رسپی

رسپی لواشک انگور خانگی در فر؛ به خوشمزگی لواشک بچگی‌ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تهیه لواشک انگور خانگی بسیار ساده‌تر از آنچه که فکر می‌کنید است. با چند ماده ساده و کمی صبر، می‌توانید یک میان‌وعده خوشمزه برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید. این لواشک، یک جایگزین سالم و طبیعی برای تنقلات صنعتی است که بدون مواد افزودنی درست می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه لواشک انگور خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه لواشک انگور خانگی

برای تهیه لواشک انگور خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

انگور به مقدار دلخواه
نمک و شکر به مقدار دلخواه
روغن مایع به مقدار لازم

مراحل تهیه لواشک انگور خانگی

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۴۰-۵۰ دقیقه و زمان تهیه نهایی لواشک ۴-۸ ساعت است.
  • شما می‌توانید با هر مقدار از مواد موجود، این لواشک را در حجم‌های مختلف تهیه کنید.
  • تهیه این لواشک بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی انگور

انگورها را بشویید و دانه‌های آن‌ها را از شاخه جدا کنید. برای طعم بهتر لواشک، می‌توانید از انواع مختلف انگور استفاده کنید.

انگورهای شسته شده را در یک قابلمه مناسب بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب انگور به تدریج خارج شود.

سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. ۲۰-۳۰ دقیقه صبر کنید تا انگورها پخته و نرم شوند.

مرحله دوم: پوره کردن انگور

بعد از پخته شدن، انگورها را با استفاده از همزن، گوشت‌کوب برقی، مخلوط‌کن یا میکسر به خوبی پوره کنید.

مرحله سوم: صاف کردن پوره

برای اینکه لواشک یکدست شود، پوره انگور را از صافی رد کنید.

این کار باعث می‌شود که هسته و پوست انگور جدا شود.

بیشتر بخوانید: با لواشک لیمو، نعناع و تمشک تابستان را شیرین کنید

مرحله چهارم: تنظیم چاشنی و پخت لواشک

پوره انگور صاف شده را دوباره به قابلمه برگردانید. آن را بچشید و به مقدار دلخواه شکر و نمک به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

در این مرحله باید مرتب لواشک را به هم بزنید تا شکر خوب در آن حل شود و مخلوط به غلظت مناسب برسد. برای شیرین‌تر شدن، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

رسپی لواشک انگور خانگی در فر؛ به خوشمزگی لواشک بچگی‌ها

مخلوط را به مدت تقریبی ۱۰-۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا آب آن تبخیر و غلیظ شود. مراقب باشید که حرارت را زیاد نکنید، زیرا ممکن است لواشک سریع بسوزد.

پس از پخت، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی نوشیدنی پانچ انگور

رسپی یک میان وعده خوشمزه با انگور

مرحله پنجم: پهن کردن لواشک

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

با استفاده از یک براش کمی روغن مایع روی سطح سینی بمالید.

سپس لواشک انگور را به طور یکنواخت روی سینی پخش کنید. ضخامت لایه لواشک بستگی به سلیقه شما دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک انبه خانگی

مرحله ششم: خشک کردن لواشک

“““html

سینی فر را در دمای کم (حدود ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید و درب فر را کمی باز بگذارید.

این کار باعث می‌شود رطوبت اضافی از فر خارج شود. زمان لازم برای خشک شدن لواشک به ضخامت لایه و دمای فر بستگی دارد. معمولاً این کار بین ۴ تا ۸ ساعت طول می‌کشد.

پس از اینکه لواشک کاملاً خشک شد، آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در یک ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک انگور

اگر می‌خواهید لواشک سریع‌تر خشک شود، می‌توانید از دستگاه خشک‌کن میوه استفاده کنید. لواشک انگور پر از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید است. با دنبال کردن این مراحل ساده، می‌توانید لواشک انگور خوشمزه و سالمی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امیدواریم که این دستور از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما دوستان قرار بگیرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا