رسپی مافین کدو سبز؛ خوشمزه و ساده

“`html
مافین کدو یکی از خوشمزهترین انواع مافین است که میتوان آن را به شیوههای مختلف درست کرد. برخی آن را با مواد شیرینیپزی مشابه کیک تهیه میکنند و برخی دیگر با پنیر و دیگر سبزیجات به عنوان فینگر فود درست میکنند. همانطور که از نام این غذا پیداست، کدو سبز ingredient اصلی آن در تمام روشهای تهیه است.
امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه مافین کدو سبز همراه با پنیر و سایر سبزیجات را به شما معرفی خواهیم کرد؛ پس با ما همراه باشید.
روش تهیه مافین کدو سبز
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این مافین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
- مواد لازم در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما میتوانید با انجام یک حساب ساده مقدار مواد را افزایش دهید تا برای تعداد بیشتری مافین درست کنید.
- سطح سختی تهیه این مافین میانگین است.
مواد لازم برای تهیه مافین کدو سبز
تخم مرغ | ۲ عدد |
کدو سبز | ۱ عدد بزرگ |
پنیر موزارلا | ۵۰ گرم |
شیر | ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
آرد سمولینا | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد گندم | ۲/۳ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: آمادهسازی فر و قالب مافین
برای تهیه این فینگرفود باید از قالب مخصوص مافین استفاده کنید.
قالب مافین را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
فر خود را روشن کنید و بگذارید تا به دمای مناسب برسد.
در این زمان، به سراغ آمادهسازی مواد مافین بروید.
بیشتر بخوانید: روش تهیه گراتن کدو سبز
مرحله دوم: آمادهسازی کدو سبز
کدو سبز را بشویید و پوست آن را نگیرید.
آن را با رنده درشت رنده کنید.
کدو سبزهای رنده شده را در یک آبکش قرار دهید و آب اضافی آنها را خوب بگیرید.
مرحله سوم: آمادهسازی تخم مرغ
تخممرغها را در یک کاسه مناسب بشکنید.
کمی با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شود.
در این مرحله برای از بین بردن بوی ناخوشایند تخممرغ، مقداری…
“““html
نمک و فلفل سیاه را به تخممرغ اضافه کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن کدو سبز، پنیر موزارلا، شیر و روغن زیتون
کدو سبزهای رنده شده را به تخممرغها اضافه کنید.
شیر، پنیر موزارلا خرد شده و روغن زیتون را به دیگر مواد در ظرف بیفزایید و همه را بهخوبی مخلوط کنید.
مرحله پنجم: آمادهسازی و افزودن مواد خشک
آرد سمولینا، بیکینگ پودر و آرد سفید را به مخلوط مافین اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و کیکی شکل به دست آورید.
مرحله ششم: پخت مافین
مواد مافین را به صورت نصفه درون قالب بریزید.
قالب را چند بار به سطح کار بکوبید.
سپس قالب حاوی مافین را در جای میانی فر بگذارید.
اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه بپزد تا مافینها خوب پخته و روی آنها رنگ بگیرد.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه خورش کدو سبز با مرغ
پس از پخت، مافینها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملاً خنک شوند.
سپس با کمک یک لیسک، آنها را از دیوارهها جدا کرده و به آرامی از قالب خارج کنید.
اکنون مافینهای خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و لذت بردن هستند. این مافینها را میتوانید با انواع سسهای کچاپ، سس مایونز و سس سیر سرو کنید.
امیدواریم که این دستور غذا مورد توجه شما دوستان عزیز قرار گرفته باشد و شما هم با روش بالا این مافینهای خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.