رسپی

رسپی قاطی پلوی کنگر؛ غذای خوشمزه بهاری

بهترین آپلیکیشن آشپزی

قاطی پلو یکی از غذاهای محبوب است که در هر فصل با سبزیجات مختلف آن فصل درست می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌خواهیم طرز تهیه قاطی پلو کنگر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه قاطی پلو کنگر:
عدس نصف پیمانه
برنج ۲ پیمانه
هویج ۲ عدد
کنگر ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن یا کره ۳ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

مراحل تهیه قاطی پلوی کنگر

در این بخش طرز تهیه قاطی پلوی کنگر را به صورت مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم:

مرحله اول: خیساندن برنج و عدس

ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب خیس کنید. عدس را هم به مدت دو ساعت خیس کنید، در این مدت آب آن را عوض کرده و کمی نمک اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن پیاز رنده شده به گوشت چرخ کرده

در این مرحله، یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را به همراه زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه برنج سالسای تند مکزیکی!

مرحله سوم: سرخ کردن کوفته‌ها

مواد را خوب ترکیب کنید و آن‌ها را به صورت کوفته‌های کوچک در مقداری روغن سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کنگر قیمه

مرحله چهارم: تفت دادن پیاز و کنگر خرد شده

کنگرها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس هویج‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را هم نگینی خرد کنید. کمی روغن در یک تابه بریزید و وقتی داغ شد، پیاز خرد شده را تفت دهید و به آن کمی نمک، ادویه و زردچوبه اضافه کنید تا سرخ شود.

بعد از اینکه خامی ادویه‌ها گرفته شد، هویج و کنگر خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب‌گوجه را به کنگر در حال تفت خوردن اضافه کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه قاطی پلو کنگر

مرحله پنجم: مخلوط کردن برنج و عدس با سبزیجات تفت داده شده

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید، سپس برنج خیس‌خورده را به همراه عدس پخته‌شده و سبزیجات تفت داده شده داخل آن مخلوط کنید. کمی آب، نمک و روغن به برنج اضافه کرده و بگذارید تا آب برنج کشیده شود و برنج دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج، می‌توانید قاطی پلوی کنگر را با کوفته‌ها سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قاطی پلو با سبزیجات

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه قاطی پلوی کنگر را آموزش دادیم که با کنگر تازه در این فصل به راحتی می‌توانید تهیه کنید و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

رسپی قاطی پلوی کنگر؛ غذای خوشمزه بهاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا