رسپی قارچ کبابی؛ پیش غذایی خوشمزه و طعمدار شده

“`html
قارچ کبابی یکی از خوشمزهترین پیش غذاهایی است که میتوانید به آسانی با چند مواد ساده در زمان کوتاهی آماده کنید. این غذا به روشهای مختلف و با طعم های بسیار دلپذیر و سسهای متنوع تهیه میشود. اگر میخواهید طعمهای جدیدی را امتحان کنید، حتما قارچ کبابی را امتحان کنید.
ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ یکی از کاملترین و آسانترین روشهای تهیه قارچ کبابی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
رسپی قارچ کبابی
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این غذا برای شام حدود ۲۵-۳۵ دقیقه است.
- مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما میتوانید به سادگی با ضرب و تقسیم مقدار آن را تغییر دهید و در تعداد بیشتر این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این پیش غذا متوسط است.
قارچ | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
فلفل قرمز | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: آمادهسازی قارچها
با کمک چاقوی تیز، پوست نازک روی کلاهک قارچ را جدا کنید.
قارچها را در یک ظرف تمیز بریزید و آنها را با آب بشویید. بعد از شستشو، قارچها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
سپس قارچها را روی یک دستمال آشپزخانه تمیز قرار دهید تا رطوبت آنها کاملاً گرفته شود.
مرحله دوم: ترکیب ادویهها
پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: تهیه سس قارچ کبابی
روغن زیتون را به ترکیب ادویهها اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و کمی خمیری شکل شوند.
سپس آبلیمو را هم به سس اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سس یکدست شود.
مرحله چهارم: طعمدار کردن قارچها
قارچها را در سسی که تهیه کردهاید بیندازید و آرام آنها را زیر و رو کنید تا همه قسمتهای قارچ به سس آغشته شود.
اگر فرصت دارید، میتوانید ظرف را بپوشانید و ظرف ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم و عطر ادویهها به قارچها نفوذ کند.
بیشتر بخوانید: رسپی قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده
مرحله پنجم: سیخ زدن قارچها
قارچهای طعمدار شده را به آرامی و از یک سمت به سیخ بزنید.
برای تهیه قارچ کبابی، از سیخهای متوسط استفاده کنید.
چون قارچ بافت ترد و لطیفی دارد، در این مرحله باید مراقب باشید که قارچها نشکنند.
مرحله ششم: کباب کردن قارچها
زغال منقل یا حرارت باربیکیو را آماده کنید. سیخها را نزدیک هم روی باربیکیو قرار دهید.
باید دقت کنید که قارچها با حرارت کم کباب شوند تا وسط آنها به خوبی پخته شود.
از باد زدن زغال در منقل خودداری کنید؛ زیرا این کار باعث افزایش حرارت و سوختن قارچها میشود.
“““html
مرحله هفتم: افزودن جعفری ساطوری شده
بعد از اینکه قارچها کباب شدند، آنها را در یک ظرف مناسب بریزید.
جعفری تازه را خرد کرده و به قارچها اضافه کنید. سپس قارچها را به آرامی هم بزنید تا جعفری به تمام قسمتهای آنها بچسبد.
قارچ کبابی خوشمزه و جذاب شما اکنون آماده است تا سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی قارچ سوخاری به روش فستفودیها
امیدواریم این دستور پخت مورد علاقه شماهایی باشد که به آشپزی علاقه دارید. با روشهایی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برای شما توضیح دادیم، این قارچ کبابی خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از آن لذت ببرید.