رسپی

رسپی قورمه سبزی با غوره (طعمی جدید از قورمه سبزی)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قورمه سبزی با غوره، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که طعمی ملس و ترش دارد و در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا می‌کند. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه قورمه سبزی با غوره را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر تمام نکات مهم به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم قورمه سبزی با غوره

گوشت گوسفندی (سردست یا ماهیچه) ۵۰۰ گرم
سبزی قورمه سبزی ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
پیاز بزرگ ۱ عدد
غوره ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره به مقدار لازم

مراحل قورمه سبزی با غوره

  • زمان آماده‌سازی مواد و پخت این خورش ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
  • خود این غذا کمی سخت است و نیاز به دقت دارد.

مرحله اول: آماده کردن پیاز و گوشت

پیاز را بشویید و پوست بگیرید و آن را کوچک خرد کنید.

در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.

پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید.

گوشت‌های خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

می‌توانید از مقداری دنبه برای طعم بهتر قورمه سبزی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ

مرحله دوم: افزودن ادویه‌ها و پخت گوشت

به گوشت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۴ تا ۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.

سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. به مدت ۱ تا ۲ ساعت، یا تا زمانی که گوشت خوب پخته شود، بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش سبزی فسنجان

مرحله سوم: اضافه کردن سبزی و لوبیا

سبزی قورمه سبزی را به خوبی بشویید و با چاقو یا خردکن ساطوری ریز خرد کنید.

سبزی خرد شده را به گوشت پخته شده اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزی‌ها خوب پخته شوند.

رسپی قورمه سبزی با غوره (طعمی جدید از قورمه سبزی)

“““html

سرخ شود و عطر و طعم آن آزاد شود.

لوبیا قرمز را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و لوبیا را آبکش کنید.

لوبیا قرمز آبکش شده را به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب دیگر به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت دیگر، یا تا زمانی که لوبیا و سبزی پخته شوند، قورمه سبزی را بپزید.

بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت غوره

مرحله چهارم: اضافه کردن غوره و رب گوجه فرنگی

غوره‌ها را بشویید و آب اضافی آن‌ها را بگیرید. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، غوره‌ها و رب گوجه فرنگی را به قورمه سبزی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید (می‌توانید از غوره تازه یا غوره یخی در این غذا استفاده کنید)

در صورت تمایل می‌توانید مقداری آبلیمو نیز به قورمه سبزی اضافه کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه قورمه سبزی با غوره

بیشتر بخوانید: رسپی خورش غوره بامیه

مرحله پنجم: سرو قورمه سبزی

پس از پخت کامل، قابلمه را از روی حرارت برداشته و سپس قورمه سبزی را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان، برنج، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.

قورمه سبزی، این غذای بسیار پرطرفدار در شهرهای مختلف ایران به روش های متنوعی طبخ می‌شود.

اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید و ترش هستید، به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردن این غذای بسیار خوشمزه و نوستالژیک غافل نشوید. امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا