رسپی

رسپی لواشک گوجه سبز خانگی؛ خوشمزه و آسان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لواشک، یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه‌ای است که به ویژه در بین کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. این خوراکی در طعم‌های مختلفی وجود دارد. به‌راحتی می‌توانید لواشک را با هر میوه‌ای که دوست دارید تهیه کنید. لواشک گوجه‌ سبز یکی از خوشمزه‌ترین نوع‌های لواشک است که طعمی ترش دارد.

امروز در رضیم بلاگ، یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه لواشک گوجه‌ سبز را معرفی می‌کنیم. پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه لواشک گوجه سبز

زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه این لواشک حدود ۱ تا ۲ روز است.

شما می‌توانید با هر مقدار موادی که دارید، لواشک گوجه‌ سبز بسازید.

تهیه این لواشک به‌راحتی انجام می‌شود و کار سختی نیست.

مواد لازم برای تهیه لواشک گوجه سبز:
گوجه سبز ۱ کیلوگرم
نمک و شکر به مقدار دلخواه
آب ۱/۲ پیمانه (در صورت نیاز)

مرحله اول: آماده‌سازی گوجه سبز

گوجه سبزها را خوب بشویید و شاخه‌های کوچک آن‌ها را جدا کنید.

گوجه‌های شسته‌شده را داخل صافی قرار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

اگر گوجه سبزی با لکه‌های قهوه‌ای دیدید، آن را جدا کنید تا لواشک خوش‌طعمی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک هندوانه خانگی

مرحله دوم: پخت لواشک

گوجه‌سبزهای شسته‌شده را در قابلمه‌ای مناسب بریزید.

مقداری نمک به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

صبر کنید تا آب میوه کم‌کم خارج شود و گوجه‌سبزها به‌آرامی بپزند.

۱ تا ۲ ساعت اجازه دهید تا با حرارت کم گوجه‌سبزها کاملاً نرم شوند و بافت خود را از دست بدهند.

اگر در حین پخت متوجه شدید که آب در قابلمه تبخیر شده، برای جلوگیری از سوختن محتوا، کمی آب به قابلمه اضافه کنید.

رسپی لواشک گوجه سبز خانگی؛ خوشمزه و آسان

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک گیلاس خانگی

مرحله سوم: تنظیم چاشنی لواشک

در این مرحله مقداری از مخلوط لواشک را بچشید.

طبق سلیقه‌تان به آن نمک و در صورت تمایل شکر اضافه کنید.

محتوای لواشک را خوب هم بزنید تا نمک و شکر در آن حل شوند.

مرحله چهارم: صاف کردن محتوای لواشک

بعد از پختن، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا مخلوط لواشک خنک شود.

حالا باید گوجه سبزهای له‌شده را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آن‌ها جدا شود.

برای این کار بهتر است از صافی با سوراخ‌های نسبتا بزرگ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلال برای خوردن گوجه سبز

مرحله پنجم: آماده‌سازی سینی

سینی‌های مناسب تهیه کنید. کف سینی را با سلفون بپوشانید، سپس مایه لواشک را روی سلفون بریزید و با قاشق آن را صاف کنید.

برای اینکه لواشک سریع‌تر خشک شود، بهتر است خیلی ضخیم نچینید.

سینی‌ها را در آفتاب قرار دهید.

این ممکن است ۱ تا ۲ روز طول بکشد تا لواشک‌ها کاملاً خشک شوند.

زمان خشک شدن ممکن است بسته به ضخامت لواشک و قدرت نور آفتاب متفاوت باشد، بنابراین حتماً چک کنید که لواشک‌ها به‌خوبی خشک شده باشند.

در صورتی که لواشک کمی مرطوب باشد، ممکن است بعد از چند روز کپک بزند و بوی ترشیدگی بگیرد.

“““html

به خود می‌گیرد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک گوجه سبز

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک آلو

نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک گوجه سبز

در تهیه لواشک گوجه سبز به سه نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. می‌توانید از میوه‌های دیگر مانند زرشک، سیب، هلو، آلو زرد، آلو سیاه یا شلیل برای تهیه این لواشک استفاده کنید. هر میوه‌ای که اضافه کنید، بر طعم لواشک تاثیر می‌گذارد.
  2. بعد از جدا کردن هسته‌های گوجه سبز، می‌توانید مواد لواشک را داخل مخلوط کن بریزید تا کاملاً یک‌دست و صاف شود.
  3. بهتر است از میوه‌های تازه، رسیده و سالم استفاده کنید؛ زیرا کیفیت میوه بر طعم نهایی لواشک بسیار تاثیر دارد.

تهیه لواشک‌های خانگی کار سختی نیست. مصرف این لواشک‌های خانگی که بدون مواد شیمیایی و با بهترین میوه‌ها درست می‌شوند، نه تنها برای شما و کودکانتان ضرر ندارد، بلکه خواص میوه‌ها را نیز حفظ می‌کند.

امیدواریم که این دستور از مجله آشپزی رضیم برای شما که به تهیه مواد غذایی خانگی و ارگانیک علاقه دارید، مورد استفاده قرار بگیرد و بتوانید این لواشک خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا