رسپی

رسپی لوکوم هندوانه به روش ترکیه‌ای؛ شیک و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لوکوم، یکی از شیرینی‌های خوشمزه و نرم است که اصالت آن به ترکیه برمی‌گردد. در ترکیه، این شیرینی معمولاً در ماه رمضان و برای سفره افطار تهیه می‌شود. لوکوم‌ها یا راحت‌الحلقوم‌ها طعم‌های مختلفی دارند و می‌توانید به راحتی آن‌ها را در خانه درست کنید. لوکوم هندوانه یکی از این طعم‌های خوشمزه و مناسب فصل بهار است که با باسلوق شباهت دارد.

در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ به شما بهترین و خوشمزه‌ترین رسپی لوکوم هندوانه را به صورت مرحله به مرحله معرفی خواهیم کرد. همراه ما باشید تا نکات ضروری برای تهیه این شیرینی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه لوکوم هندوانه
شکر ½ پیمانه
آب هندوانه  ۱ پیمانه
نشاسته ذرت  ½ پیمانه
وانیل  ۱ قاشق چایخوری

رسپی لوکوم هندوانه

  • زمان آماده‌سازی حدود ۲۵-۳۵ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای یک ظرف متوسط لوکوم کافی است.
  • تهیه این شیرینی در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی هندوانه

هندوانه را بشویید و یک تکه از آن را برش بزنید. هسته‌های آن را جدا کنید.

سپس هندوانه را به قطعات کوچکتر برش دهید.

قطعات را در مخلوط‌کن بریزید و خوب پوره کنید.

پوره هندوانه را از صافی رد کنید تا آب شفاف هندوانه را بدست بیاورید.

بیشتر بخوانید: رسپی تاتلی نارگیلی به روش ترکیه‌ای

بیشتر بخوانید: رسپی لوکوم پرتقالی به روش ترکیه‌ای

مرحله دوم: ترکیب آب هندوانه و شکر

۱ پیمانه آب هندوانه را در یک قابلمه مناسب بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آب هندوانه حل شود.

مرحله سوم: حرارت دادن لوکوم

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً در آب هندوانه حل شود.

مرحله چهارم: افزودن نشاسته ذرت

نشاسته ذرت را کم کم به مواد در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

این کار را حدود ۵-۱۰ دقیقه ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی لوکوم نارنگی

مرحله پنجم: افزودن وانیل

وقتی مواد به غلظت مطلوب رسیدند، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا وانیل خوب مخلوط شود.

رسپی لوکوم هندوانه به روش ترکیه‌ای؛ شیک و خوشمزه

حرارت را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

رسپی لوکوم هندوانه به روش ترکیه‌ای؛ شیک و خوشمزه

مرحله ششم: قالب زدن و شکر زدن به لوکوم

مواد لوکوم را در قیف بریزید و سر قیف را برش بزنید.

کمی شکر در ته سینی بریزید و مواد لوکوم را روی آن بریزید. اجازه دهید لوکوم‌ها کمی خنک شوند.

سپس روی لوکوم‌ها شکر بریزید و آن‌ها را در شکر بغلطانید.

لوکوم‌های خوشمزه شما آماده‌ سرو هستند.

آن‌ها را در ظرف سرو بچینید و در کنار فنجان چای لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: خواص هندوانه برای زنان

امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به شیرینی‌های خانگی قرار بگیرد و شما هم بتوانید این لوکوم‌های نرم و خوشمزه را تهیه کرده و با عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا