رسپی

رسپی لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و سنتی است که برای نذری دادن انتخاب مناسبی محسوب می‌شود. ممکن است فکر کنید تهیه این غذا برای تعداد زیاد سخت است. اما با کمی تمرین و دانستن نکات مهم، می‌توانید به راحتی این غذای خوشمزه را برای جمعیت زیاد درست کنید. در این بخش از رضیم بلاگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر

برای درست کردن لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر شما به این مواد نیاز دارید:

برنج ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم
لوبیا سبز ۵ تا ۷ کیلوگرم
گوشت گوسفندی ۵ تا ۷ کیلوگرم
پیاز ۵ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
زردچوبه ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
نان یا سیب زمینی (برای ته دیگ) اختیاری به مقدار لازم

مراحل تهیه لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر

مراحل تهیه لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر به صورت زیر است:

مرحله اول: خیساندن برنج

برنج را با آب سرد چندین بار بشویید تا آب آن شفاف شود. بعد برنج را در یک ظرف بزرگ پر از آب بخیسانید و اجازه دهید حداقل ۲ تا ۳ ساعت خیس بخورد تا نرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی آش رشته نذری جا افتاده

بیشتر بخوانید: رسپی چلو گوشت هویج تبریزی؛ نذری برای ۱۰۰ نفر

مرحله دوم: آماده کردن پیاز و گوشت

پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس گوشت را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. مقداری آب به مخلوط اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

مرحله سوم: اضافه کردن لوبیا

لوبیا سبز را خرد کرده و در آب جوش بریزید. بعد از چند دقیقه، لوبیا را آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید. سپس لوبیا را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی عدس پلو نذری برای ۲۰۰ نفر

مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه و رب

رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه‌ها به مشام برسد و رنگ رب خوب باز شود.

بیشتر بخوانید: علائم روی ظروف یکبار مصرف چه معنایی دارند؟

مرحله

“““html

پنجم: آبکش کردن برنج

برنج را در یک قابلمه بزرگ با آب و کمی نمک روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد. وقتی برنج نیم‌پز شد (یعنی دانه‌های آن نرم شده و مغز آن کمی سفت باقی بماند)، برنج را آبکش کنید و با آب سرد بشویید تا پختن آن متوقف شود.

بیشتر بخوانید: انواع نذری ساده و کم هزینه

رسپی لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر

نکات طلایی و مهم در رسپی لوبیا پلو نذری

مرحله ششم: دم کردن لوبیا پلو نذری

برای درست کردن ته دیگ، می‌توانید از نان یا سیب‌زمینی استفاده کنید. یک لایه برنج و بعد یک لایه مواد لوبیا پلو را داخل قابلمه بریزید. این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شوند. زعفران دم‌کرده را روی برنج دم شده بریزید. در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی قیمه نذری

نکات طلایی و مهم در رسپی لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر

در اینجا به چند نکته مهم در تهیه لوبیا پلو نذری برای ۱۰۰ نفر اشاره می‌کنیم که به شما کمک می‌کند تا نذری خود را به بهترین نحو تهیه کنید:

  • استفاده از برنج تازه، کلید جلوگیری از شفته شدن لوبیا پلو است. برنج را به مدت کافی خیس کنید و بعد کمی بیشتر از حد معمول آبکش کنید. با این روش، برنج بعد از دم کشیدن له نمی‌شود و دانه‌ها قد می‌کشند.
  • اگر مایع زیادی در مواد وجود دارد، قبل از دم گذاشتن، کمی آن را بپزید تا سفت‌تر شود.
  • برای بوی بهتر، زعفران را روی برنج دم شده بریزید.
  • برای ته دیگ بهتر، از نان یا سیب‌زمینی ضخیم استفاده کنید.
  • برای اینکه بخار به خوبی از برنج خارج شود، چند سوراخ در برنج ایجاد کنید.
  • می‌توانید گوشت را چرخ‌کرده یا به صورت نگینی خرد کنید.
  • برای لوبیا پلو ۲۰۰ نفر یا بیشتر، مقدار مواد را دو برابر کنید.
  • دارچین، ادویه‌ای خوشبو است که به لوبیا پلو طعم خوبی می‌دهد. اگر دنبال طعمی خاص هستید، می‌توانید دارچین را به دلخواه به مواد لوبیا پلو اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کشمش پلو نذری برای ۱۰۰ نفر

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی لوبیا پلوی نذری برای ۱۰۰ نفر را به شما آموزش دادیم. با استفاده از این رسپی ساده، می‌توانید به راحتی این غذای خوشمزه و مجلسی را برای تعداد زیادی از افراد تهیه کنید و نذری خود را به بهترین شکل انجام دهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا