رسپی

رسپی لیموناد هلو خانگی؛ خنک و خوشمزه تابستانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لیموناد هلو یک نوشیدنی خوشمزه و refresh کننده است که برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن در روزهای گرم تابستان خیلی عالی است. درست کردن آن در خانه بسیار راحت است و به چند مواد اولیه ساده نیاز دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ، روش تهیه لیموناد هلو را به صورت گام به گام به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه لیموناد هلو

مواد لازم برای درست کردن لیموناد هلو به شرح زیر است:

هلو رسیده ۴ عدد
آبلیمو تازه ۱/۲ پیمانه
شکر (به دلخواه) ۱/۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
یخ به دلخواه

مراحل تهیه لیموناد هلو

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد و درست کردن این نوشیدنی ۵ تا ۸ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی اندازه‌ها را تغییر دهید تا برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
  • تهیه این نوشیدنی نسبتاً ساده است و می‌توان آن را در دسته‌بندی متوسط قرار داد.

بیشتر بخوانید: روش تهیه رب هلو به صورت گام به گام

مرحله اول: آماده‌سازی هلو

هلوها را خوب بشویید و هسته‌شان را جدا کنید. سپس آنها را به قطعات کوچک برش دهید.

بیشتر بخوانید: روش تهیه انواع اسموتی لیمو برای رفع عطش

بیشتر بخوانید: خواص هلو برای مقابله با سرماخوردگی

مرحله دوم: میکس کردن هلو

قطعات هلو، آبلیمو و شکر را در مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

این کار را تا وقتی که مخلوط صاف شود ادامه دهید. اگر دوست دارید لیموناد صافی داشته باشید، می‌توانید مخلوط را از صافی رد کنید.

بیشتر بخوانید: ۲ روش تهیه اسموتی شاتوت و نارگیل به سبک کافی شاپ

مرحله سوم: افزودن آب و یخ

۴ پیمانه آب را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط رقیق‌تر شود.

یخ‌ها را به لیوان‌ها اضافه کرده و سپس مخلوط لیموناد هلو را روی آنها بریزید.

بیشتر بخوانید: روش تهیه پودینگ هلو

مرحله چهارم: تزیین و سرو لیموناد

برای یک نوشیدنی خنک‌تر، می‌توانید لیموناد هلو را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

این نوشیدنی خوشمزه را به صورت خنک با یخ و در صورت تمایل با برگ‌های نعناع تازه تزیین شده سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

رسپی لیموناد هلو خانگی؛ خنک و خوشمزه تابستانی

لیموناد را می‌توان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لیموناد هلو

بیشتر بخوانید: روش تهیه کمپوت هلو

“““html

نکات و فوت و فن‌های تهیه لیموناد هلو

برای درست کردن این نوشیدنی خنک تابستانی، به ۳ نکته زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بیشتر، می‌توانید به‌جای ۴ عدد هلو رسیده، از ۲ عدد هلو نارس استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید لیموناد هلو شیرین‌تر شود، می‌توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
  3. می‌توانید از نعناع تازه، رزماری یا گیاهان معطر دیگر برای طعم‌دار کردن لیموناد هلو استفاده کنید.
  4. برای تهیه نوشیدنی گازدار، می‌توانید به‌جای آب معمولی از آب گازدار استفاده کنید.

این نوشیدنی نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست. لیموناد هلو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، سموم را از بدن خارج می‌سازد، و هضم غذا را بهبود می‌بخشد. همچنین پوست را شاداب و جوان نگه می‌دارد و به کاهش وزن کمک می‌کند.

امیدواریم این دستور از مجله آشپزی رضیم برای شما جالب باشد و شما بتوانید با این روش ساده، این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا