رسپی لوبیا پلو با پودر گل محمدی؛ مرحله به مرحله

“`html
لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در سراسر کشور طرفداران زیادی دارد. اگر میخواهید چیزی جدید و متفاوت امتحان کنید، میتوانید از پودر گل محمدی به عنوان طعمدهنده در این غذا استفاده کنید. این کار نه تنها طعم خاصی به لوبیا پلو میدهد، بلکه بوی خوشایند گل محمدی نیز میتواند اشتهای شما را بیشتر کند. در این بخش از رضیم بلاگ به روش تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی
گوشت چرخ کرده | ۴۵۰ گرم |
لوبیا سبز خرد شده | ۶۰۰ گرم |
برنج | ۵ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
پودر گل محمدی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری |
زعفران حل کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی
حالا که مواد لازم را آماده کردهاید، مراحل تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی را به شما آموزش میدهیم.
مرحله اول: خیساندن برنج
برای درست کردن لوبیا پلوی خوشمزه، اولین قدم این است که برنج را بخیسانید. ابتدا برنج را خوب بشویید و سپس با کمی آب و نمک مخلوط کنید. بعد از این کار، بگذارید برنج حدود چند ساعت در این مخلوط بماند تا خوب خیس بخورد.
مرحله دوم: پختن لوبیا سبز
یک قابلمه مناسب پیدا کنید و مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید. سپس لوبیاها را به قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید لوبیاها به خوبی پخته شوند.
“““html
بپزند.
بیشتر بخوانید: رسپی ته چین لوبیا پلو با گوشت
مرحله سوم: تفت دادن پیاز
ابتدا پیازها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید و به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. سپس در تابهای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا پیازها طلایی و سرخ شوند.
مرحله چهارم: تفت دادن گوشت چرخ کرده و لوبیا
بعد از اینکه پیازها را کمی تفت دادید، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و بوی خوبی بگیرد. سپس لوبیاهای پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویهجات
زمانی که گوشت و لوبیاها به خوبی تفت داده شدند، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید. خوب همه مواد را مخلوط کرده و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ بگیرد و بوی خامی آن برطرف شود.
نکته: اگر رب گوجه فرنگی ندارید، میتوانید از گوجه رنده شده استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی غازیاغی پلو؛ غذایی بهاری و دلچسب
مرحله ششم: اضافه کردن زعفران و آب
در مرحله آخر پخت، زعفران و یک لیوان آب را به مواد لوبیا پلو اضافه کنید و شعله را کم کنید تا همه مواد به آرامی بپزند و با هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم: آبکش کردن برنج
برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. برای اطمینان از پخت برنج، یک دانه از آن را بردارید و بین انگشتان خود فشار دهید. اگر نرم بود، آن را آبکش کنید و آب اضافیاش را بگیرید. سپس ته قابلمهای که میخواهید بپزید را با روغن چرب کنید و تهدیگ دلخواهتان را در آن قرار دهید.
مرحله هشتم: اضافه کردن مواد لوبیا پلو به برنج
بعد از آبکش کردن برنج، مقداری از آن را کف قابلمه بریزید. سپس یک لایه از مخلوط لوبیا پلو را روی برنج بریزید و این کار را لایه به لایه تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا پلو مجلسی
مرحله نهم: اضافه کردن دارچین، پودر گل محمدی، روغن و آب
پس از اضافه کردن مواد لوبیا پلو به برنج، یک فنجان آب داغ و مقداری روغن همراه با دارچین و پودر گل محمدی روی برنج بریزید. درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا لوبیا پلو به آرامی دم بکشد و عطر و طعم دارچین و پودر گل محمدی در تمام دانههای برنج نفوذ کند.
مرحله دهم: سرو کردن لوبیا پلو با پودر گل محمدی
زمانی که لوبیا پلو کامل پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با مخلفات دلخواه خود سرو کنید. لوبیا پلو با پودر گل محمدی آماده است. نوش جانتان!
راز خوشمزهتر شدن لوبیا پلو با پودر گل محمدی
در ادامه به یک نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن لوبیا پلو با پودر گل محمدی اشاره میکنیم. یکی از نکات کلیدی برای پخت لوبیا پلوی خوشمزه، استفاده از روغن جامد یا کره به جای روغن مایع است.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم رسپی لوبیا پلو با پودر گل محمدی را به شما ارائه دادیم. امیدواریم از طبخ و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید.