رسپی

رسپی لیموناد زرشک؛ سلامتی‌تان را تضمین کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لیموناد زرشک یک نوشیدنی خوش‌رنگ و خوشمزه است که به سلامتی بدن کمک می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه لیموناد زرشک و نکات آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه لیموناد زرشک، ابتدا باید آب زرشک و آب لیمو تازه را آماده کنید. سپس این دو را با کمی آب و شکر ترکیب کنید تا نوشیدنی شما آماده شود. برای اطلاعات بیشتر درباره طرز تهیه لیموناد زرشک، ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه لیموناد زرشک

برای تهیه لیموناد زرشک به موارد زیر نیاز دارید:

زرشک تازه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب لیمو تازه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۱ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه لیموناد زرشک خانگی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • تعداد نفرات: ۶ نفر
  • میزان سختی: آسان

مرحله اول: آب زرشک را آماده کنید

برای شروع، زرشک‌ها را پاک کنید، سپس با آب سرد بشویید و آبکش کنید. آن‌ها را در یک ظرف غیر شیشه‌ای ریخته و مقداری آب اضافه کنید تا زرشک‌ها کاملاً در آب غوطه‌ور شوند.

بگذارید ۲۴ ساعت بمانند، سپس زرشک‌ها را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. بعد از آن، زرشک را از صافی یا یک پارچه رد کرده و خوب فشار دهید تا آب آن خارج شود.

مرحله دوم: شکر و آب را بجوشانید

شکر را به همراه یک لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شکر به طور کامل در آب حل شود، سپس شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی آب اسفناج

مرحله سوم: لیموناد را آماده کنید

در این مرحله، آب زرشک را با آب لیمو تازه، مخلوط آب و شکر و ۳ لیوان فرانسوی آب خنک ترکیب کنید. همه مواد را خوب هم بزنید و سپس به مدت حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا لیموناد شما آماده شود.

سپس لیموناد را در لیوان‌ها بریزید و چند قالب یخ به آن اضافه کنید و از نوشیدن این نوشیدنی خوشمزه لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لیموناد زرشک

بیشتر بخوانید: رسپی آب شلغم ترکی

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه لیموناد زرشک

در اینجا چند نکته مفید برای تهیه لیموناد زرشک را به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این نوشیدنی می‌توانید از زرشک خشک به جای زرشک تازه استفاده کنید.
  • برای درست کردن آب زرشک با زرشک خشک، ابتدا زرشک‌ها را بشویید و در یک قابلمه آب جوش بریزید. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید و بعد گاز را خاموش کنید. وقتی زرشک‌ها خنک شدند، آن‌ها را از صافی رد کنید تا آب زرشک آماده شود.
  • برای تهیه این نوشیدنی حتماً از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. اگر نمی‌خواهید طعم لیموناد خیلی ترش باشد، می‌توانید مقدار آب لیمو را کمتر کنید یا شکر بیشتری اضافه کنید.
  • به جای شکر، می‌توانید از مقداری عسل برای شیرین کردن این نوشیدنی استفاده کنید.
  • بهتر است برای تزیین این نوشیدنی از چند برگ نعنای تازه و یک برش نازک لیمو ترش بهره بگیرید.
  • لیموناد زرشک طبعی سرد دارد و لذا نوشیدنی خوبی برای فصل تابستان است. افرادی که طبع سرد و بلغمی دارند باید از مصرف زیاد این نوشیدنی پرهیز کنند.
  • اگر سرفه می‌کنید، به هیچ عنوان از این نوشیدنی استفاده نکنید چون آب زرشک می‌تواند سرفه را بدتر کند.
  • اگر شربت زرشک خانگی دارید، می‌توانید به جای آب زرشک، از مقدار کمی شربت زرشک برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، خوش‌طعم‌ترین رسپی لیموناد زرشک و نکات لازم برای تهیه آن را بررسی کردیم. اگر تجربه‌ای در درست کردن این نوشیدنی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر علاقه‌مندان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی لیموناد زرشک؛ سلامتی‌تان را تضمین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا