رسپی

رسپی لوبیا گوشت کاشانی؛ خوشمزه و پرخاصیت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لوبیا گوشت یکی از غذاهای قدیمی و محبوب در کاشان است. این غذای سنتی ایرانی به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه لوبیا گوشت کاشانی را به صورت گام به گام توضیح خواهیم داد. پس با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا گوشت کاشان

برای تهیه لوبیا گوشت کاشان به مواد زیر نیاز دارید:

لوبیا سفید ۱ پیمانه
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم

مراحل تهیه لوبیا گوشت کاشان

مراحل تهیه لوبیا گوشت کاشان به صورت زیر است:

مرحله اول: خیساندن لوبیا سفید

در گام اول، باید لوبیا سفید را خیسانید. لوبیاها را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب بشویید تا تمیز شوند.

سپس، کاسه را تا نیمه پر از آب کنید و اجازه دهید لوبیاها به مدت ۲۴ ساعت در آب بمانند. برای اینکه نفخ لوبیا کمتر شود، در این ۲۴ ساعت، هر چند ساعت یکبار آب آن‌ها را عوض کنید.

مرحله دوم: پختن پیاز، گوشت و لوبیا

در مرحله دوم، پیاز را پوست کنید و به خوبی بشویید. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

گوشت و پیاز را در قابلمه بریزید. سپس لوبیاهای خیسانده شده را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید. مقداری آب به قابلمه بیفزایید تا تمام محتویات را بپوشاند و درب آن را ببندید.

لوبیا و گوشت به ۲ تا ۳ ساعت زمان برای پخت نیاز دارند. بعد از اینکه نیم‌پز شدند، نمک، زردچوبه و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و درب قابلمه را مجدداً ببندید تا غذا به آرامی پخته و جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: رسپی ارومیه خورش با لوبیا چیتی

نکته مهم: اگر می‌خواهید سریع‌تر پخت انجام شود، می‌توانید از زودپز استفاده کنید. گوشت، پیاز و لوبیا را درون زودپز بریزید و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.

سپس مقداری آب اضافه کرده و درب آن را ببندید. بعد از ۳۰ دقیقه درب زودپز را باز کنید و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید. دوباره ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا تمام مواد خوب پخته شوند. بعد از یک ساعت حرارت را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی یخنی لوبیا یا گوشت لوبیا اصفهان

مرحله سوم: سرو کردن خوراک لوبیا و گوشت

بعد از پخت غذا، یک کاسه مناسب انتخاب کنید و خوراک لوبیا و گوشت را در آن بریزید. می‌توانید همراه با شوید پلو، ترشی و سبزی خوردن سرو کنید.

این غذا با پلو یا نان نیز مناسب است. نان سنگک یا بربری می‌تواند طعمی عالی به این غذا بدهد.

رسپی لوبیا گوشت کاشانی؛ خوشمزه و پرخاصیت

خوراک لوبیا و گوشت، غذایی مغذی است که در زمان بیماری می‌تواند به شما کمک کند. همان‌طور که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح داده شد، این غذا به راحتی تهیه می‌شود و انرژی خوبی به بدن شما می‌دهد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا