رسپی قورمه سبزی با غوره (طعمی جدید از قورمه سبزی)

“`html
قورمه سبزی با غوره، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که طعمی ملس و ترش دارد و در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا میکند. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه قورمه سبزی با غوره را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر تمام نکات مهم به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم قورمه سبزی با غوره
گوشت گوسفندی (سردست یا ماهیچه) | ۵۰۰ گرم |
سبزی قورمه سبزی | ۵۰۰ گرم |
لوبیا قرمز | ۱ پیمانه |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
غوره | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره | به مقدار لازم |
مراحل قورمه سبزی با غوره
- زمان آمادهسازی مواد و پخت این خورش ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه است.
- این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
- خود این غذا کمی سخت است و نیاز به دقت دارد.
مرحله اول: آماده کردن پیاز و گوشت
پیاز را بشویید و پوست بگیرید و آن را کوچک خرد کنید.
در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید.
گوشتهای خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
میتوانید از مقداری دنبه برای طعم بهتر قورمه سبزی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ
مرحله دوم: افزودن ادویهها و پخت گوشت
به گوشت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴ تا ۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. به مدت ۱ تا ۲ ساعت، یا تا زمانی که گوشت خوب پخته شود، بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش سبزی فسنجان
مرحله سوم: اضافه کردن سبزی و لوبیا
سبزی قورمه سبزی را به خوبی بشویید و با چاقو یا خردکن ساطوری ریز خرد کنید.
سبزی خرد شده را به گوشت پخته شده اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیها خوب پخته شوند.
“““html
سرخ شود و عطر و طعم آن آزاد شود.
لوبیا قرمز را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و لوبیا را آبکش کنید.
لوبیا قرمز آبکش شده را به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب دیگر به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت دیگر، یا تا زمانی که لوبیا و سبزی پخته شوند، قورمه سبزی را بپزید.
بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت غوره
مرحله چهارم: اضافه کردن غوره و رب گوجه فرنگی
غورهها را بشویید و آب اضافی آنها را بگیرید. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، غورهها و رب گوجه فرنگی را به قورمه سبزی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید (میتوانید از غوره تازه یا غوره یخی در این غذا استفاده کنید)
در صورت تمایل میتوانید مقداری آبلیمو نیز به قورمه سبزی اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش غوره بامیه
مرحله پنجم: سرو قورمه سبزی
پس از پخت کامل، قابلمه را از روی حرارت برداشته و سپس قورمه سبزی را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان، برنج، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
قورمه سبزی، این غذای بسیار پرطرفدار در شهرهای مختلف ایران به روش های متنوعی طبخ میشود.
اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید و ترش هستید، به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این غذای بسیار خوشمزه و نوستالژیک غافل نشوید. امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.