رسپی مافین ریواس و عسل؛ ساده و خوشمزه

“`html
ریواس، که به آن ریواج نیز گفته میشود، گیاهی با ساقههای قرمز رنگ است. این گیاه در آشپزی کاربردهای زیادی دارد و نه تنها طعم و مزهی خوبی دارد، بلکه خواص دارویی زیادی هم دارد. مافینها انواع مختلفی دارند و مافین ریواس یکی از خوشمزهترین و خوشطعمترین آنهاست که بافتی نرم و سبک دارد. اگر به دنبال تجربهی طعمهای جدید هستید، این مافین را حتماً امتحان کنید.
ما امروز در مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از سریعترین و خوشمزهترین روشهای تهیه مافین ریواس را به صورت مرحله به مرحله با تمامی نکات ضروری برای تهیه آن خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.
تخممرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۲/۳ پیمانه |
ریواس خرد شده | ۱/۵ پیمانه |
آرد سفید قنادی | ۲/۵ پیمانه |
عسل | ½ پیمانه |
بیکینگپودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ½ قاشق چای خوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ½ پیمانه |
شیر | ¾ پیمانه |
شکر قهوهای | ۱ پیمانه |
طرز تهیه مافین ریواس و عسل:
مدت زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این مافین بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
مقدار مواد گفته شده برای یک قالب ۱۲ تایی مافین مناسب است.
درجه سختی تهیه این مافین متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی فر و قالب
فر خود را روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود، زیرا گرم کردن فر قبل از تهیه کیک تأثیر زیادی بر کیفیت آن دارد.
در این زمان، قالبهای مافین را با کمی روغن چرب کنید.
میتوانید از کاغذ مافین هم درون قالبها استفاده کنید.
مرحله دوم: تهیه شیر ترش
شیر را در یک ظرف مناسب بریزید.
آبلیمو را به آن اضافه کنید و فقط ۱-۲ بار هم بزنید تا مخلوط شوند.
کمی صبر کنید تا شیر ترش شما آماده شود و سپس به مرحله بعدی بروید.
“““html
بعد روید.
مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ و شکر
شکر قهوهای را درون ظرف مناسبی بریزید.
تخم مرغهایی که به دمای محیط رسیدهاند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا تخم مرغها پفکی و کرمی رنگ شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی مافین لبو خانگی
مرحله چهارم: افزودن روغن مایع و عسل
روغن مایع و عسل را به ترکیب مواد درون ظرف اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید.
بهتر است در این مدت چند بار همزن را خاموش کنید و مواد را از کنارههای کاسه به داخل بیاورید.
مرحله پنجم: افزودن شیر ترش
شیر ترش را در این مرحله به مواد اضافه کنید و فقط تا حدی که مخلوط شوند هم بزنید.
مرحله ششم: آماده سازی و افزودن مواد خشک
آرد سفید قنادی، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
این ترکیب خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید.
مواد خشک را به آرامی به خمیر کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله هفتم: آماده سازی و افزودن ریواس و مغز گردو
ریواسها را بشویید و پوست بگیرید.
آنها را به قطعات ۱-۲ سانتی متری برش بزنید. مغز گردو را نیز کمی خرد کنید.
ریواس و مغز گردو خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی مافین گلابی
مرحله هشتم: پخت مافین
از مایه مافین تا ۲-۳ قسمت قالب بریزید. روی مافینها میتوانید کمی گردو خرد شده بریزید.
همه قالبها را به همین ترتیب پر کنید. قالب مافین را در وسط فر قرار دهید.
دمای پخت در فر برقی باید ۱۷۵-۱۸۰ درجه باشد و مدت زمان پخت حدود ۴۰-۴۵ دقیقه است. پس از پخت، با خلال دندان میتوانید پختگی مافینها را بررسی کنید.
مافینهای خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.
امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به پخت کیک و شیرینی خانگی قرار گرفته باشد و شما هم این مافینهای خوشمزه را تهیه کرده و کنار عزیزانتان نوش جان کنید.