله اول: روشن کردن فر و آماده کردن قالب

اولین کار این است که فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک قالب گرد ۲۶ سانتی‌متری یا یک قالب مربع ۲۳ سانتی‌متری آماده کنید و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله دوم: آسیاب کردن شکر

برای داشتن بافت نرم و پفکی کیک، از پودر شکر استفاده کنید. برای درست کردن آن، شکر را آسیاب کنید تا حالت پودری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه گلت توت فرنگی

مرحله سوم: الک کردن مواد خشک

شکر پودر شده را با آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار الک کنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم: زدن سفیده‌ها

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و سفیده و زرده آن‌ها را در ظرف‌های جداگانه بریزید. سفیده‌ها را با دور کند همزن برقی بزنید تا کف کنند.

سپس سرعت همزن را زیاد کرده و کرم تارتار و ۸۰ گرم از شکر را به آرامی اضافه کنید تا سفیده‌ها پف کرده و حالت براق پیدا کنند.

“““html

هم بزنید تا از ظرف نریزد و حجیم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی تر برشی توت فرنگی خانگی

مرحله پنجم: زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید

در یک ظرف دیگر زرده‌های تخم مرغ را با باقی مانده شکر، وانیل و ۲ قاشق شیر هم بزنید. این کار را برای ۲ دقیقه ادامه دهید تا رنگ مواد روشن شود.

رسپی فوم کیک توت فرنگی؛ با طعمی بی‌نظیر

مرحله ششم: شیر و آرد را به ترکیب زرده اضافه کنید

در این مرحله باید شیر و آرد را به آرامی به زرده‌های زده شده اضافه کنید. مواد را فقط به اندازه‌ای هم بزنید که مخلوط شوند. می‌توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید.

رسپی فوم کیک توت فرنگی به روش خانگی

مرحله هفتم: سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید

سفیده تخم مرغ را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید و مواد را با لیسک به شکل دورانی هم بزنید.

مرحله هشتم: کیک را بپزید

مایه کیک را در قالب ریخته و آن را در طبقه وسط فر بگذارید. مقداری آب جوش در سینی فر بریزید و اجازه دهید کیک برای ۴۰ دقیقه بپزد. اضافه کردن آب به سینی فر کمک می‌کند که کیک خشک نشود و بافت نرم‌تری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک توت فرنگی به سبک آلمانی‌ها

مرحله نهم: سس توت فرنگی را آماده کنید

برای تهیه سس توت فرنگی، توت فرنگی‌ها را خرد کرده و در تابه بریزید. سپس شکر و ۱/۴ لیوان آب اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا شکر حل شود. وقتی توت فرنگی‌ها پختند، می‌توانید مواد را با گوشت کوب برقی پوره کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

در این مرحله، کف روی سس را با قاشق بردارید تا سس شما براق و زیبا شود. سپس نشاسته ذرت را با آب سرد ترکیب کنید. شعله را خاموش کرده و این ترکیب را به سس اضافه کنید. مواد را چند دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.

حالا سس را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی بجوشد و خامی نشاسته گرفته شود. وقتی سس آماده شد و غلیظ شد، شعله را خاموش کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه فوم کیک توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک توت فرنگی یخی

مرحله دهم: کیک را تزیین کنید

پس از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کنید. کیک را افقی به ۴ لایه تقسیم کنید. حالا روی لایه اول مقداری سس توت فرنگی بریزید و بعد خامه فرم گرفته را روی آن بمالید.

سپس روی خامه مقداری توت فرنگی خرد شده قرار دهید. این کار را برای همه لایه‌ها تکرار کنید و لایه‌ها را روی هم قرار دهید. سرانجام، سطح کیک را با خامه بپوشانید و با سس و برش‌های توت فرنگی تازه تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه فوم کیک توت فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه فوم کیک توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این کیک می‌توانید به جای وانیل از مقداری پوست لیموی رنده شده استفاده کنید.
  • برای تهیه این کیک به هیچ عنوان نباید کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید.
  • می‌توانید این کیک را بدون آب جوش نیز در طبقه وسط فر بپزید، اما اضافه کردن آب جوش موجب نرم شدن بافت کیک می‌شود.
  • برای تهیه فوم کیک باید…
  • “““html

    • به ازای هر تخم‌مرغ، از ۲۵ گرم پودر شکر، ۲۵ گرم آرد، ۱/۲ قاشق غذاخوری آب جوش و ۱/۸ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
    • بعد از پخت کیک، یک خلال دندان را در آن فرو کنید. اگر کیک به خلال دندان چسبید، یعنی نیاز دارد که برای ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند.
    • اگر دوست دارید، می‌توانید کمی رنگ خوراکی صورتی به این کیک اضافه کنید تا رنگی شود.
    • برای طعم‌دهی و تزیین کیک، می‌توانید از شربت رقیق‌شده توت فرنگی به جای سس توت فرنگی استفاده کنید.
    • اضافه کردن کمی پودر هل به این کیک، طعمی فوق‌العاده به آن می‌بخشد.

    بیشتر بخوانید: رسپی نان توت‌فرنگی به روش خانگی

    فوم کیک توت فرنگی یکی از بهترین کیک‌ها برای مهمانی‌ها و تولدهاست. بافت نرم و اسفنجی این کیک باعث می‌شود که از خوردن آن لذت بیشتری ببرید.

    اگر تجربه‌ی درست کردن این کیک را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا